Pobyt bardzo udany. Hotel spełnia oczekiwania wymagających gości. Lokalizacja, pokoje, wyżywienie, baseny z podgrzewaną wodą, animacje - wszystko na piątkę z plusem.
Położenie hotelu w pięknym ogrodzie, olbrzymi basen z podgrzewaną wodą, dostęp do napojów i jedzenia przez cały dzień, czyściutko na każdym kroku, bardzo miła obsługa
Nie ma wad
Super hotel dla rodziny z dziecmi, duzo atrakcji w tym fajne przedszkole
Dużo basenów, restauracji, fajna plaża
Hotel bardzo ładny, niedaleko lotniska. Pokój duży, bardzo czysty, codziennie sprzątany. Personel profesjonalny i pomocny. Baseny czyste- obsługa na basenach super, plaża czysta, leżaki były dostępne o każdej porze dnia. Jedzenie bardzo dobre, pyszne słodkości. Wiele atrakcji dla dzieci- mini wesołe miasteczko, plac zabaw (zadaszony) na plaży, itp.
Wszystko było na najwyższym poziomie.
Brak wad
Urlop bardzo udany. Hotel na najwyższym poziomie, obsługa bardzo miła hotel zapewnił wszystko czego oczekiwaliśmy. Jedzenie było bardzo zróżnicowane i pyszne! Od śniadań, przez lunch i obiad. . Morze jest piaszczyste i czyste, a baseny również są absolutnie świetne. HOTEL GODNY POLECENIA!!!
Własne molo z barem, bogaty serwis plażowy i basenowy, super animacje dla dzieci i dla dorosłych nie można się nudzić.
BRAK.
Hotel na prawdę super. Olbrzymi, obawialiśmy się tłumów i tłoku ale było zupełnie odwrotnie... Zawsze dostępne leżaki, przemiła i ochocza obsługa. Serdecznie polecamy
- super miła, chętna i szybka obsługa - czystość - wygoda w dostępie do atrakcji - pyszne jedzenie (tydzień to mało zeby nawet spróbować) - blisko centrum można pospacerowac i kupić "oryginalne" turecje ciuszki :)
- bardzo głośna muzyka na "jedno kopyto" - takie umcyk umcyk - słabe restauracje ala carte co widać po braku zajętości (poza meksykańską:))
Hotel spełniający oczekiwania wszystkich - dzieci jak i dorosłych. Już na samym wejściu lobby robi wrażenie. Pokoje duże, komfortowe, przestronne i czyste. Małym minusikiem był niewielki balkon. Duży, piękny ogród z wieloma gatunkami roślinności oraz wkomponowanymi miejscami do wypoczynku. Niezliczona ilość atrakcji dla dzieci. Mini zoo, mini lunapark, zjeżdżalnie, specjalne bary, place zabaw. Cały hotel posiada udogodnienia dla osób z ograniczeniami ruchowymi. Bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
Wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, udogodnienia dla osób niepełnosprawnych, piaszczysta plaża, piękny ogród z wieloma gatunkami roślin
hotel typowy dla rodzin z dziećmi, ma mnóstwo atrakcji dla najmłodszych, pełno zjeżdżalni, duży basen, mini klub, mini bar, a nawet hodowlę królików. Starsi w tym czasie znajdą coś dla siebie: bar, centrum fittnes, czy dyskotekę.
Bardzo dużo atrakcji, zarówno dla najmłodszych jak i starszych. Kapsułowa winda :)
Bardzo małe balkony
Hotel może i fajny dużo się działo ale nie spełnił moich oczekiwać mogę dać 6/10. Jeśli ktoś lubi cyganeria z lat 90 to będzie to hotel dla niego. Przy dużym basenie co drugi leżak z papierosem, restauracja przy basenie oraz na tarasie pod czas śniadań i kolacji zadymione papierosami. Wejście do amfiteatru z popielniczkami gdzie przechodzisz z dziećmi przez dym. Fajne animacje, jedzenie średnie chyba ze ktoś lubi lamb i martadele w kolorach tęczy. Oczekiwałam czegoś więcej od tego hotelu zwłaszcza w cenie 22tys za dwie dorosłe osoby i małe dziecko 2lata.
Palenie papierosów na leżakach przy basenie oraz restauracji i tarasie pod czas śniadań i kolacji.
