Malownicze szlaki turystyczne przez zalesione góry
Świetne warunki do narciarstwa i snowboardingu
Uzdrowiska i sanatoria oferujące zdrowotne kąpiele i zabiegi
Hotel położony jest z dala od tłumów,ok km od Wisły i rynku i blisko szlaku głównego na Równicę. Doba hotelowa zaczyna się od 16 jednak my byliśmy wcześniej i bez problemu uzyskaliśmy klucze do pokoju. Sam pokój dosyć malutki,z balkonem z którego widok mieliśmy na góry. Wyposażony w klimatyzację i serwis kawowy,nam brakowało trochę lodówki ale dało się przeżyć. Hotel posiada basen kryty i saunę z której można korzystać praktycznie od rana do wieczora. My wybraliśmy opcję że śniadaniem I to był dobry wybór-różnorodne,przepyszne i świeże posiłki. Hotel posiada restauracje z tarasem gdzie w weekendy można posłuchać muzyki na żywo.
-lokalizacja -przepyszne śniadania -widok z balkonu na góry -basen I sauna dostępne dla gości
-Brak lodówki -cena za parking-hotel nie należy do najtańszych dlatego parking mógłby być gratis dla gości hotelowych
Fajny hotel z mnóstwem atrakcji dla dzieci, dobre jedzenie, fajny bar z niewygórowanymi cenami, taras
Dość daleko od centrum
Świetnie położony warunki super bardzo czysto atmosfera wspaniała pracownicy recepcji zawsze uśmiechnięci pomocni polecam każdemu
Świetna obsługa basen przyjazny dla dzieci i dorosłych spa super oferta sala do ćwiczeń świetnie wyposażona pokój zabaw dla dzieci bardzo przyjazny kawiarnia z miłą obsługą a to bardzo ważne
Osobiście nie zauważyłam a bywam dość często
Super hotel-komfortowy, przemiła obsługa zwłaszcza recepcji. P.Ilona-przesympatyczna osoba perfekcyjna, zawsze miła i uśmiechnięta, przeżyłam z wnusią cudowne chwile, polecam wszystkim, na pewno wrócę na kolejny wypoczynek. Pozdrawiam całą obsługę ,życzę wszystkiego co najlepsze Bożena M z wnusią Oliwią.
Przemiła obsługa recepcji, kuchni, komfortowe pokoje, basen, sauna.
nie zauważyłam
super hotel super atrakcje super obsługa ,polecam wszystkim
nIEBEZPIECZNE - ZEPSUTE ZABAWKI NA SALI ZABAW DLA DZIECI. SIŁOWNIA I BIEŻNIE NA KORYTARZU !! HEHEHHEE
BRAK
SŁABE ŚNIADANIA, PŁATNY PARKING 20 PLN ZA DOBĘ - A ITAK BRAK MIEJSCA - TRZEBA PARKOWAĆ NA ULICY. JEDNA MALUTKA WINDA NA 5 PIĘTER DLA GOŚCI I OBSŁUGI WIĘC CZZEKA SIĘ BARDZO DŁUGO . NIE MIŁY PERSONEL . sŁABY BASEN I SAUNY BEZ ODPOWIEDNIEJ TEMPERATURY. dYSKOTEKA W WEEKAND TAK GŁOŚNA ZE SŁYCHAĆ W CAŁYM HOTELU , BRAK MOŻLIWOŚCI WYPOCZYNKU, bRAK LODÓKI W POKOJACH. BARDZO MAŁE ŁAZIENECZKI