Dinos

Jedzenie w hotelu monotonne i nie smaczne. Basen wystaczający dla tak małego hotelu. Właściciel bardzo miły codziennie dogląda wszystkiego. Polecam jedynie osoba niewymagającym i jak bazę wypadowa inaczej nie spełni on oczekiwań

Jadąc do tego hotelu, miałam pewne obawy, bo jednak standard nie jest zbyt wysoki, jednak okazało się ,że jest całkiem przyjemnie. Jedynym mankamentem jest mała łazienka, z brodzikiem bez zasłonki i kabiny, więc przy kąpieli była cała zalana, ale każdy dzień rano była sprzątana. Ręczniki wymieniane co drugi dzień ,a całkowicie posprzątane raz na turnus. Jedzenie smaczne, świeże, kolacje zawsze urozmaicona. Właściciel b.miły , jak reszta obsługi ,zawsze podchodził ,pytał \\\"jak się mamy\\\", witał się z dziećmi....Na pewno nie jest to hotel dla ludzi szukających luksusu.Morze po prostu bajka-płytkie , ciepłe ,bezpieczne,piaszczysta plaża ,ale czasem brudna(niestety zaśmiecają ją sami turyści).Warto zwiedzić centrum miasta Zakhyntos ,które znajduje się ok.8 km od Tsilivi, jeździ tam bus, a cena biletu 1,8E-przepiekne miasto (szczególnie nocą),z mnóstwem kawiarenek, ciekawych zabytków,uliczek?.Ogólnie wyjazd uważam za udany.

Jedzenie urozmaicane (choć trochę tłuste) ale był duży wybór posiłków i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Jedzenia było dużo (spaghetti, pieczone skrzydełka kurczaka, klopsy, pieczone mięso, kalafior, brokuł, frytki, tosty, lody, owoce: pomidory, arbuzy, ogórki, brzoskwinie i sałatki). Pokoje duże i czyste sprzątane co drugi dzień. Łazienka duża z wanną bez prysznica. Klimatyzacja w pokoju. Super basen hotelowy ze słodką wodą, wymiary około 10 x 12 m, głębokość basenu od 0,7 do 2,2 m (wystarczy dla wszystkich). Mało gości hotelowych był dla nas zaletą. Zaciszne położenie hotelu, 700 m od plaży w Tsilivi, 400 m od sklepów barów wypożyczalni dyskoteki i restauracji.

negatywne opinie wydaja ci co tak naprawde za niewielkie pieniądze oczekuja nie wiadomo czego a pewnie obiad w domu raz na tydzin jedza chcesz miec luksusy to zmamów hotel za 4 tys. od osoby potem możesz miec wymagania chyba na wakacje jedziesz odpoczywac a nie gapić sie w telewizor tyle razy wyjeżdzam ze nie przyszlo mi do glowy abym gapiła sie w telewizor cały czas spedzam na świazym powietrzu a wieczorami ide spać wiec tydzien to chyba można wytrzymac bez tv

Wszystko przebiegało wg programu wycieczki.Hotel polecam.Pokoje fajnie,duże i czyste.Balkony również.Posiłki przepyszne i urozmaicone,świeże,wszystkiego dużo,nie do przejedzenia.Napoje bez ograniczeń,jak również kawa czy napoje alkoholowe.Zawsze wolne leżaki przy basenie,miło spędzało się przy nim i w nim czas.Okolica spokojna, niedaleko do morza ok.7 minut i do centrum ok 10 minut.Okolica piękna i jest wiele ciekawych miejsc do zwiedzania.Polecam.

Nazwa  Dinos
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Tsilivi
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu

Długa i piaszczysta plaża oddalona ok. 500 m od hotelu.

Klimatyczne tawerny, bary i sklepy w odległości ok. 400 m od hotelu.

Kameralny hotel z piękną scenerią.

Do stolicy wyspy Zakynthos ok. 5 km, zaś do lotniska ok. 8 km.