Hotel przereklamowany w 100%. Był to nasz kolejny Delphin w Turcji, ponieważ do tej pory kilkukrotnie spędzaliśmy wakacje w Delphin DeLux i naprawdę było mega delux! Domyślam się ze osoby które tak wspaniałe oceniają ten hotel nie były wcześniej w tym niby gorszym, starszym jak jaki uchodzi Delphin Deluxe. Nasze odczucia były jednoznaczne już po przekroczeniu progu Palace - rzeczywiście robi wrażenie bo jest wielki ale poza tum dosłownie identyczny jak DeLuxe. Z tym ze jeśli można mieć wyższą jakość za niższą cenę to po co przepłacać ??? A tak jest właśnie w przypadku Delphina Deluxe jest tańszy, jedzenie lepsze, więcej i bardziej urozmaicone. W Palace nie ma na każdym kroku budek z owocami i warzywami. jest mniej lodówek z napojami, obsługa jakby mniej sprawna chociaż uzbrojona w rolki. Na płazy w Palace nie ma altanek - znaczy się są śle trzeba za nie zapłacić 75 euro jeżeli się chce wynająć - tzw Delphin Bali. W Deluxe co prawda nie Bali ale altanki są świetne i za free! Poza tym ten bar z sokami ze świeżych owoców i warzyw w Palace nie uświadczysz. Pokój który nam sie trafił w Palace to kolejny dramat - tzn sam pokój super bo 2 oddzielne sypialnie i 2 łazienki to tego w Deluxe nie było ale zlokalizowany viz-a-viz hotelu Fame i jego klimatyzatorów wiec przez cała dobę niemiłosierny hałas. Wiem może nie wypada narzekać ale jesli płaci się 40 000 za wakacje to chociaż chwile spokoju chciałoby się mieć w nocy ! Kolejnym niemiłym akcentem była strefa relaksu przy basenie. Moja corka ma 12 lat i spokojne usposobienie, i lubi spędzać czas na czytaniu. Niestety zasady tam panujące pozwalają spędzać czas dzieciom powyżej 14 lat. Pan manager tłumaczył ze musi tam być spokój i cisza ??? na leżakach obok rozrywkowa rodzinka przyniosła sobie kolumnę i urządziła dyskotekę - to była cisza i spokój !!! W Deluxe jeżeli dziecko zachowywało się jak należy nie było problemu żeby mogło byc w tej strefie.
Wielki, niedaleko od lotniska
Dziwne zasady, słaba obsługa aczkolwiek miła
Super świetny, zgodny z opisem i zdjęciami. Jedzenie i napoje pierwsza klasa.
Lokalizacja, jedzenie, picie, obsługa itd.
Tylko cena, ale naprawdę warto.
HOTEL:
robi ogromne wrazenie, jest bardzo ladnie urzadzony. Pokoje czyste, posciel zmieniana co 2 dni, codzienna wymiana reczmnikow. Codziennie uzupelniane napoje, swieze owoce. Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Bylam tylko na tydzien i uwazam, ze to stanowczo za krotko. Hotel posiada wspaniala obsluge, ciekawe animacje, jest tez kino (szkoda tylko ze nie bylo filmow po polsku), w budynku znajduje sie rowniez dyskoteka. Dla dzieci salon gier, basen ze zjezdzalniami, male wesole miasteczko (diabelskie kolo, statek, karuzela, ciuchcia, samochodziki). Sa tez korty tenisowe, silownia, animatorzy orgamizuja aerobic (w wodzie i pozniej na polu) w ciagu dnia mozna grac w siatkowke, pilke nozna, odbywaja sie tez rozne konkurencje naprawde smieszne. :) zabawa caly czas. Odnosnie lezakow i ich ilosci byla wystarczajaca 0 walki o nie. spora ilosc na plazy przy pasenie i na trawie (altanki, hamaki). Hotel jest ogromny posiada 8 pieter pokoje w tysiacach.
JEDZENIE:
spora roznorodnosc kazdy znajdzie cos dla siebie. Szczegolnie polecam posilki na polu tj na tarasie (sniadania, obiady i kolacje) swiezo smazone mieso (na naszych oczach) omlety przyrzadzanie na zamowienie itp. Jest tez opcja sniadania dla spoznionych :) po lewej stronie na polu stoi taki domek w ktorym tez mozna sie najesc :) swietna sprawa. W ciagu dnia serwowane sa rozne posilki gyros, tortilla, pozniej gofry (REWELACJA) Napoje sa smaczne, sympatyczni barmani robia wysmienite drinki (dla kazdego cos dobrego. dookola basenu spaceruje mezczyzna z napojami, czasem nie trzba sie ruszac z lezaka :)
OKOLICA/MIASTO:
po drugiesj stronie ulicy znajduje sie male centrum ze sklepami, mozna tam kupic kartki drobne upominki itp. Do miasta jedzie sie busikiem, uciazliwe jest czekanie i kierowca nie zawsze sie zatrzymuje (pelny bus) chetnych do miasta jes zregoly sporo. Moim zdaniem nie ma czego tam ogladac, masa straganow z tandeta, tlok, wrzask i krzyk. wychodzac z hotelu mozna isc w lewa strone sa tam spore centra handlowe. Jedno dosc ekskluzywne.
