Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Polecam, jadę także w tym roku. Świetna lokalizacja, atmosfera, plaża, kuchnia dla ludzi vege. 🙂😃
Pokoje beznadziejne w tej cenie polecam wybranie innego hotelu.
Hotel elegancija francija ludzie z kazdej strony europy bardzo mało polaków.obsługa superowa. dla młodzieży (18+) brak rozrywki . bary do 23.30 zadnej imprezy do około animatorzy bardziej zabawiali seniorów. jeden basen czynny do 18.plaza 10 parasoli po 2 leżaki plaża składająca sie z duuzych kamieni i brzeg wody również. Ps Jesli jedziecie z biura podrózy nie wykupujcie wycieczek.. lepiej samochod w 4 osoby . mapke w reke i całą wyspe przejdziecie na spokojnie w1.5 dnia.. cena auta min 50 e za dzien i to juz dobre auto (najlepiej wypozyczalnia \\\"Galaxy\\\") a paliwo na objechanie wyspy 10 e ! atrakcij na wyspie troche jest zwiedzic kazdy zakątek zajazd do morza ,plaże kościoły.. Wyspa SIMI ! Z centrum Rodos 20e stateczkiem w 2 strony wicieczka całodniowa warto zwiedzic.
wi fi na całym hotelu, smaczne posiłki jedynie na śniadanie caly czas JAJKA!
Mogą zaliczac sie nisko latające samoloy. jednak lataja od 7 do 23.30. da sie przy nich spac rano bez problemu ;)
Polecam wszystkim. W hotelu bardzo przyjazny i pomocny personel.Obsługa kelnerska bardzo szybka i profesjonalna. Hotel bardzo ładny, wszędzie czysto. Większość gości to Niemcy, Polaków bardzo mało. Z lotniska do hotelu około 10 min. Wi-Fi działa w całym hotelu, ale czasami się się zawiesz.. Duza ?losc atrakcj? wokol hotelu, wewnatrz s?lown?a basen, sauna itd. Jesl? ktos staw?a na wypoczynmek z czystym sum?en?em moge zagwarantowac ze wyb?erajac ten hotel s?e n?e zaw?edz?e. Polecam ? pozdraw?am.
Poza śniadaniami wszystko było ok.
Kiepskie śniadania.
Jeśli lubicie często latające samoloty odrzutowe i kamienistą, a poza obrębem hotelu brudną plażę, to polecam. To w zasadzie jedyne minusy. Goście z praktycznie całej Europy i pełna kultura- także ze strony Polaków. Natomiast Holendrzy to totalne bydło: hałasy po nocach, starsze panie świeciły gołym biustem, a w restauracji stawiały gołe stópki na krzesełka... Wypożyczalnia samochodów na miejscu - polecam. Uwaga, szkody własne do 500 Euro pokrywamy we własny zakresie. Warto zobaczyć w szczególności Filerimos (piękne widoki i klasztor z pawiami), Butterfly Valley (słynie z motyli, chociaż my zobaczylismy - KRABY :) na górskiej ścieżce. Uwaga, potrafią być agresywne :)
Bardzo miła i pomocna obsługa. Przy morzu, niezły \"park basenowy\". Świetna kuchnia. Animacje dla dorosłych i dla dzieci. Podst. komunikacja in english.
Nisko latające samoloty - podchodzące do lądowania na Rodos. To w zasadzie katastrofa (hałas w dzień i w co gorsza w nocy)
Totalny brak animacji dla dzieci, kiepska okolica, wszedzie daleko, trzeba miec samochod, plaza kamienista moze ma swoje uroki ale szybko sie nudzi, drinki to muszą sie nauczyc robic, piwo w barze w plastiku, lody dla dzieci dobre ale podawane w plastikowych smierdzacych beznadziejnych kubkach, drinki z parasolką - zapomnij, jest boisko do siatki i do nogi, ładny ogród z palmami, woda w basenie sprawiała wrazenie brudnej, nie kąpaliśmy sie przez cały okres pobytu 7 dni, w basenie jakies gluty i męty, udawali ze czyscili ale to imitacja, dobre wyzywienie i stołówka, okolica beznadziejna wręcz okropna, obsługa miła, ogromny huk przelatujacych co chwile samolotów, szkoda dzieci które rozochocone bardzo krótkim wieczornym programem animacyjnym pozostawione były sobie, beznadziejne wkurzajace karaoke nie dawało spokojnie zasnac lub skupic sie nad własnymi myslami, ogolnie to hotel 4 gwiazdke dostał chyba za ogród palmowy z basenami, recepcje,hol, taras i wyzywienie , według mnie to 3,5*
Polecam wszystkim ten hotel!!! Spędziłąm tam cudowny tydzień we wrzesniu 2008. W pokojach czyściutko, jedzenie jest pyszne, każdy znajdzie coś co lubi- a jest w czym wybierać.Ogromne wrażenie robią baseny przy hotelu, w otoczeniu palm oraz widok na błekitne morze. Obsługa tak organizuje czas- że nikt się tam nie nudzi. Wszystkiego jest pod dostatkiem w opcji all inclusive. Okolica jest piękna- blisko do centrum Rodos- gdzie kursuja taksówki, mozna też wybrac się do centrum Ixia- do baru czy na dyskotekę. Jest tylko 1 mankament- radze wybrać się na wakację- do 10 września- gdyż od 15- go w hotelu wyłanczaja klimatyzację.