Diamond Beach

Hotel czysty ,jedzenie bardzo dobre , obsługa bardzo miła I pomocna. Hotel nastawiony na Niemców i jest ich większość. Morze i przychotelowe bazary blisko. Słabe a

Niestety pokój mieliśmy na poziomie 0. Codziennie sprzątany.kosmetyki nie dokładane. Sejf darmowy. Barek codziennie uzupełniany. Pokój duży, rodzinny ale 2 za widok na restauracje i kuchnie obok..Basen duży.,trzeba wcześniej zajmować lezaki.Animatorzy to młodzi ludzie nie majacy pojęcia o rozrywce.Czesto mozna było ich spotkać koło leżaków niemieckich turystów ..Plaża 10 min spacerkiem.,jeździ busik hotelowy.Plaza duża czysta i można siedzieć długo w płytkiej wodzie.Bar na plazy serwuje dobre dania owoce desery, pomocna obsługa.Otoczenie hotelu to bazar,świetne zakupy i nic koło niego.Bardzo dobry dojazd do centrum Side dolmusz nr5..Posiłki ok ,ale kilka osób w tym moj mąż mieli słynna chorobe.Obsluga rozmawia po niemiecku.,ale da się porozumieć.ogolba moja ocena to 4

Hotel bardzo czysty, pokój także, codziennie sprzątany, napoje w lodówce pokojowej uzupełniane, ręczniki wymieniane. Wszystko w jak najlepszym porządku. Blisko na plażę. Zaraz na przeciwko wyjścia z hotelu duży bazar otwarty do poźnych godzin. Blisko przystanek z możliwością dojazdu np. do Side.

Wszystko jak najlepiej prócz smrodu szamba z WC Piwo nie chszczone

Dobry hotel choć mało zieleni.Czysto,obsługa ok, dużo Niemców niczego nie brakuje,blisko bazar , plaża

Nazwa  Diamond Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rozrywka i życie nocne, parking

Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, miniklub (4-12 lat), animacje, plac zabaw, możliwość wypożyczenia wózka.

Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, szachy, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, wstęp do dyskoteki.

Bogata oferta rekreacyjna: basen kryty, 3 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie wodne (otwarte w wyznaczonych godzinach).

Tylko 250 m do piaszczystej plaży.

Wyświetlono 50 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marzena

Zalety

Czystość i obsługa

Wady

Brak animacji wieczornych. Brak wentylacji na balkonach zamkniętych co powoduje iż dym z papierosów dostaje się do pokoi. Głośna muzyka po 22.

Wady

Myślę że plaża to ocena na5.Wieczor turecki na 5 i miła i życzliwa obsluga

Zalety

W hotelu obsługa przemiła, kelnerzy pierwsza klasa, czysto, różnorodność jedzenia. Każdy znajdzie coś dla siebie. Fajne czyste baseny . Jest także basen w strefie ciszy dla tych którzy chcą odpocząć od zgiełku, krzyków, animacji i tłumów ludzi.

Wady

W sumie nie mam się do czego przyczepić. Jeśli już bym musiała to szkoda że nie ma wytyczonej strefy dla palaczy

Wszystko jak najlepiej prócz smrodu szamba z WC Piwo nie chszczone

Zalety

Jedzenie czystość obsługa ok

Wady

Smród szamba z wc

Zalety

Czystość,drinki,jedzenie obsługa,kultura

Wady

Klima w pokoju mogłaby lepiej działać

Klaudia

Polecam ❤️❤️❤️ było super ! Wrócę tam jeszcze raz. Obsługa bardzo miła pomocną ! Fotograf wart swojej ceny ! Animatorzy też spoko. Hotel pod niemcow to prawda (...) ! Naprawdę pierwszy raz mam ochotę wrócić tam jeszcze raz w przyszłym roku ! I tak zrobię

Marzena

Pobyt w hotelu Diamond Beach oceniam na bardzo udany. Spełnił w pełni nasze oczekiwania. Przede wszystkim czystość na każdym kroku. Pokoje sprzątane codziennie. Niezmiernie miła obsługa. Posiłki bardzo urozmaicone i smaczne. Plaża oddalona o kilka minut od hotelu. Przy niej super Beach bar. Przy hotelu znajduje się bazar i lokalne biuro podróży. Tuż obok market Corner gdzie można kupić odzież i obuwie dobrej jakości jak i tureckie specjały.

Zalety

Czystość, obsługa, dobra kuchnia.

Wady

Dla mnie nie było wad.

Hotel BOSKI! Niczego nie brakuje ! Obsługa zasługuje na medal !! Czyściutko, pysznie ! Wszystko dostępne 24h- hotel idealny !!! Jak ktoś się czepia czegoś w tym hotelu niech się najpierw dobrze po swoich 4 kątach rozejrzy.

Zalety

Fotograf Ibrahim !! Cudowny człowiek ❤️ zrobił nam najpiękniejsze zdjęcia ślubne !! Warto !! Serce na dłoni ❤️‍🔥

Wady

(...)

