Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami
Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw
Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Przede wszystkim bardzo miła obsługa personelu, jedzenie świeże i smaczne. Standard pokoi mógłby być nieco lepszy, ale nie było źle. Miałam do dyspozycji dwa duże pokoje z balkonami, toaleta i łazienka osobno, aneks kuchenny( z którego praktycznie nie korzystałam poza lodówką). Ogólnie oceniam pozytywnie :)
życzliwość personelu
brak internetu w pokojach
Porażka. Nigdy więcej. Nie polecam.
Nic
brudno. Brak animacji. Klimatyzacja działała bardzo słabo. Jedzenie jest monotonne. Do napojów nie było lodu, ciepła whisky.
Uważałem na otaczający mnie bród, które od podłoża aż po meble ściany okna infrastrukturę mnie otaczał. Oferta zakłamana ten club to raczej wysypisko z jedną gwiazdkę a nie czterema. Proszę was nie wysyłajcie tam ludzi. Oni nie specjalizują się w obslugach grup powyżej 10 osub od stołówki po bar
Brak zalet clubu, internatu, noclegowni raczej i to 1 * gwiazdkowej
Club obsługuje miejscowych żuli a nie turystów z opaskami all inclusive, których było aż trzy osoby. Stołówka w przypadku 50 gości leży na lopatkach
Za cenę, jaką zapłaciłam jestem z pobytu bardzo zadowolona.Nie nastawiać się na luksusy, a pobyt będzie udany. Droga na plażę trochę uciążliwa - 400m w 41 stopniach to jednak średnia przyjemność. Dla mnie największym minusem był brak baru z prawdziwego zdarzenia na plaży. Goście z hotelu Manara na początku mogli piś tylko wodę, po wielu interwencjach i z łaską także colę. O alkoholu i przekąskach zapomnijcie. Nie jest to na pewno hotel dla dzieci, bo będą się tam po prostu nudziły.
Miła obsługa i tunezyjski klimat hotelu.
Niestety Tui przesadziło z bogactwem oferty. Nie ma SPA, klubiku i animacji dla dzieci, baru na plaży oraz kilku barów i restauracji. Są dwa bary, w jednym z nich są podawane posiłki.
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki , max. 3 . Hotel wymaga kapitalnego remontu . Dostęp do plaży tylko do godz. 18 -tej , na której brak baru będącego w ofercie .Wszystkie posiłki w barze przy basenie z wszechobecnymi natrętnymi muchami . Posiłki skromne i mało urozmaicone . W pokoju brak mini baru i wyposażenia .Stan sanitarny łazienki i toalety tragiczny. Brak animacji .Przy basenie mała ilość parasoli. Wiele zastrzeżeń do rezydentki . .
Czystość . posiłki,
Nie polecam, to najgorsze wakacje w moim życiu, wyrzucone pieniądze.
Nic nie zgadzało się z opisem hotelu w ofercie.
Polecam hotel. Niska cena, dobre warunki, miła obsługa.
Klimatyczny, kameralny, miła obsługa, jak dla nas - bardzo dobre jedzenie. Duże pokoje z fajnymi tarasami. Uśmiechnięci i przyjaźni animatorzy. Fajne wakacje za niewielkie pieniądze.
Pokoje mogłyby być nowocześniejsze, ale jest jak jest. Przy plaży mogłoby być chociaż piwo.