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Hanna

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Cisz spokój, wolne leżaki przy basenie, dla osób lubiących spokój i ciszę ale niewymagających lub dla osób chcących traktować ten hotel jako bazę wypadowa na wycieczki

Wady

Jedzenie , standard pokoi

Pati

Pobyt - Sierpień 2018

Zalety

w zacisznym miejscu, blisko plaży

Wady

mała łazienka ,z samym \\\"brodzikiem\\\"-bez kabiny prysznicowej i kotary

Dariusz

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Zaciszne położenie, 700 m od plaży w Tsilivi, 400 m od sklepów barów wypożyczalni dyskoteki i restauracji. Super basen ze słoną wodą, może trochę mały ale głęboki.

Wady

Mało kanałów telewizyjnych w pokoju hotelowym ale my i tak nie korzystaliśmy, sport oglądaliśmy w dużych telewizorach w hotelowej restauracji. Widok z balkonu na morze (zasłaniają budynki i drzewa)

Beata

EWA

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

miło,przyjemnie ,czysto i gościnnie

Artur

Pobyt - Czerwiec 2018

Bardzo fajny hotel położy jakieś 10 min od super plazy, czyste pokoje sprzątane codziennie, miła obsługa, obecność właściciela w hotelu umacnia w przekonaniu ze zależy im żeby wszystko było Ok. Godny polecenia

Zalety

Czyste pokoje, miła obsługa znośne jedzenie hotel zasługuje na swoje gwiazdki.

Wady

Kawałek trzeba dojść do plaży

Magda z rodziną

Pobyt - Czerwiec 2018

Wróciliśmy dopiero co z wyjazdu, którym jestem zachwycona. Pojechaliśmy na Zakhyntos 2 osoby dorosłe i 2 dzieci w celu zwiedzenia przepięknej i urokliwej wyspy nie oczekując żadnych luksusów w danym hotelu tym bardziej że to 3 gwiazdki. Co naszemu zaskoczeniu było bardzo czysto, miło i sympatycznie. Pokoje sprzątali co dwa dni z wymiana pościeli i ręczników. Posiłki ( domowe jednak troszkę tłuste)8-10 śniadanie. 11-12,30 tosty i frytki na życzenie, 13-15 obiad, podwieczorek 16-17,30 tosty na życzenie i o 19-21 kolacja. Nikt nie chodził głodny, zawsze było coś do jedzenia dla dzieci (chyba że dzieci jedzą kawior i owoce może to tam takich luksusów nie dostaną). Basenik mały, co uważam za plus - dzieci były cały czas pod kontrolą. Jeden śmietnik na cały obiekt. Z hotelu blisko do morza i do miasta. Rewelacyjna miejsce na wypad weekendowy w bardzo przyzwoitej cenie. Jedyny minus jaki nas spotkał w tym hotelu to \\\"towarzystwo\\\" które przyjechało z nami z Polski. Od samego początku do końca to awantura. Czepiali się o wszystko twierdząc, że zwiedzili cały świat i w czymś takim nie mieszkali, a ich wygląd dawał wiele do życzenia. Typowe towarzystwo, które \\\"jeśli\\\" w ogóle jeździ na wyjazdy to żąda później zwrotu kasy za niedogodności- DRAMAT. Rezydentka Pani Justyna miała z nimi ciężko, darli się na nią jak nie normalni w gruncie rzeczy nie wiadomo za co.

Zalety

Dobre jedzenie, miła atmosfera, czysto, blisko do morza i miasta.

Wady

Polacy którzy robili wiochę

Jarek

Pobyt - Czerwiec 2018

Ogolnie bardzo udana impreza Hotel skromny ale bardzo czysty.Jedzenie dobre Bardzo przyjazny wlasciciel:)

Zalety

Kameralny

Wady

Daleko od morza

2.2

Pobyt - Maj 2018

Hotel dinos nie polecam !!!!!!!!!!!! ! ! ! !