Iza

Fajny hotel bardzo czysto super jedzonko bardzo miła obsługa do plaży 5 minut nie moloch dużo Niemców mało dzieci ale pobyt oceniam na superrr po wyjściu z hotelu mnóstwo straganów fajny bar na plaży fryzjer hotelowy profesjonalny trzeba się targować wszyscy mili i pomocni

Zalety

Bardzo czysto dużo miejsc do przesiadywania pomimo niewielkiej powierzchni o 10 pobudka

Wady

Wszystko mi się podobało

Andrzej

Pobyt - Październik 2023

Hotel czysty, miła obsługa, jedzenie i picie dostępne 24h, infrastruktura bardzo dobra, plaża oddalona 300m od hotelu, transport busem hotelowym. Hotel pod turystów z Niemiec (warto nauczyć się niemieckiego). Hotel dla turystów z dziećmi, animacje itd. Polecamy.

Zalety

Czystość, jedzenie, obsługa.

Wady

Plaża nie jest przy hotelu.

Ryszard

Pobyt - Lipiec 2023

Super hotel pokój czysty i nawet duży dużo miejsca do relaksu w obszernych holach na wygodnych kanapach i fotelach.

Zalety

Przestrzeń swoboda w poruszaniu się po hotelu. Piękne odnowione wnętrza w wielkim stylu.

Wady

Nie ma czegoś takiego.

Maria

Pobyt - Maj 2023

Bardzo fajny hotel,miła obsługa,sprawdziłam 6min.od hotelu bardzo ładna piaszczysta plaża na plaży bar z jedzeniem i wszystkimi napojami w tym piwo i drinki .Bardzo dobre jedzenie duży wybór bardzo dobre lody,polecam dla osób 50+

Zalety

Hotel bardzo czysty ale najważniejsze nie ma bitwy o leżaki jak przy basenie tak i na plaży

Wady

jak dla mnie brak

Pobyt - Marzec 2023

Hotel przewyższył moje oczekiwania Jedzenie pyszne różnorodne,obsługa fantastyczna !!!! Wieczorne animacje

Zalety

Pokoje czyste sprzątane codziennie.Hotel położony kolo bazaru i przystanku dolomusze.Plaża piękna piaszczysta 5 min spacerkiem od hotelu .Bar na plaży .Kryty basen podgrzewany

Wady

Nic

Teresa

Pobyt - Październik 2022

SUPER hotel,czysciutko,bardzo smaczne posilki,obsluga mila uczynna .

Zalety

wyzszy startard,utra all w hotelu i na plazy

Wady

nie ma

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel rewelacyjny. Wszystko w cenie. Jedzenie pyszne ,dużo , codziennie inne menu. Obsługa miła. Blisko do plaży, do bazaru. Polecam. Pobyt zapamiętam na zawsze.

Zalety

Wszystko, jest wyjątkowy.

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2022

Polecam. Jedzenie różnorodne każdy coś znajdzie dla siebie. Pokoje sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i pomocna w każdej kwestii 😀

Alicja

Pobyt - Czerwiec 2022

.Pobyt w hotelu oceniam na 10.Pokoje sprzątane codziennie.Animacje dla każdego .Kelnerzy uśmiechnięci i pomocni

Zalety

Hotel niedaleko lotniska. Na przeciw bazar czynny codziennie od rana do wieczora. Do płazy 5-10 min spacerkiem .Polecam

Obiecalam animatorom, że ich pochwale w internecie.Są super,a na wieczorne animacje czeka się z utęsknieniem już od rana. Plaża piaszczysta, dno morskie przy plaży bez kamieni - obuwie kąpielowe niepotrzebne. Na plaży bar z przekąskami, napojami i piwkiem-super! Jedyny mankament - do centrum Side daleko, a busiki drogie.

MK

Wyjazd 16-30 maja 2007. Przed wyjazdem nie mogłam znaleźć opinii na temat tego hotelu - teraz wiem Polacy są tam przyjmowani dopiero od tego sezonu. Hotel 3-letni bardzo zadbany.Super czysto - sprzątany w zasadzie bez przerwy.Jedzenie 10/10 ! Obsługa mało włada angielskim ale bez problemu można porozumieć się po niemiecku. Bardzo zyczliwie nastawieni do turystów. Basen czysty ( kryty w maju juz nieczynny) wokoło pełno leżaków i parasali więc nie ma problemu z dostępczoscią. All inclusive oznacza rzeczywiście WSZYSTKO w cenie.Na plaze stosunkowo blisko, możliwość jedzenia i picia na plaży od 11 do 18. W hotelu z małymi przerwami od 7,30 do 24,00. W telewizorze 20 programów - brak polskich, w kiosku brak polskich gazet ale jest dostęp do internetu 24/h. Rezydenci ok - 3xtyg odwidziny dostępni pod komórką.Największy plus słońce i ciepło.Zwiedziłam część świata i widziałam różnosci hotelowe - Diamond Beach jest w porządku.

4.2
bb

Z tygodniowych wakacji 3 dni spędziłam w szpitalu z powodu zatrucia. Obsługa używa szklanek postawionych przy dystrybutorach, a potem odstawia normalnie do użytku jak gdyby nic. All to były 3 posiłki. Mini Club to żenada i wszystkie animacje zresztą też. Odniosłam wrażenie, że sejf bezpłatny. Sam budynek nie wygląda najgorzej. Pierwsze wrażenie było super, niestety tylko pierwsze...

Diamond Beach