Delphin Deluxe Resort

Wyjątkowy

Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK

Delphin Deluxe to 5-gwiazdkowy to obiekty o najwyższym standardzie i szerokiej ofercie usług. Nazwa Deluxe zobowiązuje i tutaj każdy aspekt komfortowych błogich wakacji został spełniony. Pokój standardowy Sea View posiada na wyposażeniu 2 wygodne łóżka - jednosobowe 90x200 cm lub dwuosobowe 160x200 cm, rozkładaną kanapę, wnękę garderobianą z dużą ilością wieszaków , 2 szafki nocne, długie biurko z zdobnym welurowym krzesło. Przez cały pokój biegnie przejrzyste lustro. Pokój ma kilka opcji oświetlenia – barwy ciepłej delikatnej dla oka. Balkon jest mały i wchodzą tylko stół i 2 krzesła. W łazience znajdziemy elegancką umywalkę, zestaw kosmetyków wysokiej jakości, firmową suszarkę, szlafroki oraz kapcie. Kabina prysznicowa jest większych rozmiarów. Pokój odkurzany codziennie, pościel wymieniana co drugi dzień, ręczniki wymieniane codziennie, barek uzupełniany w napoje cola, piwo, woda, soki – personel sprzątający nienachalny i dbający o prywatność gości. Posiłki są przygotowane z prawdziwą finezją smaków. Kucharze potrafili zaskoczyć moje kupki smakowe Codziennie serwowane owoce morzą w każdej postaci. Na wielki plus wieczory tematyczne – meksykański czy włoski. Stoły są czyste i wystarczającej ilości, nie brakuje zastawy stołowej. Są dwa kąciki dla najmłodszych – dla niemowląt są słoiczki, jogurciki, biszkopty i dla dzieci specjalne menu. Obsługa na posiłkach bardzo sprawnie obsługuje gości przynosząc im zamówione napoje. Na kolacji gra muzyka na żywo umilając posiłki. W hotelu serwują zimne (pianka na dwa palce) piwo, a na plaży także w butelkach. Kawa smaczna choć mało aromatyczna – można zamówić każdy rodzaj od espreso po late. „Wrzucić coś na ząb” można przez okrągłą dobę. Hotel oferuje kilka kuchni świata w formie al'cart i co najważniejsze można z nich korzystać co 3 dni więc przysługują 2/3 wizyty na pobyt. Dla dzieci luna park oraz wodny park rozrywki – to prawdziwy sztos. Wszystko w cenie i nie trzeba dodatkowo płacić. Dzieci miały prawdziwą frajdę. Rozrywka w postaci wieczornych występów stoi na wysokim poziomie – zorganizowane z kunsztem i smakiem. W ciągu dnia wokół basenów także odbywały się różne imprezy tematyczne np. Candy land czy Street Food. Przed kolacją w lobby codziennie odbywał się koncert pianistyczny - przyjemne dla ucha nuty niosły się po całym hotelu. Plaża niestety kamienista. Woda krystalicznie czysta i można śmiało nurkować. Rozbudowane molo gdzie serwują kolorowe drinki to miejsce gdzie można spokojnie zażywać słoneczka. Wystarczająca ilość leżaków wokół basenów, niestety na plaży brakowało wolnych miejsc. Na plaży jest piaszczysty, osłoniony plac zabaw gdzie pociechy mogą się pobawić pod okiem swoich rodziców. Największa zaleta wśród rozbudowanej infrastruktury basenowej to podgrzewany basen jeden do 140 cm, a drugi brodzik dla dzieci jeżeli ktoś planuje podróż poza sezonem to w sam raz jest woda koło 32C. Na terenie hotelu jest kilka basenów np. wydzielony ze strefą relaksu bez muzyki i kochany dzieci czy strefa jacuzzi . Delphin Deluxe może poszczycić się zadbaną zielenią w postaci urozmaiconych, kolorowych nasadzeń wokół całego obiektu. Rośliny jakie możemy odnaleźć w hotelu są opisane z nazwy - ciekawostka botaniczna. Mimo wielu gości nie czujesz się przytłoczony, bo hotel to spory dobrze zagospodarowany teren. Na terenie hotelu nieskazitelnie czysto. Spora ilość obsługi dba o najmniejsze szczegóły. Personel pomocny, ale nienachalny. Można było się porozumieć w języku angielskim.