Zalety

Zalety ? Raczej ich brak

Wady

1. Obrzydliwe jedzenie brak wyboru , dzieci nie miały co jeść więc chodziliśmy do miasta jesc... 2. Alkohole raczej zawartość ich nie była zgodna z etykietą. Na nasze skargi odpowiadali ze u nich maja tako alkohol .... 3. Sprzątanie pokoi... raz na 4 dni 4.łazienka porazka "spluczka" ze specjalnym instruktarzem 5. Pan właściciel chodzi uśmiecha się próbuje sprawić zeby goście czuli się jak w domu aczkolwiek jest osoba nie słowna. 6. Pokój z widokiem na morze do którego doplacilismy .... Po udowodnieniu iż w pokoju nie ma widoku na morze otrzymaliśmy zupełnie inny pokój na którym widac skrawki morza. Generalnie nigdy w Życiu nie polecę tego hotelu .... Nie zwracajcie uwagi na poprzedzające komentarze bo niestety również daliśmy się w ten sposób nabrab . Dla osób zainteresowanych moge przesłać zdjęcia .

Pobyt - Maj 2018

Pani Magda z rodziną. Dzień dobry Jeśli uważa Pani ze chleb z keczupem na obiad to dobry posiłek dla dzieci to gratuluję . Poza tym nasz wygląd a Pani to Chyba jakieś nie porozumienie widac ze aż żal D.... ściskal bo każdy chyba wie jak było i kto jak wygląda . Poza tym nikt nie chwalił się gdzie był tylko mial porównanie jak może być a jak było także proszę tu nie pisac bzdur i nie oszukiwać kolejnych odwiedzających hotelu Dinos bo wróca i napisze to samo co my . Krwawiace stopki dzieci po 1 dniu pobytu ... Brak alkoholu w alkoholu Proszenie sie o tosty i frytki żenada ... I wiele więcej...

Zalety

W miarę blisko do morza

Wady

Ciągła kontrola właścicieli od rana do wieczora. Sprzątająca ekipa raz na 4 dni OBRZYDLIWE jedzenie

Pobyt - Sierpień 2017

Polecam Polecam! Zalety i wady powyżej. Idealny dla par i niestety dla rodzin z dziećmi ;)

Zalety

cisza, spokój, mały ale wystarczający basen, nieprzeludniony hotel, w idealnej odległości od plaży (8 min) i od miasta (7 min), pyyyyszne jedzenie (troche tłuste) - głodny nie będziesz, miły właściciel, blisko lotniska

Wady

łazienka - brak jakiejkolwiek zasłonki, drinki w allinc i piwo słabizna

Iwona

Pobyt - Lipiec 2017

Bardzo fajny hotel, z daleka od zgiełku i hałasu, mała ilość pokoi więc na basenie nigdy nie było tłoku pomimo że basen nie jest zbyt duży, Czyste pokoje i restauracja, jedzenie smaczne, zdarzały się nawet potrawy z owoców morza, jedyny minus to ciągle te same owoce arbuz i nic więcej, uważam, że każdy mógł znaleźć do zjedzenia coś dla siebie, Bardzo miły właściciel, pozdrawiający każdego kogo widzi, często pytał czy wszystko jest w porządku. W naszym pokoju stały 3 łóżka i niestety w jednym łóżku wyczuwalne były sprężyny i ciężko się spało. Minus też dla jednej z barmanek. Ogólnie miła osoba, ale czasami miała focha, kazała dzieciom przynosić te same szklanki do nalewania picia a jak nie przyniósł to nie chciała nalać napoju do kolejnej. Zwracała rodzicom uwagę, że dzieci za dużo piją słodkich napoi. Jeśli było np 5 min do końca podania tostów czy frytek to potrafiła narzekać że za późno się przyszło. Ogólnie według mnie hotel na te 3 gwiazdki zasługuje.

Zalety

dobre położenie, blisko na plażę i do miasta około 500m, czysto w pokojach, darmowe wifi, większość potraw bardzo smaczna, przemiły właściciel,

Wady

alkohole, owoce tylko arbuz, materac

Iza

Pobyt - Lipiec 2017

Polecam, jeśli hotel ma spełniać funkcje \"bazy wypadowej\". Smaczne jedzenie, znakomite położenie i spory basen o różnych głębokościach. Odpowiedni dla osób, które większość czasu spędzić chcą na plaży, lub podróżując po wyspie.

Piotr z rodziną.

