W hotelu organizowane są dzienne oraz wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych
Dla dzieci brodziki, zjeżdżalnie, mini klub (4-12 lat), mini disco, mini kino, lunapark i specjalne menu w restauracji
Kilka basenów, w tym basen kryty podgrzewany oraz basen ze zjeżdżalniami dla dorosłych i dzieci
Hotel przy pięknej piaszczystej plaży
REWELACJA, NIEZWYKLE CZYSTO, POŁOŻENIE , WRAŻENIE ,,POWALAJĄCE NA KOLANA" PRZEPYCH, IDEALNA OBSŁUGA, WSZYSTKO NAJ.
WSZYSTKO OD POCZĄTKU DO KOŃCA
BRAK
Hotel znakomity. Byłem już z żoną 11 raz. Cudownie.
Czystość. Przemiła obsługa to dominacja tego hotelu. Zróżnicowana kuchnia znakomita.
Trochę lepsze wi fi bym zalecał.
Pokój bardzo ładny, duży z widokiem na morze, dokładnie sprzątany
Hotel imponujący, ogromny z basenami oraz plażą
Hotel nie ma wad
bardzo super hotel, miła obsługa , kolejny pobyt w tyhc hotelu i ni eszło się zawieść
Hotel oceniamy 5/5. Krotki transfer z lotniska to również ogromny plus. Przepyszne jedzenie, dużo barów i restauracji. Obsługa dbała o każdy detal i zadowolenie klienta. Codziennie animacje dla dorosłych i dzieci. Dodatkowo dla najmłodszych mini klub i baseny. Na pewno tam wrócimy:)
Krótki transfer z lotniska, jedzenie, czyste i przestronne pokoje
Nie było takiej rzeczy
Hotel jak marzenie. Piękny wystrój wnętrz, elegancja i niebywałe połączenie funkcjonalności z najwyższym standartem wyposażenia - lobby, toalety, kilka restauracji. Jestem oczarowana. Ekskluzywnie i na naprawdę wysokim poziomie. Mnóstwo atrakcji - siłownia, kryty basen, kino, kręgle, spory wybór zajęć dodatkowych - joga, areobik w basenach, mini disco dla najmłodszych. Jedzenie - bajeczne. Wykwintne potrawy, różnorodność i bogactwo wyrobów cukierniczych. Nie sposób z wszystkiego skorzytać i skosztować, aby w pełni nasycić swe wrażenia...
Niespotykana atmosfera luksusu, ekskluzywny wystrój wnętrz, dbałość o ład i estetykę, czystość, pomocna obsługa hotelowa.
Dla mnie hotel nie posiada wad. Nie znalazłam niczego o czym chciałabym sie wypowiedzieć negatywnie.
Przepiękny hotel z mnóstwem atrakcji, aż nie chciało się wracać. Obsluga na wysokim poziomie, jedzenie przepyszne - niesamowity wybór potraw. Byliśmy końcem marca 2024 i pogoda była super-nawet ponad 30stopni. Idealne miejsce na wypad z dziećmi, nasza dwulatka była zachwycona. Bardzo polecam, była to nasza pierwsza wizyta w Imperialu ale na pewno nie ostatnia
Jedzenie, czystość, mnóstwo atrakcji, obsługa na wysokim poziomie
Brak wszystko nawet ponad nasze oczekiwania
Super Hotel,jak cala siec hoteli Delfin,doskonaly dla rodzin z dziecmi.
Wszystko!!!
mega mega mega w Turcji jestesmy srednio kilka razy w roku teraz w marcu pogoda elegancka basen zewnętrzny podgrzewany woda aż parzyła,wszystko na najwyzszym poziomie polecam
same zalety nie spodkałem zadnej wady
Spędziliśmy w tym hotelu zimowe ferie z dwójką bardzo małych dzieci - 1 rok i 3 lata. Mimo, że pogoda nie była idealna (kilka dni deszczowych ale też kilka pełnego słońca) pobyt oceniam bardzo wysoko. Codziennie było co robić- zarówno w samym hotelu jak i na zewnątrz. Obsługa ekspresowo dostosowuje się do warunków pogodowych - przygotowując stanowiska z jedzeniem i innymi usługami w środku i na zewnątrz. Basen zewnętrzny - podgrzewany - z ciepłą wodą umożliwiającą kąpiele nawet przy 14–16 stopniach! Baseny kryte również super - wchodziliśmy do obu z rocznym dzieckiem. Wybór potraw i ich dostępność przez całą dobę oszałamia! Znaleźć można nawet dania bezglutenowe, dietetyczne, sushi, obiadki dla niemowląt, świeżo wyciskane soki i smoothie, alkohole markowe, drinki dla dzieci bez alko! Polecam pokoje z widokiem na morze! Przed wyjazdem konsultant wakacje.pl przekazał nam info, że poprosi o pokój na jak najwyższym piętrze i rzeczywiście - dostaliśmy pokój na 7 piętrze z widokiem na morze i góry!!! Poza relaksem w przepieknym ogrodzie, na plaży czy w kawiarniach, restauracjach hotelu dostępne są aktywności takie jak koncerty, animacje dla dzieci, gra w tenisa z trenerem, joga, siłownia, sauna, hammam, strzelanie z wiatrówki i wiele innych. Hotel jest też super miejscem wypadowym do zwiedzania Antalyi i innych okolicznych miejsc. Ogromny plus to szybki transfer z lotniska - 20 min. Jedyne czego mi brakowało to brak promenady by można było dłużej spacerować wzdłuż plaży ale takie położenie hoteli w tej miejscowości. Hotel jest bardzo duży, ogromne przestrzenie - co czasami przy lunchu lub kolacji było problematyczne z noszeniem potraw do stolika (ale to tylko przez częściowo zajęte ręce dziećmi ;) ) Obsługa jest przemiła! Mimo, że hotel jest ekskluzywny to przez podejście kelnerów, ekipy z recepcji, atrakcji, sprzątających osób można poczuć się jak w domu! Pobyt oceniam fantastycznie i polecam hotel każdemu, kto chce odpocząć, spróbować przepysznych dań, naładować baterie w słońcu nawet zimą, zaznać luksusu bez ograniczeń, napawać się widokami morza, gór, palm i ciekawej architektury hotelu!