Spędzaliśmy kolejne udane wakacje . W tym hotelu same plusy . Hotel bardzo czysty ,jedzenie świeże i smaczne rozpiętość dań jest w stanie zaspokoić wiele gustów smakowych gości z wielu zakątków świata . Dla najmłodszych wiele atrakcji od samego rana do późnych godzin wieczornych . Rozbudowana strefa basenowa z aquaparkiem dla maluszków i troszkę większych po rodziców włącznie ,każdy znajdzie coś dla siebie . Nie ma nudy chcesz potańczyć jest dostępna muzyka na żywo lub pójść na dyskotekę hotelową , bilard ,kręgle coś dla najmłodszych też jest . Alkohole importowane ,różnorodność drinków serwowanych również bardzo ciekawa . Bazary w okolicach też super do 5 km jest w czym wybierać można spacerkiem lub taxi ceny przystępne jednakże bez targowania się nie obejdzie . Sporty wodne również na miejscu z możliwością skorzystania z wyjazdów oferty dostępne na miejscu . Można korzystać z polskich bior na miejscu jest możliwość zamówienia transportu z pod hotelu. Z czysty sumieniem polecam na pewno wrócimy .

Hotel wspaniały pokoje czyste obsługa hotelowa pomocna.Hotel zasługuje na 5 gwiazdek polecam

Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Animacje dla dzieci lekko do poprawy. Brakowało na terenie hotelu wieczornych imprez przy np DJ- hotel nastawiony na osoby starsze- po godz 22 nie było co robić .

Nazwa  Delphin Deluxe Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, animacje, miniklub (4-12 lat), 2 place zabaw.

Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża o długości 200 m.

Rozbudowana infrastruktura: 8 restauracji, 8 barów, 3 baseny odkryte, 4 zjeżdżalnie wodne.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, szachy, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik.

Wyjątkowy

Wyświetlono 83 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK Wszystko OK

Sandra

Zalety

+ urozmaicone jedzenie, +dobrej jakości alkohol także importowany, +wszechobecna czystość, +pomocny personel, +rozbudowany program rozrywkowy, +bujna zieleń, +podgrzewane baseny

Wady

-zajmowanie leżaków ręcznikami, -kamienista plaża

Marcin

Zalety

Mega atutem tego hotelu jest obsługa która jest pomocna w każdym momencie pobytu od zameldowania do samego wyjazdu ,pokoje codziennie sprzątane ,lodówka uzupełniana na bieżąco , wszystko co potrzebne do udanego wypoczynku znajduje się w tym hotelu można by długo wymieniać od wizyty w SPA świetne Hamam z pilingiem poprzedzone sauną , polecam zaraz na początku pobytu opalenizna utrzymuje długo po powrocie , baseny dla każdego od malucha do seniora strefa ciszy.

Wady

W mojej opinii brak wad .

Jadwiga

Zalety

Bliskość do morza, dużo basenów dla dorosłych I dzieci, dużo rozrywki dla dzieci, przepiękne wieczory z muzyką dla dorosłych

Wady

Nie ma

Zalety

Wady

Rozrywka wieczorna

Bartek

Byliśmy z rodziną na wakacjach w tym hotelu w sierpniu 2024. Był to nasz pierwszy pobyt w hotelu sieci Deplphin. Hotel, personel, wyżywienie, obsługa = rewelacja. Nic nam więcej nie trzeba było. Teren hotelu przepiękny, dużo zieleni i przestrzeni. Super miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Dla mnie 10/10 .

Zalety

Cały personel jest bardzo przyjazny i gościnny, zwłaszcza obsługa gości i kierownik hotelu, którzy dołożyli wszelkich starań, aby nasze wakacje były wyjątkowe. Zadali sobie nawet trud organizacji drobnego prezentu urodzinowego dla mojej żony. Obsługa klienta jest na 5 gwiazdek. Dziękujemy

