Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami
Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć
Hotel ładny i czysty z pysznym jedzeniem ale bez dostępu do plaży i bez żadnych atrakcji do tego przy ruchliwej ulicy więc jeśli nie wypożyczycie samochodu jesteście uwięzieni. Nie pójdziecie nigdzie pieszo bez ryzykowania życia bo nie ma pobocza ani chodnika. Hotel z którego widać morze na które można popatrzeć z daleka bo nie ma dojścia żadnego.
Przepyszne jedzenie, ładne pokoje
Kompletne ubocze, na końcu Vlory przy ruchliwej ulicy
Plusy: fajna obsługa, dobre jedzenie, niezły standard pokoju Minusy: 1. Hotel jest bardzo źle skomunikowany z centrum Vlory i większością ościennych miejscowości. W pobliżu nie ma ani postoju taksówek ani nawet przystanka autobusowego. Pierwszy przystanek znajduje się jakieś 2 km od hotelu. Nadmienię, że do centrum jest mniej więcej 7 km. Ja akurat lubię chodzić i nie przeszkadza mi wysoka temperatura, więc nie stanowił dla mnie problemu długi spacer przy 38 stopniach na plusie. Dzięki temu udało mi się zobaczyć sporą część miasta i pozwiedzać, w dużej mierze na piechotę. Warto jednak wziąć to pod uwagę, jeśli jedzenie z małymi dziećmi bądź osobami starszymi 2. Nasz pokój przez tydzień został posprzątany tylko raz, pościeli nie wymieniono nam ani razu (mimo kilkukrotnych próśb). Po paru interwencjach w recepcji udawało się dostać świeże ręczniki. W pokojach nie ma suszarki do włosów, mimo, że pojawia się taka informacja na stronie. Pokoje posiadają aneksy kuchenne, jednak wyposażone są one w taki sposób, że trudno sobie przygotować nawet kanapkę ;) na szczęście w hotelu znajduje się restauracja z pysznym jedzeniem ;) Podsumowując, hotel nie jest zły, szczególnie jeśli nie jest się przesadnie wybrednym gościem ;) my jednak następnym razem ułatwimy sobie życie i zdecydujemy się na hotel znacznie bliżej centrum