Zalety Obiadokolacje Codzienne sprzatanie pokoi Przystanek Skibus przy hotelu. Winda w hotelu Wady Suszarnia butów z lat 80. Ściany z papieru. Głośniejsza rozmowa w pokoju przeszkadza sąsiadom. Żenująca reakcja właścicielki potrafi pójść w pięty. Więc chcącym "wesoło" spędzać wieczory bądź biorącym prysznic późno w nocy nie polecam. Śniadania bardzo słabe ale da się przeżyć. Na cieplo tylko kawa i herbata. Obiadokolacje super. Jedyna wada to ich pora. Poczatek obiadokolacji o 19.30. Napoje do obiadokolacji dodatkowo platne.