Hotel, jego stan i obsługa - dobre Wyżywienie - nie do polecenia
Czyste pokoje, obsługa w języku angielskim bez zarzutu, na miejscu kantor, pięknie urządzony bar na dachu, serwis sprzątający każdego dnia, zawsze dostępna obsługa bagażowa, przez co nie trzeba martwić się o dźwiganie walizek. Działająca winda, grajek na gitarze umila wieczorne obiady ;)
Zbyt wiele osób zatrudnionych, przez co ci z nudów śledzą każdy twój krok, zaglądają Ci na ręce, co robisz, gdzie idziesz, zaczepiają do rozmów (na początku wydaje się to miłe, natomiast z czasem staje się nachalne i irytujące. Bardzo mały wybor i zasób jedzenia, kelnerzy poprawiaja za każdym razem wszystko, co ruszysz w bemarach czy na tacach. Każdego kolejnego dnia wystawiane są resztki z dni poprzednich, przez co jedzenie wydaje się stare i niejadalne. Mały zasób mięsa i owoców, właściwie mało wszystkiego. Obiad od 19:30 do 22:00.. a zjeść cokolwiek można około godziny 20 do 21, bo wcześniej i później nie ma już za wiele. Recepcja próbowała mnie oszukać, każąc płacić TAX, który miałam już opłacony, w wysokości 20 euro (za dwie osoby).. chcieli również zabrać mi dokumenty pobytu, by uniknąć dodatkowego kserowania.. woda w basenie bardzo brudna. Niby co rano obsługa używała ?rurki? (do czegoś), jednak jej stan się nie zmieniał. Co drugi dzień były problemy z połączeniem WI-FI na całe wieczory aż do rana.