Dalmacija Places by Valamar (Makarska)

Odradzam osobom młodym. Można znaleźć coś w lepszej, nizszej cenie. Wysoka cena w tym wypadku skazuje na obcowanie z dużą ilością "niemieckich bogaczy" ;)

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z Wakacji w Makarskiej w hotelu Dalmacija

Dobra baza wypadowa na wycieczki samochodem do innych miejscowości np. do Dubrownika, Pitwickich Jezior jak również na wycieczki statkiem na okoliczne wyspy. Miła obsługa hotelowa, posiłki smaczne. Byłem w tym hotelu w 2010 roku i polecam go.

Spędziłem majówkę w tym Hotelu, generalnie obiekt wart polecenia, miała obsługa i bardzo dobre warunki. Polecam !!

Blisko wybrzeża, blisko innych hoteli i knajpek koło nich. Dzień zaczynaliśmy od smacznego hotelowego śniadania. Kelnerki śniadaniowe bardzo miłe. Przy basenie mogliby dostawić więcej leżaków. Normalnych krzesełek jest sporo. Na plaży trzeba płacić za przyjemność skorzystania z leżaka. Mała uwaga to nachalne pokojowe. Stoję sobie w łazience pod prysznicem, na drzwiach kartka nie przeszkadzać a tu mi Pani Pokojowa wchodzi bez pukania.... Poleciłam już znajmomym teraz polecam wam.

Nazwa  Dalmacija Places by Valamar (Makarska)
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Środkowa / Makarska
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Program animacyjny dla dzieci i dorosłych, zajęcia sportowe oraz strefa spa z ofertą zabiegów kosmetycznych i masaży.

Bezpośrednio przy plaży (przejście przez nadmorską promenadę).

Ok. 800 m od centrum popularnego kurortu Makarska.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lukasz

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Przedewszystkim widok, który jest główną zaletą hotelu, później jedzenie i czystosc. I jak za ta cenę to tyle zalet.

Wady

Większość przebywających gości to Niemcy w podeszłym wieku, zachowanie części majacej o sobie wyskie mniemanie, gburowate i chamowate. Wieczory w hotelu podstosowane pod tego typu osoby tzn "wieczorki muzyczne dla starszych zamożnych "gosci"" .

Jan

Pobyt - Sierpień 2014

Ogólnie jestem bardzo zadowolony z Wakacji w Makarskiej w hotelu Dalmacija

Zalety

Dobre położenie, z balkonów wspaniałe widoki na masyw górski Biokovo i na zatokę. Bardzo dobra i zaradna obsługa. Czyste morze, piekne wyspy Havr i Brac w bliskim sąsiedztwie lądu.

Wady

Trochę wolno działające windy, w których brak dobrej wentylacji

Ryszard

Pobyt - Maj 2014

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja, blisko plaży i promenady. Możliwość zaparkowania samochodu przed hotelem.

Mariusz

Pobyt - Maj 2012

Ryszard

Pobyt - Luty 2009

Grzechu .

Pobyt - Maj 2008

Było tam bardzo fajnie i w porządku.
W ogóle Chorwacja to piękny kraj.
Pozdrawiam Grzegorz.

IWA

Pobyt - Maj 2007

W hotelu Dalmacja byłam w raz z rodziną w lipcu 2007. Hotel bardzo fajny miła obsługa pokoje czyste i zadbane. Jedzenie pyszne i bardzo urozmaicone, kelnerzy mówiący po polsku. Basen czysty i z podgrzewaną wodą, do plaży zejście schodami. Polecam. Iwa z Wąbrzeżna.

Dalmacija Places by Valamar (Makarska)