Hotel był w porządku. Na zewnątrz znajdował się basen z leżakami oraz krzesełka ze stolikami. Pokój miał balkon z suszarką na ciuchy (bardzo przydatna). Panie sprzątające codziennie wynosiły śmieci a co dwa dni sprzątały cały pokój. Jedyny minus odnośnie hotelu to brak kabiny prysznicowej. Podczas kąpieli cała łazienka była zalana. Od hotelu blisko w zasadzie do każdego miejsca - obok supermarket, wiele restauracji, niedaleko mini park rozrywki. Do plaży spacerkiem około 5 minut. Na plaży mieliśmy darmowe parasolki. Posiłki były podawane w restauracji Alexandria, około 5 minut spacerem od hotelu. Mieliśmy tylko śniadania, które były mało urozmaicone, ale zjadliwe ;) Jeśli chodzi o Primorsko to polecamy dla osób, które niekoniecznie chcą poimprezować (pod koniec sierpnia nie znaleźliśmy ani jednej dyskoteki pełnej ludzi). Niedaleko miejscowości warto zobaczyć Sozopol, Beglik Tash czy Nesebar.
blisko morza a także restauracji; prywatny basen; kameralny hotel
Łazienka z prysznicem bez kabiny; brak windy
Wszystko Ok tylko krzesła i stoliki chowano około 23 godziny a gości co przy nich siedzieli grzecznie i kulturalnie wypraszano. Czułem się jak w przedszkolu 23 i spać. Słaby zasięg wi-fi tylko w mini barze i na baseni w pokojach brak. Ogólnie polecam dla rodzin zmałymi dziećmi. Sprzątaczki i obsługa , portier spoko ludzie .
czysty, zadbany, fajny mały basen , osłoneczniony.
Brak głównego napisu LOGO, mini bar słabo wyposażony.