Pobyt - Lipiec 2017

Na początek piszę co nie jest zgodne w opisie hotelu: 1. Nie ma telewizji satetlitarnej, tylko naziemna (6 kanałów słabo odbierających). 2. Sejf jest, ale płatny 15 euro za tydzień. 3. Recepcja nie jest całodobowa, tylko mniej więcej do północy. 4. Stołu do bilarda nie ma. Ogólne wrażenie jest bardzo dobre. Hotel dla osób które lubią ciszę i spokój, dla rodzin z dziećmi. Brak hałaśliwych animacji. Przy basenie nie ma problemu z leżakami, można nawet zająć kilka obok siebie. Właściciel Dinos to bardzo miły człowiek, często się pyta czy wszystko jest Ok i pozdrawia gości. Pokoje czyste, dość spore z balkonami, można mieć jedynie uwagę do braku zasłonek pod prysznicem, jest po prostu cała podłoga mokra po jego użyciu - uwaga na małe dzieci, łatwo mogą się na niej przewrócić bez klapek. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, trzy razy były nawet owoce morza, głodni nie chodziliśmy. Generalnie śmiało mogę polecić ten hotel, również za plus można dodać krótki czas transferu na lotnisko ok. 15 min.

Zalety

Kameralna atmosfera - mało pokoi Z dala od zgiełku miasta Tsilivi (ok. 500 m)

Wady

Blisko ulicy po której często jeżdżą hałaśliwe skutery i quady.

Weronika

Pobyt - Czerwiec 2017

Ogólnie wrażenia dobre. Nie chodziliśmy głodni choć jedzenie monotonne i tłuste. Brak ręczników przy basenie. Woda w łazienkach leciała bardzooo powoli lub wcale. Pokoje bardzo czyste sprzątane codziennie. Właściciel bardzo miły. Blisko do miasteczka i kawałek trzeba przejść by dostać się do plaży dlatego korzystaliśmy z basenu przy hotelu. Basen mały ale wystarczający. Poza głównymi posiłkami serwowane tylko lody i ciastka, które pozostały ze śniadania. Nie załączona przez właściciela klimatyzacja na stołówce co w ostatnich dniach pobytu przy upale powyżej 30 stopni było uciążliwe.

Zalety

Ogólne wrażenie ok. Mały, kameralny. Czyste pokoje.

Wady

Jeden kosz na śmieci na całym terenie hotelu to zdecydowanie za mało. Kelnerka, która 2 min przed rozpoczęciem serwowania lodów zerkała na zegarek i robiła problem. Ta sama Pani pilnowała by jedna osoba nie zamawiała więcej niż jednego piwa jednorazowo przy barze dodam, że korzystaliśmy z opcji all. Nieopodal hotelu składowane śmieci przy drodze. W nocy uciążliwe motory. Monotonne jedzenie, dzieci jadły tylko makaron. Mowa o pokoju z widokiem na morze to przesada gdyż widzieliśmy mały skrawek w oddali.

2.4

Pobyt - Czerwiec 2017

Barmanka wiecznie maiła jakiś problem. W hotelu było mało gości a barmanka tłumaczyła, że ma mało naczyń. Nadmienię, że po posiłkach goście sami odnosili naczynia.

Zalety

czystość,bezpłatne wifi w pokojach

Wady

Nieuprzejma barmanka, odnosiło się wrażenie, że robi nam łaskę cokolwiek podając.

