Bardzo blisko centrum miasta z licznymi sklepami, barami i restauracjami.
Położenie naprzeciwko AQUAPARKU na Antałówce.
Dla rodzin: Dom do Góry Nogami, Największa Papugarnia Egzotyczna, Myszogród, Aqua Park Zakopane.
Zjazd ze skoczni narciarskiej Wielka Krokiew oraz z gigantycznej zjeżdżalni Góralski Ślizg i Zjeżdżalni na Gubałówce.
Hotel wymaga remontu który jest prowadzony cały czas ale reszta to same plusy, recepcja super, a kuchnia przeszła najśmielsze oczekiwania w sumie gorąco polecamy ten Ośrodek wszystkim a my na pewno tam wrócimy.
Położenie, pracownicy, jedzenie
Jestem w Dafne stałym bywalcem, super atmosfera i niezłe położenie (basen na przeciwko) a także dobre posiłki powodują że chętnie tam wracam. Jesteśmy tam z rodziną raz dwa razy w roku i zawsze jest bardzo miło i fajnie. Jedyny mankament to fakt że nie wszystkie pokoje są wyremontowane... Zawsze jednak są czyste i myślę że jest to \\\\\\\"wada\\\\\\\" którą da się usunąć, zwłaszcza że zmiany widać gołym okiem. Za te pieniądze nie ma jednak co narzekać i na pewno obędziemy tam wracali. Piotr z rodzinką
Położenie Posiłki Miła obsługa
Powoli postępujący remont Nie wszystkie pokoje wyremontowane
Ogólne wrażenie dobre super położenie dobre i smaczne posiłki ( śniadania w formie bufetu , obiadokolacje serwowane )Ogólne wrażenie psują niestety pokoje ( byliśmy w Dafne I ) które pamiętają czasy Gierka ale nie jest żle . Reasumując POLECAM
Połozenie , Posiłki , Zyczliwość ,
Pokoje dla niewymagających