Karolina

Transfer do hotelu trwa ok 1,45h. Sam hotel widać że już swoje lata ma. W naszym pokoju popękane płytki, uszkodzony odpływ, zardzewiała półka pod prysznicem. Na barze czy w restauracji też zaobserwujecie rozpadające sie meble. Jedzenie w tym hotelu jest bardzo dobre! Duży wybór zarówno w snackbarze jak i w restauracji. Warto zaznaczyć że hotel prowadzi własne wyroby, które są serwowane. W głównej restauracji specjalny kącik dla dzieciaków gdzie czekały słoiczki, serki, smakowe mleka. Rozmieszczenie punktów gastronomicznych oraz ich godziny otwarcia są takie że na pewno nie będziecie chodzić głodni. Basen dla +16, brodzik z aquaparkiem dla dzieci, basen z aquaparkiem, 3 duże baseny + jacuzzy. Pomimo wysokiego sezonu brak kolejek i uczucia tłoku. Nie trzeba było bić się o leżaki choć ,,zaklepywanie leżaków jest obecne''. Obsługa bardzo się stara. W hotelu jak i wokół niego jest czysto i miło. Na przeciw hotelu w piątki jest bazar. Plaża jest bardzo kamienista ale za to z pięknymi zachodami słońca. Atrakcji w tym hotelu nie brakuje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorową porą można było skorzystać z darmowego lunaparku (połączony z barem wiec rodzice również mogli się zrelaksować), wara cukrowa oraz popcorn. Co wieczór po za standardowych mini disco działo się coś ekstra (np trampoliny z grą).

Zalety

bardzo dobre jedzenie dobre rozmieszczenie barów/restauracji nowe aquaparki darmowe atrakcje w postaci lunaparku, popcornu, wary cukrowej)

Wady

kamienista plaża słaba komunikacja w języku angielskim

Jarosław

Bardzo dobry hotel w super miejscu. Wszystko zgodne z opisem, obsługa na najwyzszym poziomie. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Alkohole markowe, szeroki wybór drinków dla dorosłych i dla dzieci. Pokoje przestronne, czyste, umeblowanie nowe, codzienna wymiana ręczników i sprzatanie. Pobyt udany. Polecam każdemu

Zalety

Wszostko zadbane, nowoczesne i przyjazne dla oka. Obługa uśmiechnięta. Lokalizacja przy samej plazy w połączeniu z basenami daje mozliwośc swobodnego wyboru spedzania czasu. Moc innych strakcji i udogodnień.

Dariusz

Super hotel dla całej rodziny przepyszna kuchnia i atrakcje polecamy

Zalety

Wszystko w jednym miejscu

Wady

Jedna mała w hotelu w łazience małe usterki pod prysznicem oraz trzecie nie identyczne łóżko dla naszego 3 syna

To był mój drugi pobyt , było super , fajna obsługa , dużo ryb , fajna atmosfera, morze , cudownie

Zalety

Obsługa, czystość , wygląd

Wady

Jestem zachwycona tym hotelem! Polecam każdemu - parkom czy rodzinom z dziećmi. Szeroki wybór atrakcji, smaczne jedzenie serwowane w wielu miejscach i o różnych porach, obsługa dogadzała i szybko spełniała oczekiwania, ultra all inclusive przerosło moje najśmielsze oczekiwania-animacje na bardzo wysokim poziomie, codziennie byliśmy czymś miłym zaskakiwani np. Pokaz jetpack na basenie, świeżo wyciskane soki, mini bar w pokoju w cenie. Hotel zadbany, położony nad samym morzem. Hotel ma kilka basenów, jeden do relaxu, nie dla dzieci. Jedyny minus to kamienista plaża-potrzebne specjalne buty do kąpania.

Zalety

Jedzenie, animacje i wachlarz usług zawartych w ultra all inclusive.

Wady

Kamienista plaża nad morzem.

Anita

Super hotel dla rodzin z dziećmi przemiła obsługa pyszne jedzenie masa atrakcji , blisko Morze

Zalety

Blisko morze Miła obsługa Czyste pokoje Zjeżdżalnie Wesołe miasteczko Dobre jedzenie

Mirosław

Bardzo dobry hotel,w zasadzie nie ma się do czego przyczepć, Zadbany, czysty, świetne baseny, doskonale zagospodarowana plaża.

