Diamond (Sunny Beach)

3.5

Nie polecam niestety.Bardzo się zawiodłam. Hotel nue powinien mieć 4 gwizdek góra 2.

W recepcji nie każdy mówi w języku angielskim, co może stwarzać duży problem. Pokoje można zająć od 14 i zwolnić do godziny 10, co w przypadku późnych lotów może być kłopotliwe. Na plus zdecydowanie to, że mają pokój na bagaże, a z hotelu można zacząć korzystać nawet nie zajmując jeszcze pokoju. Serwis sprzątający bardzo pomocny i uprzejmy, chociaż często sprzątane tylko częściowo. Jedzenie, tutaj niestety jest słabo. Przerwy między posiłkami są małe, więc człowiek nie powinien chodzić głodny, jednak jakość jedzenia pozostawia wiele do życzenia. Przez cały pobyt do wyboru pomidor, ogórek, papryka, jabłko, śliwka, pomarańcz i brzoskwinia. Warzywa i owoce pachniały stęchlizną. Cały czas to samo jedzenie, kurczak, wieprzowina i zapiekane ziemniaki. Będąc na dziecię lekko strawnej, ciężko zjeść coś na posiłek, bo wszystko albo pieczone, albo smażone. Nie było dan regionalnych, zamiast mleka do kawy, napój mleko podobny w proszku. Dystrybutory do napojów brudne, a same napoje nie mają nic wspólnego z ich nazwą. To tani zamiennik w postaci syropu. W basenie zimną wodą, cieplejsza w morzu. Jacuzzi dodatkowo płatne w kwocie 10 lewa, czyli niestety hotel próbuje zarobić dodatkowo, niestety częściowo niesprawnym jacuzzi i brudna woda w nim. Wszędzie koty, na leżakach, przy restauracji i częściowo w niej. Alkoholi rozwodnione bez smaku. Obsługa bardzo życzliwa. Plus to zdecydowanie lokalizacja, umożliwiająca zwiedzanie słonecznego brzegu. Czy powietrze wczasy w tym miejscu? Zdecydowanie nie.

Hotel sam w sobie nie jest zły. Dość duży obiekt w bardzo dobrej lokalizacji, blisko morza. Bardzo miłe panie sprzątające. Jednak jedzenie było tak okropne, ze zmieniliśmy hotel po dwóch dniach pobytu. Tam nie dało się nic tknąć.

Hotel tragiczny, grzyb w pokoju, przeciekająca muszla klozetowa, karaluchy jedzenie zimne, monotonne, bez smaku. Nie polecam

Hotel jest bardzo słaby mam wiele zastrzeżeń, począwszy od jedzenia które notorycznie sie powtarzało do tego skrojone warzywa czy sery ze śniadania były mieszane i wykorzystywane na obiad czy kolację.. pokój choć duży jak na trzy osoby to wymaga odświerzenia w łazience też grzyb i brudna kotara oraz brzydki zapach z kanalizacji który przedostawał się do pokoju. Brak klimatyzacji w windach , na korytarzach czy holu oraz restauracji. Oferty z programu typu spa itp to tylko fikcja , a za jakuzy trzeba płacić dodatkowo. Basen jest owszem ale woda jest zimniejsza jak w morzu. Podsumowując to 4* to oni może mieli jak otwierali hotel. Nie polecam to strata pieniędzy i czasu.

Nazwa  Diamond (Sunny Beach)
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, golf, parking

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od słynnego parku wodnego Action Aquapark, ok. 5 km od zabytkowego centrum Nessebaru.

Blisko wszystkich atrakcji oferowanych przez nocne życie miasta.

Udogodnienia dla najmłodszych: brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, wypożyczenie łóżeczka dla dzieci do lat 2.

Ok. 250 m do szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

5.9

3.5

Wyświetlono 202 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.7

Zalety

Bliskość do plaży.

Wady

Było brudno,nie zmieniana pościel, nie działającą klimą,brune talerze i jeszcze brudniejsze filizanki.jedzenie monotonne bez smaku i przypraw.Personel jak za karę pracował kurtkach .(...)

