Dex

Wszystko mi się podobało; ) oprócz tego ,że ktoś przeszukał kilka pokoi; ) Jeden pokój nawet został okradziony; ) i to jedyny był minus naszego pobytu w tym hotelu..; ) Kolejnym minusem są balkony; ) a szczególnie okna balkonowe które nie dokladnie idzie domknąć... Ale miejscowosć jest Megaaa; D polecam; )

hotel odwiedzilam w tym roku,na jego terenie znajduje sie wiele atrakcji bilard bar silownia basen a nawet bawialnia dla dzieci. jednak moje ogolne wrazenie wypada bardzo słabo, gdyż podczas calodniowego wyjazdu mojej grupy do Barcelony ktoś przeszukał nasze pokoje, niektore osoby zostaly okradzione z telefonow, szczetnie ukrytych pieniedzy, odtwarzaczy muzyki. po rozmowie z porwierem i policja dochodze do wniosku, że to musiał być ktoś z obsłógi hotelowej, gdyż zamki ani balkony nie byly uszkodzone.

Hotelik bardzo czysty, codziennie czyszczone pokoje :) Basen taki jak na zdjeciu czyli w sam raz. Jedzenie bardzo dobre i duzy wybor. Niektore balkony z widokiem na morze ( ale tych malo ) wiekszosc z widokiem na basen albo na inne hotele. Okolica mimo wszystko troszke glosna i bardzo bezpieczna mimo tak wielkiej ilosci mlodych ludzi z calego swiata. Do plazy dochodzi sie w 3 minuty bo wystarczy przejsc przez ulice i juz :)

Po prawej stronie od hotelu mozna od razu wejsc w uliczki pelne sklepikow i marketow wiec na zakupy daleko niema.

Okolica oczywiscie przepiekna, zatoczki, zameczki, plaze, skaly :) choc bez problemu mozna takze znalesc dyskoteki, puby, bary, koncerty na plazy itd itd

Polecam hotelik jak i miejscowosc - szczegolnie mlodym ludziom ( no i bez dziecka )

Pozdrawiam

jestem bardzo zadowolona z pobytu:)Z wielką przyjemnością ponownie zawitam w tamte okolice:))

Hotel położony blisko plaży, w bardzo fajnym miejscu, bo blisko jest do strony dziewiczej Lloret a z drugiej strony blisko do dyskotek, pubów i restauracji. Położony jest na ulicy handlowej gdzie wcale nie są tak drogie jedzenie czy nawet pamiątki.
Polecam serdecznie ten hotel, jedynie co to problemem jest Gargamel - stróż hotelowy który jest nie sympatyczny dla młodzieży polskiej, ale później miło się go wspomina...

Nazwa  Dex
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji

Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dodi ; DD

Pobyt - Czerwiec 2011