Program animacyjny dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowe oraz strefa spa z ofertą zabiegów kosmetycznych i masaży.
Bezpośrednio przy plaży (przejście przez nadmorską promenadę).
Ok. 800 m od centrum popularnego kurortu Makarska.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Odradzam osobom młodym. Można znaleźć coś w lepszej, nizszej cenie. Wysoka cena w tym wypadku skazuje na obcowanie z dużą ilością "niemieckich bogaczy" ;)
Przedewszystkim widok, który jest główną zaletą hotelu, później jedzenie i czystosc. I jak za ta cenę to tyle zalet.
Większość przebywających gości to Niemcy w podeszłym wieku, zachowanie części majacej o sobie wyskie mniemanie, gburowate i chamowate. Wieczory w hotelu podstosowane pod tego typu osoby tzn "wieczorki muzyczne dla starszych zamożnych "gosci"" .
Ogólnie jestem bardzo zadowolony z Wakacji w Makarskiej w hotelu Dalmacija
Dobre położenie, z balkonów wspaniałe widoki na masyw górski Biokovo i na zatokę. Bardzo dobra i zaradna obsługa. Czyste morze, piekne wyspy Havr i Brac w bliskim sąsiedztwie lądu.
Trochę wolno działające windy, w których brak dobrej wentylacji
Dobra baza wypadowa na wycieczki samochodem do innych miejscowości np. do Dubrownika, Pitwickich Jezior jak również na wycieczki statkiem na okoliczne wyspy. Miła obsługa hotelowa, posiłki smaczne. Byłem w tym hotelu w 2010 roku i polecam go.
Bardzo dobra lokalizacja, blisko plaży i promenady. Możliwość zaparkowania samochodu przed hotelem.
Spędziłem majówkę w tym Hotelu, generalnie obiekt wart polecenia, miała obsługa i bardzo dobre warunki. Polecam !!
Blisko wybrzeża, blisko innych hoteli i knajpek koło nich. Dzień zaczynaliśmy od smacznego hotelowego śniadania. Kelnerki śniadaniowe bardzo miłe. Przy basenie mogliby dostawić więcej leżaków. Normalnych krzesełek jest sporo. Na plaży trzeba płacić za przyjemność skorzystania z leżaka. Mała uwaga to nachalne pokojowe. Stoję sobie w łazience pod prysznicem, na drzwiach kartka nie przeszkadzać a tu mi Pani Pokojowa wchodzi bez pukania.... Poleciłam już znajmomym teraz polecam wam.
Było tam bardzo fajnie i w porządku.
W ogóle Chorwacja to piękny kraj.
Pozdrawiam Grzegorz.
W hotelu Dalmacja byłam w raz z rodziną w lipcu 2007. Hotel bardzo fajny miła obsługa pokoje czyste i zadbane. Jedzenie pyszne i bardzo urozmaicone, kelnerzy mówiący po polsku. Basen czysty i z podgrzewaną wodą, do plaży zejście schodami. Polecam. Iwa z Wąbrzeżna.