5.3
NATALIA

Zalety

Lokalizacja, miła obsługa duży balkon.

Wady

Hałas, niesprawna klimatyzacja, brudno, nie smaczne jedzenie.

5.7
Edyta

Zalety

Duży Schludny Dobra lokalizacja Fajne pokoje

Wady

Okropne jedzenie!

2.3
K&A

Zalety

Jedyna zaleta to lokalizacja

Wady

Za dużo by wymieniac. Standard gorszy niz w bursie studenckiej. Grzyb w pokoju, brud w korytarzu, brudne baseny. Brak opcji wypożyczenia ręczników basenowych. Na wyposażeniu brak suszarki do włosów. Karaluchy w pokoju...

2.3
Łukasz

Zalety

Klimatyzacja w pokoju.

Wady

Jedzenie , brzydki zapach z łazienki i pokoju , brak rozrywki programowej ( spa , salon odnowy i całej reszty związanej z relaksem ), brak klimatyzacji na korytarzach , windach , restauracji , brud można zauważyć wszędzie

Dawid

Hotel w porządku , piękne zrobiona recepcja , super stołówka , bardzo ładne baseny . Jedzenie ogólnie też było ok. Czytając wcześniejsze opinie bałem się , że nie będzie co zjeść . Bardzo duży wybór , co prawda codziennie to samo ale ogrom dań i uważam , że każdy coś dla siebie znajdzie . Obsługa też ok . Pokoje trochę zaniedbane , ale za tą cenę to i tak super (5 tyś za 2 dorosłych i 3 dzieci w opcji all) Ogólnie z mojego punktu widzenia bardzo Polecam Hotel.

Zalety

Baseny , atrakcje dla dzieci , duży wybór jedzenia , fajna obsługa . Blisko do morza .

Wady

Słaby Standard pokoju .

W hotelu czysto, ale jedzenie monotonne. Na lunch i kolacje prawie to samo. Mały wybór owoców i brak świeżych soków. Woda w basenie zimna. Poza tym ok.

Pokoje czyste. Otoczenie przyjemne dla oka. Dobra lokalizacja ,blisko do morza

Zalety

Czysty i przytulny hotel. Basen czysty obsługa bardzo miła

Wady

Zimną wodą w basenie. Zimne jedzenie na obiad

Thalia

Hotel w tej cenie jest super opcja na wakacje przy tak pięknej plaży

Zalety

Bliskość do centrum, plaży Czyste pokoje Miła obsługa Animacje, pokazy

Marika

Pobyt oceniam raczej słabo. Jedzenie było niedobre i codziennie to samo. W hotelu brudno, brak ciepłej wody w pokoju. Pokój też syf i brud. Obsługa bardzo niemiła i nieprzyjazna. Animacji mało. Woda w basenie zimniejsza niż Bałtyk. Nie wrócę tutaj. Opis nie był zgodny z rzeczywistością.

Zalety

Blisko miasta i morza.

K.

Świetny hotel, doskonale położony (blisko centrum, przy przystanku autobusowym).

Zalety

Czystość, położenie.

Wady

Tragiczne wyżywienie.

