Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Pobyt w hotelu bez większych zastrzeżeń. Czysto i przyjemnie. Bardzo dobre położenie, tuż przy morzu. Bardzo dobra komunikacja autobusowa z zachodem i wschodem wyspy. 3 gwiazdki - tak jak w opisie.
Położenie hotelu. Spokojna okolica. Sam hotel kameralny. Do dużej piaszczystej plaży jest ok. 500 m. Miły życzliwy personel.
Łazienka zdecydowanie wymaga remontu. Dość trudne warunki kąpieli. Brak kabiny prysznicowej, krótka kotara przez co podłoga jest błyskawicznie pod wodą.
Położenie hotelu może być za równo wadą jak i zaletą. W niektóre wieczory cieszyłam sie z panującego wokół spokoju, w inne przeszkadzało mi, że nie bardzo jest gdzie sie ruszyć z hotelu. No ale o tym jaka jest lokalizacja hotelu wiadomo juz przy wyborze oferty, nie ma zaskoczenia i nie ma na co narzekać. Co do posiłków - wszystkie są do zjedzenia, niektóre bardzo dobre, inne troche mniej, wszystkie przygotowywane na miejscu przez obsługe, która swoją drogą jest przemiła. Podsumowując za takie pieniądze na pewno warto.
Miła obsługa, dbałość o czystość w pokojach
Położenie????
Przeuroczy pobyt, przemiła obsługa, pozytywnie zaskoczona jestem wyposażeniem i standardem hotelu. Ma tylko dwie gwiazdki, ale jest lepszy niż większość 3 i 4-gwiazdkowych! Szczerze polecam!
Hotel jest mały, spokojny, bardzo czysty, pokoje sprzątane były praktycznie co dzień, ręczniki wymieniane (łazienki są nowe:)), basen czysty, plaża mała 50 m od hotelu, większa - 10 minut drogi w lewą stronę:) Bardzo dobre jedzenie, serwowane (oprócz bufetu sałatkowego), ale nie sposób się nie najeść.