Zalety

Wszystkie usługi świadczone na bardzo wysokim poziomie. bardzo czysto, jedzenie mega, importowane alkohole w lobby, lody Algidy, wyciskane soki. Animacje, pokazy, muzyka na żywo. Pomocny personel i sami uśmiechnięci ludzie. Świetne ogrody

Wady

Wszystko super, wymiany wymagają szfki "pomocniki" w restauracjach - nie pasują do wysokiego poziomu hotelu

Aneta

Bardzo fajny, dość kameralny hotel. Był to nasz trzeci wyjazd ale ten hotel przebił poprzednie :) Bardzo wysoki poziom obsługi, czystości i dbania o potrzeby klientów. Hotel zauroczył nas zielonymi terenami, bardzo zadbanymi kwiatami i ogrodem. Wszędzie czysto, w każdym obszarze hotelu. To były wspaniałe wakacje ! Byliśmy ze znajomymi i dziećmi - 15 osób i każdy był zadowolony pomimo różnych oczekiwań - ten spełnił je wszystkie :) Ze względu na to, że mamy 2 dzieci ( 8 i 9 lat) nam zależało na rozrywce dla dzieci i nas pozytywnie zaskoczyło - super mini club, animacje cały dzień rozrywka :) zjeżdżalnie, lody bez limitu ( na patyku). Po prostu cudownie ! Było też dużo atrakcji dla dorosłych - prowadzone rozrywki cały dzień a wieczorami super występy w amfiteatrze. Minibar uzupełniany codziennie, w barze alkohol importowany, piwo w butelkach :)

Zalety

Piękna plaża, czyste pokoje, dużo zielonego terenu. Wysoki poziom obsługi, mili i uśmiechnięci ludzie :)

Wady

brak wad :)

Łukasz

Nasz pobyt w hotelu Delphin Deluxe Resort był niezapomniany. To miejsce zapewnia doskonały wypoczynek zarówno dla rodzin, jak i par. Oto nasze spostrzeżenia: Jedzenie jest naprawdę pyszne i różnorodne. Dzięki bogatemu bufetowi oraz siedmiu restauracjom à la carte, serwującym kuchnie z różnych zakątków świata, takich jak turecka, włoska, meksykańska każdego dnia można spróbować czegoś nowego. Jakość potraw jest na najwyższym poziomie, a smaki są niezapomniane. Obsługa hotelowa jest niezwykle miła i pomocna. Personel jest zawsze uśmiechnięty, profesjonalny i gotowy do spełnienia każdej prośby gości. Dzięki temu czuliśmy się mile widziani i zaopiekowani przez cały pobyt. Hotel oferuje masę atrakcji zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Na najmłodszych czeka mini klub, lunapark oraz liczne zajęcia animacyjne. Dorośli mogą skorzystać z różnorodnych zajęć sportowych, takich jak tenis, bilard, aerobik wodny i wiele innych. Hotel organizuje także rozmaite eventy w ciągu dnia, wieczorne show i występy na żywo, które naprawdę na wysokim poziomie (np. cyrk na lodzie). Pokoje w hotelu są czyste i przestronne, wyposażone we wszystkie niezbędne udogodnienia. Regularne sprzątanie zapewniają komfort i higienę na najwyższym poziomie. Widok z balkonu na morze jest przepiękny. Obsługa od rozrywki gości wykonuje swoje zadanie bardzo profesjonalnie i perfekcyjnie. Programy rozrywkowe są dobrze zorganizowane i dostosowane do różnych grup wiekowych. Na terenie hotelu znajduje się kilka basenów, w tym mały aquapark z zjeżdżalniami, co jest ogromną atrakcją dla dzieci. Baseny są czyste i dobrze utrzymane, a dodatkowe udogodnienia, takie jak leżaki i parasole są zawsze dostępne. Jest też jeden basen ze strefą relaksu, na który jest wstęp od 15 roku życia. Bary, puby i strefy z przekąskami są czynne 24 godziny na dobę, co jest dużym plusem. Zawsze można znaleźć coś do jedzenia lub picia, bez względu na porę dnia czy nocy. Wybór napojów i przekąsek jest bardzo szeroki i zadowoli nawet najbardziej wymagających gości. Jedna uwaga, zdjęcia na stronie wakacje.pl (a także na stronie hotelu) są w części nieaktualne. Nie ma już diabelskiego młyna i zjeżdżalni w "piaskowym" zamku. Jednak zmiany są na duży plus - zastąpione atrakcje są jeszcze bardziej rozbudowane. W miejscu zjeżdżalni są zjeżdżalnie na pontony i inne (taki mały aquapark). A w miejscy diabelskiego młyna jest teraz mały lunapark dla dzieci. Delphin Deluxe Resort to idealne miejsce na wakacje. Każdy aspekt, od jedzenia, przez obsługę, po rozrywkę i atrakcje, jest na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecamy ten hotel każdemu, kto szuka luksusowego, relaksującego i bezpiecznego wypoczynku.