4.3
Paulina

Hotel nie powala. Jego niepodważalnym plusem jest lokalizacja. I to by było na tyle. Jedzenie straszne.. rozumiem jedzenie regionalne ale jak się ma gości z całej Europy to trzeba się do nich przychylić a nie pchać im fasolkę w sosie na śniadanie. Oczywiście był chleb ale sery, warzywa, owoce to już ciachane siekierą. Z wędlin salami i jedna Kiełbasa ich jakaś cały tydzień. Jak by ktoś może lubił sałatki warzywne to by sobie pojadł ale to wszystko też codziennie takie same i raczej mało apetyczne. Moją rodzinę po 3 dniach zaczął boleć brzuch po posiłkach i tak już było do końca że mieliśmy „rewolucję” z żołądkiem. Klima chodzi jak by chciała a nie mogła, raczej to wiatraczek chodzący na 1 i nic się nie dało z tym zrobić a w nocy po 30 stopni i szło się ugotować. Łóżka wybite, sprężyny wcinające się wszędzie. W łazience grzyb i okropny smród z cieknącej ubikacji do spływu na podłodze. Z dobrych rzeczy animacje na basenie, chociaż nie wiem co to za polityka by w obiekcie typowo turystycznym basen był do 18 jak czasami o tej godzinie to jeszcze ponad 30 stopni ciepła było na dworze. codzienne sprzątanie pokoi i bardzo miłe panie sprzątające. W restauracji też sprzątają na bierząco chociaż notorycznie brakowało szklanych kubków czy to filiżanek i gorące napoje trzeba było pić w plastiku. Nie wspomnę o „schowanych” normalnych napojach które Allinc. Ma w cenie a są schowane na końcu restauracji tak, że my ich w ogóle nie znaleźliśmy a powiedzieli nam o nich inni Polacy dwa dni przed wyjazdem. Plusem jest też snack bar oferujący napoje i jakieś drobne posiłki typu kawałki pizzy, frytki lub mini paczki między posiłkami chociaż i przy tym musieli zaliczać wtopy bo Panowie, którzy się tym zajmowali przy wyciąganiu pizzy z pieca najpierw zabierali pizzę sobie a później co zostało dawali gościom i nie obchodziło ich że w kolejce stoi 10 osób a zostało parę kawałków ważne że wzięli sobie. Na stołówce na minus bardzo głośna dudniąca wręcz bułgarska muzyka przy której ciężko było spokojnie zjeść. Pani rezydentka Zuzanna z Coral Travel to nawet nie liczcie na żadną pomoc. Mieliśmy taką sytuację, że zabrali nam źle zaparkowany samochód w nocy więc zadzwoniliśmy do Pani rezydentki by pomogła nam w taki sposób, by tylko zadzwoniła na numer który znajdował się na znaku z holowania i zapytała gdzie on się znajduje byśmy mogli po niego pójść. Już pomijając wielokrotne nie odbieranie telefonu to jak w końcu odebrała to mówi nam że za 50 MINUTa spotkanie i że ona NIE MA czasu wykonać jednego telefonu i nam oddzwonić i że musimy poczekać aż ona skończy spotkanie. Pełna ignorancja i zero chęci pomocy więc poradziliśmy sobie sami z pomocą Pani z recepcji hotelowej bo na tą z biura nawet nie liczcie. Drugie osobiste spotkanie mieliśmy z tą Panią dzień przed wyjazdem siedziała na dole w lobby hotelowym i podeszłam do niej zapytać czy posiada może wagę by zważyć bagaż a moje pytanie zaczęło się od - Pani chyba jest naszą rezydentką z Coral a ona na to mi - no tak wypadło… Ani dzień dobry ani pocałuj mnie w (...) bo w tym momencie odechciało mi się zadawać kolejnego pytania ale dokończyłam zdanie i miałam nadzieje, że już więcej nie będę miała okazji z tą osobą rozmawiać.

Zalety

- lokalizacja - czysty i duży basen - pomocna recepcja

Wady

- grzyb w łazienkach i u nas ogromny smród od cieknącej ubikacji - monotonne typowo tamtejsze jedzenie nie dostosowane w ogóle pod turystę, po których codziennie bolał nas brzuch - głośna bułgarska muzyka w restauracji - chowanie napojów pełnowartościowych przed gośćmi allin.. - zużyte już stare łóżka - klimatyzacja praktycznie nie dająca chłodu i w żaden sposób nie można było jej wyregulować - parking dla gości płatny 20 leva (jakieś 50zł) za dobę

Daria

Ogólna przestrzeń ok Pokoje standard niski Sprzątanie katastrofa- tylko dokładają pakiet toaletowy i zaścielają łóżka Jedzenie dla każdego coś się znajdzie jednak 8 dni pobytu zbyt monotonne.

