Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Witam, jak poczytałam opinie o tym hotelu to się przeraziłam. Z Polski zabrałam nawet papier toaletowy nóż i kubek a także ręcznik i mydło. Na miejscu okazało się ze wpisy na forach są co najmniej przesadzone. Sprzątane codziennie, papier toaletowy był, mydło i ręcznik też. Co do pozostałych rzeczy trzeba sobie wziąć. Zdecydowanym atrybutem hotelu jest basen - bardzo ładny i duży. Pokój to łóżko, szafka nocna, dwa plastikowe krzesła, toaletka i glazura w pokoju. Łazienka nie ma ścianki prysznicowej i trochę się chlapie spod prysznica. Jak za899zł/osobę to uważam że warto było. Hotel niemal w samym centrum a jednocześnie blisko plaża. Wyżywienie śniadania: jajka, ser dżemy, miód, bez mięsa, kawa herbata, sok pomarańczowy, nie urozmaicone. Dojazd z Gumbet do Bodrum bardzo dobry, za 3 lira dolmuszem dojedzie się bez problemu, wystarczy wyjść około 100 metrów od hotelu, a pojazdy kursuję co kilka minut. Dla osób wrażliwych może być trochę za głośno w nocy, w końcu to centrum rozrywki ale jak się chodzi spać o 4 rano to już nic nie przeszkadza. Co do jedzenia na mieście to dość drogo - zwykle 20-25 lira kosztuje lunch, ale jest McDonalds, gdzie za 6,5 lira można dostać lunch jakby komuś brakło. Mnie śniadania przy takim upale wystarczyły na cały dzień. Osobiście polecam, dla mnie było ok, jedzenie nie trzymało mnie w hotelu, można było pozwiedzać, zrobić zakupy a i na wadze to się dobrze odbiło.