Kinga

Pobyt - Czerwiec 2017

Do zalet hotelu można zaliczyć przede wszystkim jego położenie w zacisznym miejscu, z dala od gwaru i zgiełku centrum miasta, blisko piaszczystej plaży... do centrum Tsilivi ok. 1 minut spacerkiem. Ogólne wrażenie bardzo dobre, hotel ładny, zadbany i czysty. Posiłki przepyszne, zwłaszcza dania gorące serwowane na obiady i kolacje, dania jak u babci, widać, że wkładane jest w nie serce :) Co prawda zimny bufet był nieco monotonny, ale nam to nie przeszkadzało. Każdy mógł się najeść do syta. Basen... niewielki, jednak dla każdego znalazło się miejsce, wokół basenu bezpłatne leżaki, stoliki i parasole, z których mogliśmy korzystać do woli. Nigdy nie było takiej sytuacji, że musieliśmy zajmować sobie leżak, tak jak to bywa w dużych popularnych hotelach (spotykając Polaków z innych hoteli, często opowiadali, że muszą zajmować leżaki o 5 rano, bo później nie było szansy się położyć), tutaj zawsze był luzik. Poza tym wokół hotelu jest bardzo ładny i zadbany teren, dużo roślin,kwiatów (jak się wchodzi pierwszy raz na teren hotelu, to zapach kwiatów aż uderza), wieczorem wszystko jest pięknie podświetlone. W przypadku wynajęcia samochodu, możliwość bezpłatnego zaparkowania. Atmosfera wspaniała. Ogólne wrażenia na 5 z plusem :) Jeśli chodzi o wady, to nasuwają mi się tylko dwie: - wyczuwalna wilgoć w pokoju, - brak kołdry, do przykrycia dostaliśmy tylko prześcieradło (początek czerwca, więc chyba jeszcze trochę za zimno na spanie pod samym prześcieradłem).

Sweetcreature

Pobyt - Czerwiec 2017

Polecam hotel z ręką na sercu osobą szukającym odpoczynku. Znajduje się on 400-500m od morza i od centrum miasta Tsilivi. Przejście zajmuje ok 5 minut. Plaża jest szeroka, woda błękitna. W samym hotelu panuje bardzo przyjazna atmosfera. Właściciel Dinos, codziennie wita gości i pyta czy wszystko w porządku. Hotel jest czysty, ręczniki i pościel zmieniane 2x podczas tygodniowego pobytu, śmieci zabierane codziennie. Jedzenie jest pyszne ale tluste. Jest mały wybór ale myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Nad basenem panuje spokój, nie ma imprez. Główni goście to raczej pary, rodziny z dziećmi.

Zalety

Przyjazna atmosfera, duże czyste pokoje, spokojna okolica

Wady

Tłuste jedzenie :)

Martino

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel z opinii określany jako wspaniały okazał się średni. Pokoje, basen, ogród ok. Plaża 500 m (mało zadbana) dość ruchliwą drogą bez chodnika. Wszyscy goście podobnie jak my narzekali jednak na mało uprzejmą obsługę oraz aż do przesady oszczędności gospodarzy. Brak owoców (jedynie arbuzy dostępne w porach posiłków), brak słodyczy (jedynie lody i tylko serwowane przez godzinę i to trzeba było o nie prosić obsługę - jak się spóźniłeś choć 1 minutę to Pani Cię informowała że może Ci poddać ale za opłatą co jest sprzeczne ogólnie z opcją All. Praktycznie brak wyboru alkoholu - alkohole na wystawie tylko na pokaz, do picia dostępne jedynie piwo, wino i metaxa i to trzeba czekać na barmankę która jest jednocześnie pomocą w kuchni i większość czasu nie ma jej za barem. Konieczność odnoszenia samemu brudnych naczyń.

Zalety

cicha okolica, czyste pokoje

Wady

niemiła obsługa, słaby dostęp do alkoholi - o wszystko trzeba prosić i czekać- dostępne jedynie wino (najtańsze z kartonu), piwo i metaxa, monotonne i tłuste jedzenie (jedyne owoce serwowane w hotelu to arbuzy), do picia najtańsze napoje - \"cola\" najtańsza na rynku, słodyczy (oprócz tanich lodów) praktycznie brak

Martyna Sowińska

Pobyt - Październik 2016

Dobre położenie, około 200 m od plaży. Jakieś 7 minut drogi. Plaża szeroka, a woda czyściutka. Bardzo sympatyczny właściciel hotelu. Obsługa hotelu pomocna, bardzo miła. Hotel czysty, co dwa dni sprzątane pokoje. Dużo warzyw i pyszna feta. Największą wadą były posiłki. Jedzenie bardzo monotonne. Praktycznie codziennie to samo tylko w innej formie. Jednego dnia serwowali mięso pieczone, następnego kroili i robili szaszłyki. Generalnie tłusto.

Zalety

Położenie, obsługa, właściciel,

Wady

Posiłki i brak zasłonki prysznicowej.