Zalety

- jedzenie - obsługa - animacje - blisko plaża - czystość - pokoje

Wady

- kamienista plaża - otoczaki (jednak do morza można wejść i z niego wyjść bezpośrednio z/na pomost)

Bardzo mocno polecam ten hotel. Jeśli chce się wypocząć w pięknym, czystym i zdbanym hotelu, to jest to odpowiednie miejsce. Dla dzieci jak i dla dorosłych mnóstwo atrakcji (klub dziecięcy, wesołe miasteczko, organizowanie gier i zabaw dla dzieci, bogate animacje dla dzieci i doroslych, aerobik wodny i inne , plac zabaw, sala zabaw (cymbergaj, kręgle, gry itd). Kelnerzy mili, uprzejmi, bardzo dbają o gości. Piękne i bogato wyposażone pokoje, sprzątanie codziennie- dbałość o detale. Bardzo zadbane otoczenie mimo wysokich temperatur - piekny ogrod, oświetlenie i wyposażenie. Architektura tego miejsca jest cudna. Hotel zatrudnia mnostwo osob, ktore dbaja o każdy szczegół. Kuchnia - fenomenalna, urozmaicona. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Bezposrednio z hotelu wyjscie na plaze. Duża ilość basenów- naliczyłam 7. Przewidziane zarówno dla dzieci w różnym wieku jak również mieszane (dorośli i dzieci) oraz tylko dla dorosłych (taka strefa ciszy). Generalnie na plus, wszystkiego pod dostatkiem. Bardzo miłym akcentem jest świętowanie przez obsługę hotelu urodzin czy rocznicy ślubu gości (wpisuje się daty przy zameldowaniu) oraz możliwość zjedzenia posiłku a'la carte - doradzam zabukować sobie termin krótko po przyjeździe do hotelu. Tak wiec goraco polecam ten hotel. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Zalety

Nastawienie na dobro i komfort gości, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, wspaniałą architektura całego obiektu oraz kuchnia. Dbałość o detale.

Grzesiek

Ostatnio mieliśmy przyjemność spędzić kilka dni w tym wspaniałym hotelu z rodziną i jesteśmy zachwyceni. Obsługa niezwykle uprzejma i pomocna, dbająca o każdy szczegół. Pokoje czyste i komfortowe, z pięknym widokiem na morze. Posiłki obfite i różnorodne, z opcjami dla każdego gustu. Hotel oferował również wiele atrakcji, które szczególnie przypadły do gustu naszym dzieciom (wiek 9 i 7 lat)- baseny, zjeżdżalnie, lunapark oraz animacje. Z pewnością wrócimy tu ponownie i polecamy ten hotel wszystkim, którzy szukają wyjątkowego miejsca na rodzinny wypoczynek.

Zalety

czystość, przemiła obsługa, ogrom atrakcji, obfite i różnorodne posiłki

Wady

zdecydowany brak

Wspaniały. Świetna obsługa, przepyszne, różnorodne jedzenie, mnóstwo atrakcji. Czysto, wszystko zadbane

Zalety

JEDZENIE, OBSLUGA, ATRAKCJE WODNE I WIECZORNE

KASIA

Obsługa przemiła, świetna i uśmiechnięta. Hotel czysty, organizacja i atrakcje na najwyższym poziomie. Z 3 latkiem nie sposób się nudzić. Piękna, kamienista plaża.

Zalety

Obsługa, standard, jedzenie

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotel wspaniały,pokój duży i czysty,ręczniki zmieniane codziennie oraz uzupełniane kosmetyki.Barek dobrze wyposażony i uzupełniany codziennie

Zalety

Atrakcje dla małych jak i dużych turystów wypełniają czas,kelnerzy na rolkach dostarczają drinki i napoje, nie trzeba chodzić do baru,ogólnie atmosfera wspaniała poprze integrację w trakcie zabaw i zawodów

Wady

Rosyjscy turyści byli traktowani lepiej niż pozostali

Delphin Deluxe Resort