PLAZA:
szeroka piaszczysta, na brezgu drobne kamyczki, muszelki. Lezaki z parasolami, male stoliczli.. Sliczne molo na koncu ktorego znajduje sie barek. Spora ilosc materacy i takich gruszek do siedzenia :)
UWAGI:
w telwizji jest tylko (po polsku) polonia, ciezko bylo sie dowiedziec co sie dzieje w kraju. Czasem slabo dzialajaca klimatyzacja. Nie bylo jeszcze polskiej flagi przed hotelem (chociaz bylismy 3, pozniej 4 pod wzgledem liczebnosci) Nasza grupa to zmienila flaga jest. :P To chyba tyle. :) POLECAM
Hotel stylowo urządzony, bardzo czysty.Obsługa miła.Mimo 95% obłożenia nie brakowało leżaków, nie było "tłumu" przy posiłkach.
Raj dla rodzin z mniejszymi dziećmi /mini wesole miasteczko, zjeżdzalnie /. Wieczorne animacje wg nas - słabe.Typowo nadmorska miejscowość z hotelami. Plaża piaszczysta - w pobliżu hotelu zadbana- dalej niestety brudna.Wspaniale zadbany ogród wokół hotelu a w nim altanki, łoża i hamaki.Do Antalii można dostać się busikami / przejazd ok. 25 minut w jedną stronę kosztuje 1$/.
Na miejcu do godz. 11 gra zespół muzyczny, póżniej zaczyna się dyskoteka.
Warto skorzystać z wycieczki do Pamukkale - /1 dniowa/ .Nasz tygodniowy pobyt w hotelu / byliśmy z 16 letnią córką/ uważam za jeden z bardziej udanych wyjazdów pod względem komfortu , miłej obsługi.
Przepyszne jedzonko, miła obsługa, najlepszy hotel w jakim byłam
Dużo jedzenia
Nie ma żadnych wad
Cudowne miejsce,cudowny hotel,bardzo miła obsługa,bajka
Hotel bardzo ładny,obsługa bardzo miła i jedzenie przepyszne. Baseny cudowne szczególnie ten na zewnątrz z podgrzewaną wodą,jednym słowem bajka.Jeszcze tam pojedziemy.
Niestety blokada językowa.
blisko centrum starego miasta, które jest cudne. Animatorzy super.
blisko centrum miasta, świetny zespół animacyjny
za dużo tureckiej muzyki w ciągu dnia, DJ powinien puszczać też muzykę europejską
Przez dwa tygodni nie było dnia żebyśmy chcieli wracać do domu. Było cudownie a na sam koniec tylko smutek że trzeba wsiadać w samolot i lecieć do Polski. W hotelu na miejscu jest wszystko. nie trzeba się specjalnie z niego ruszać. Park wodny, mały sklep, pyszne posiłki, przyjazna obsługa. Team od urozmaicania czasu emanował pozytywną energią i pogodą ducha. Wieczorami wystawiali bardzo przyjemne pokazy. Po hotelu krążył fotograf który pstrykał zdjęcia. Potem były one wystawiane i można było je kupić. Czasem robił bardzo dobre ujęcia. Pogoda bardzo ciepła, było wręcz duszno.
Przyleciałam tutaj totalnie się zrelaksować, zażyć zabiegów w spa i leniuchować. Hotel stworzył idealne warunki do tego. Po zabiegach w centrum odnowy czułam się jak nowo narodzona, odprężona. Wyżywienie to perełka jeśli mogę tak to ująć. Jeśli panie dbają o figurę wybiorą lekkie sałatki, jeśli ktoś lubi pojeść to z pewnością wybierze stek. Wybór był bardzo szeroki. Baseny poezja. Zagospodarowanie teren na 5 z plusem. Jeśli ktoś będzie miał poważniejsze zastrzeżenia znaczy że jest mega marudą.
Problemem może być mała ilość sklepów w okolicy.Jeśli już są to mają bardzo wysokie ceny. Wszystko inne gra w hotelu na 100% no może powinni podgrzać trochę wodę w basenie. Pokój nie za duży, adekwatny do naszych wymagań. Jedzenie wyśmienite w ogromnych ilościach. Nie sposób wyjechać z tego hotelu bez nadwagi. Animatorzy z klubu dla dzieci w mojej opinii najlepsi z pracowników obsługi. Ich podejście, zaangażowanie godne pochwały. Hotel dla totalnego relaksu i odpoczynku, wart swojej ceny.
Niesamowite miejsce. Jest tak wiele możliwości spędzania wolnego czasu, urozmaiconego jedzenia że ciężko to opisać. Do tego kulturalna obsługa, spełniająca każde życzenie gościa. Bardzo lubiliśmy nasz pokój. Obszerny, urządzony ze smakiem, z nutką ekstrawagancji. Plaża dosłownie kilka kroków od hotelu z barem i leżakami. Restauracja jest ogromna. Nigdy nie było problemu aby znaleźć czysty stolik. Obsługa kelnerska z górnej półki. Kiedy jedliśmy kolacje la carte kelner wybornie doradził nam jakie wino wybrać.