Delphin Ribat

Najbardziej co mi dokuczało w tym hotelu to roszczeniowa obsługa - wieczne fochy grymasy obrażanie się - naciąganie klientów na napiwki porażka - człowiek jedzie wypocząć a tu na każdym kroku problem .... nie polecam tego hotelu znajomi byli miesiąc póżniej w innym i sobie chwalili obsługę

nie jestem zadowolona z pobytu w hotelu delfin habib -dyskoteki co dzienne do rana bardzo głosne ,ze nie wypoczełam w barach brakowało kawy ,napoje owocowe i wyskokowe były mieszane z wodą,brudna woda w basenie dostałam uczulenia na całym ciele ,mielismy biegunki z mężem a cztery lata temu byłam w Hammamecie i tam nie chorowaliśmy hotel Prima sol el fell wspaniały pod kazdym wzgledem i to były wczasy AII inclusiv z biura Sky club bo w Monastir nie były to wczasy za ktore zapłaciliśmy -jestem rozczarowana i nie zadowolona a na te wczasy oszczędzałam z marnej mojej emerytury przez 4-lata i wróciłam rozczarowana hotelem i biurem i już nigdy nie pojadę z tego biura na wczasy-jak w danym dniu nie zostawilam napiwku w pokoju to brakowało ręczników lub prześcieradla do przykrycia przez 2 tygodnie nie były myte podlogi itd a między posilkami były tylko gorąca parówka w bułce z serem lub frytki lub nalesniki i tak co dziennie nic innego nie było natomiast w barze płatnym bylo wszystko a przecież myśmy za wszystko zapłacili ale niestety tak nie było-francuzi też byli nie zadowoleni z barów bo bardzo często wszystkiego brakowało w nich itd.-żałuję ze wybrałam nowe biuro turystyczne i Monastir bo mąż chciał pojechać do Hamametu ze sky clubu a ja zmieniłam jego decyzję i wybrałam Delfin El Habib i dziś bardzo żałuję tego bo nie wypoczęłam wróciliśmy nie zadowoleni.

Kod hotelu HOT19319
Nazwa  Delphin Ribat
Miejsce  Tunezja / Monastir / Monastir
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna

3.5
6.5

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
slaw

Pobyt - Luty 2015

Zalety

Blisko plaża i centrum

Wady

Hotel jest już stary i lata świetności ma już za sobą

Wanda

Pobyt - Październik 2011