Zalety

Baseny, miła obsługa

Wady

Niewygodne łóżka, brak sprzątania łazienek i podług czego samodzielnie nie można uczynić z braku środków

Paulina

Jakby hotel poprawił jedzenie to byłoby świetnie… Pokoje czyste. Są dwa baseny. Świetna lokalizacja. Niestety jedzenie słabe - na szczęście w snack barze były frytki, pizza i donuty - co było lepsze niż dania obiadowe.

Zalety

Lokalizacja. Pizza i inne przekąski w snack barze.

Wady

Jedzenie w głównej restauracji

2.7
klaudia

Ogólnie bardzo słabo , w recepcji ciężko się dogadać

Wady

Brudno w hotelu ,toalety nie myte ,brak klimatyzacji była ale nie działała

1.6
Robert

HOTEL TRAGEDIA. WAKACJE ALL INCLUSIVE. Hotel Tragedia, przez 4 dni walczyliśmy o zmianę pokoju. W naszym od początku był problem z klimatyzacją która nie działała. Temperatura w piątek, sobotę, niedzielę, poniedziałek i wtorek do 14.00 była 31°C. Serwis był w sobotę ale NIE zrobił nic. Obsługa hotelu bezczelna i same kłamczuchy. W niedzielę serwis mieli przysłać nie przysłali ale zapewniali że na pewno będzie. W poniedziałek menedżer hotelu starsza Pani kolor włosów blond miała w nas (...), nawet wentylatora nie dała bo nie było wg niej. Chcieliśmy zamienić pokój to powiedziała że nie mają wolnych pokoi. Pod wieczór przysłano nam wentylator po interwencji Pani Werki i Stefki Naszych opiekunów. We wtorek po godzinie 12stej dostaliśmy drugi pokój z klimatyzacją która działała. Jedzenie przez 6 dni takie same. Śniadanie lunch i obiadokolacje to samo. Niedobre, tłuste i słone. Hotel porażka, obsługa chamowata i bezczelna z menedżer na czele. Jedzenie ochyda. PANI WERKA I STEFKA BARDZO POMOCNE, TO DZIĘKI ICH INTERWENCJI UDAŁO SIĘ Z POKOJEM.

Zalety

Żadne

Wady

Obsługa hotelu same kłamczuchy, brak działającej klimatyzacji w niektórych pokojach, jedzenie niesmaczne i tłuste. Codziennie to samo.

Sara

Hotel nie pierwszej nowości, remontu nie widział dawno. Pokoje dość przestronne, z balkonem. Jedzenie monotonne, codziennie to samo, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Sprzątanie codziennie, ale tylko powierzchownie.

Zalety

Wygodne, nowe materace. Duży basen, pomocna obsługa. Dobra lokalizacja.

Wady

Monotonne jedzenie, zatkane odpływy.

Ryszard

Pozytywnie Nie wiem dlaczego ludzie wystawiają negatywne opinie.Może gdyby hotel mógł oceniać gości to by się zmieniło.Ogromne marnotrawienie żywności i to zarówno przez dzieci jak i dorosłych.

Zalety

Sprawne windy,dawały radę,nie trzeba było długo czekać,miła obsługa,pizza przy basenie smaczna tak że nie musieliśmy chodzić na obiad.

Wady

troszkę słabe wifi ale przy tylu gościach nie ma się co dziwić.

Darek

pokój spełnia wymagania w stosunku do ceny, hotel umiejscowiony blisko plaży i centrum. należy przy wyborze hotelu zwracać uwagę na ilość gwiazdek ( min 4 ) , jest to gwarancją w miarę dobrych warunków pobytu.

Zalety

blisko plaży, centrum , żywienie wystarczające i w miarę smaczne

Wady

posiłki w zbyt niskiej dla nas temperaturze, ale jest możliwość podgrzania - wszystkie soki przesłodzone, ale to może miejscowa tradycja - nie do końca czysto choć panie sprzątające sprzątały codziennie .

Wspaniały hotel z wyższej półki polecam wszystkim

Zalety

Wysoki standard super obsługa niezapomniana przygoda

Diamond (Sunny Beach)