Różnorodne jedzenie dostępne 24h! Czystość, ekspresowe sprzątanie każdego okruszka. Podgrzewany basen. Wyjątkowa architektura hotelu!
Hotel,bardzo dobry,wszystko na wysokim poziomie,jedzenie to poezja,blisko lotniska,transfer to 20 minut.Byliśmy drugi raz w hotelu sieci delphin,wcześniej w Be Grand,ten szczebelek wyżej,polecamy.
Jedzenie,czystość,miła obsługa,blisko lotniska.
Hotel wspaniały… nie mam żadnych zastrzeżeń. Pobyt jak w bajce, wszystko na najwyższym poziomie. Byłam już kilka razy w Turcji i ten hotel dla mnie numer jeden, już robię następną rezerwację.
Otoczenie, architektura hotelu, animacje profesjonalne….
nie było takiej rzeczy
Hotel bardzo ekskluzywny, widać przepych i bogactwo na każdym kroku. W środku jak i na zewnątrz robi wrażenie. To Nasz trzeci pobyt w Turcji i hotel podniósł poprzeczkę. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polaków praktycznie nie ma, sami Niemcy i Brytyjczycy. Na basenach czy w lobby bardzo spokojnie, bez krzyków i wrzasków o każdej godzinie ;) W zestawieniu narodowości odwiedzających hotel byliśmy na 19 miejscu ;) Baseny czyste, jedzenia opór! Stoisk z przekąskami minimum 5 i każde inne. Niestety trzeba wstać i zarezerwować leżak, ale nie o 5.00 tylko na spokojnie 8.00-9.00. Jedzenie na stołówce bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Byliśmy 8 dni i nie znudziło się nam. Z racji dużej liczby przekąsek na basenie i na plaży zdarzało się Nam pomijać obiad. Animacje ciekawe, ale nie w języku polskim. Obsługa nie mówi po Polsku, ale po angielsku nie ma problemu. Hotel bardzo zadbany, nie widać że ma tyle lat. Napoje serwowane w butelkach szklanych. Pokój przestronny i dobrze wyposażony. Bardzo dobra komunikacja po hotelu, dużo wind.
- wszechobecny luksus - miła obsługa - spokój w hotelu o każdej porze - hotel mimo swojej wielkości nie przytłacza - brak namolnych sprzedawców usług w hotelu
- sprzątanie w pokoju pozostawia pewne oczekiwania, ale gdy przyjechaliśmy pokój był wysprzątany jak trzeba.
Hotel super obsługa też oprócz recepcji jedzenie rewelacja
Szybka obsługa czystość
Zakwaterowanie w recepcji
Najlepsza sieć hoteli DELPHIN T Turcji byłam po raz 6 i zawsze wybieram he hotele Imperial moim zdaniem jest najlepszy pod każdym względem. Jeśli ktoś lubi być obsługiwany jak ktoś wielki zachęcam do skorzystania z wakacji w powyższych sieciach hoteli DELPHIN
WSZYSTKO ZASŁUGUJE NA 100%
BRAK
Super luksus polecą. Wspaniałe wypoczynek i relaks
Wszystko na wysokim poziomie
Hotel bardzo duży i zadbany , pokoje przestronne , czyste , codziennie sprzątane
Zadowoli nawet bardzo wymagającego klienta
Nie ma wad
Super hotel 😎 Bardzo miła obsługa , byliśmy z rocznym dzieckiem, widoki przepiękne, hotel robi ogromne wrażenie w wewnątrz jak i na zewnątrz. Wyżywienie bardzo dobre 5/5.
Obsługa oraz wyżywienie
Pobyt 04.03-11.03.2023 Hotel bardzo luksusowy , poza skalom , jedzenie przepyszne ogromny wybór , obsługa całego hotelu bardzo przyjemna miła , bardzo fajne animacje zwłaszcza aerobik z Melissom , dziennie muzyka na żywo i show , basen kryty i zewnętrzny podgrzewany 29 stopni cieplutki , alkohol importowany duży wybór deluxe , hotel w centrum lara jest gdzie pospacerować , piękna plaża .
- bardzo dobre jedzenie - przemiła obsługa - baseny podgrzewane - animacje - super drinki - śniadania , obiady , kolacje , przekąski ogromny wybór
- brak wad
Bardzo elegancki hotel z cudowną, uśmiechniętą obsługą. Przepyszne jedzenie, tak różnorodne i w takich ilościach, że nie sposób wszystkiego spróbować. Każdy z pracowników poproszony o pomoc reaguje od razu. Otoczenie hotelu bardzo ładne, zadbana zieleń, porządek przy basenach zewnętrznych. Basen kryty zadbany, ciepły.
Obsługa, jedzenie w tym cudowne wyroby cukiernicze, czystość, położenie hotelu, gdzie będąc na plaży widzi się góry.
Brak, na prawdę nie było się do czego przyczepić.