Udogodnienia dla dzieci: menu, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna) na zapytanie.
Bezpośrednio przy hotelu prywatna, piaszczysto-kamienista plaża.
Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka, tenis stołowy, centrum fitness (płatne), sauna (płatna) tenis ziemny (płatny).
Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Hotel genialny, pokój tak jak na zdjęciu. Mile zaskoczyło mnie codzienne sprzątanie. Jedzenie na śniadanie dobre, ale kolację były przepyszny ! Jak dla mnie wszystko super
Piękna plaża
Nie ma wad
Piękne otoczenie, wspaniałe morze, fajny hotel, dobre jedzenie, solidne wifi, dyskretna obsługa
Położenie nad samym morzem z bezpośrednim dostępem do plaży
Hotel położony w pięknym miejscu , łatwy dojazd z przystanku do centrum miasta.
Hotel jest pięknie położony , z długo promenadą kamienistą wzdłuż brzegu gdzie można chodzić na spacery , stołówka z tarasem - możliwość jedzenia posiłków z widokiem na morze. Bardzo miła obsługa.
Jedzenie - nie jest zbyt dobrej jakości , aczkolwiek da się wybrać coś na śniadanie czy kolację, czystość - ręczniki szare , sprane , leżaki na plaży całe w piasku
Bardzo ładny hotel, zadbany. Pokój całkiem duży, natomiast za mało miejsca w szafie, która jeszcze nie otwierała się do końca 🙂, ładna łazienka, a najładniejszy widok z okna🥰 i ten szum morza..😍. Piękne widoki również z restauracji i barów. Ciekawe miejsce do pływania w morzu. Bardzo nam się podobało. Jedzenie smaczne chociaż trochę monotonne.
Widok morza z pokoju Miła Obsługa
Jedynie szafa
Super hotel,świetne położenie ,pokój z cudownym widokiem na morze , dwa kroki do fajnej piaszczystej plaży z kryształową wodą , posiłki na tarasie z widokiem na morze , basen odkryty ,basen kryty ,cudowne słońce ,czego chcieć więcej
Położenie , obsługa ,pokoje ,jedzenie ,plaża -wszystko ok.
Ktoś czepialski zawsze może coś znaleźć. Ja uważam , że to by była przesada . Dla mnie ewentualnie większy wybór regionalnych owoców i warzyw
Wow wow wow‼️‼️‼️ 😀wspaniałe miejsce , czyste pokoje ,miła obsługa,smaczne posiłki ,każdy znajdzie coś dla siebie 😀blisko plaży , trochę mało atrakcji dla najmłodszych,hotel dostosowany bardziej dla osób starszych,warto tam wrócić ‼️‼️‼️
Piękna okolica , fajne miejsce do wypoczynku i popływania w morzu ,czysto ,spokój i cisza ,
Wszystko ok
Położenie hotelu super z prywatną plaża i leżakami. Bardzo miła obsługa i pyszne jedzenie. Pogoda super i bardzo ciepła woda w morzu. Gorąco polecam Cypr w tym okresie a szczególnie ten hotel.
Pobyt bardzo udany! Biuro podróży (Best Reisen) również spełniło nasze oczekiwania. Położenie hotelu oraz zaplecze jak najbardziej na plus. Polecam brać pokój o podwyższonym standardzie bo pokoje są naprawdę duże- czyste i sprzątane codziennie. Dodatkowo na wyposażeniu jest lodówka i zestaw do parzenia kawy i herbaty (przy opcji pokoju standard za opłatą). Piękny widok z restauracji na wybrzeże. Jedzenie standardowe- nastawione na angielskich i niemieckich gości. Ewidentnie hotel dla par/ grupy znajomych bez dzieci- raczej mało atrakcji dla młodszych gości co w przypadku osób starszych / dorosłych może być na plus bo po prostu jest cicho i spokojnie. Na pewno na plus zejście do morza i możliwość kąpieli w morzu. Nawet przy dużych falach i czerwonej fladze (zakaz kąpieli) hotel ma swoją malutką zatoczkę, która skutecznie broni się przed falami i można korzystać z niej cały czas niezależnie od pogody. Polecam wyjazd w październiku- my mieliśmy cały czas słońce i temperaturę ok. 30 st. w cieniu w dzień i ok. 22 st. w nocy. Wróciliśmy pięknie opaleni bez problemu z oparzeniami słonecznymi.
- czystość obiektu - położenie - widoki na morze i zatoczki - zejście do morza - cisza i spokój
- monotonne jedzenie choć każdy może znaleźć coś dla siebie :) - poza tym brak :)
Wspaniały hotel. Czysty, zadbany dyskretna obsługa i bardzo miła. Jedzenie pyszne i zawsze świeże. Może dość monotonne śniadania ale każdy mógł wybrać coś dla siebie.
Najbardziej podobało mi się naturalne zejście na głęboką wodę, dla miłośników pływania wręcz idealne. Dla mniej odważnych dość płytka zatoka no i oczywiście basen. Nie brakowało mi animacji.
Byliśmy w październiku 2024 roku; wyżywienie HB; ogólnie jesteśmy zadowoleni; bardzo blisko lotniska; położenie super; plaża fajna; fajne miejsce jako baza wypadowa do zwiedzania; śniadania ok, kolacje smaczne , tematyczne; leżaki na plaży free, były dostępne; ręczniki plażowe za free; wystrój pokoju "starawy", w pokoju była postawiona dodatkowa lodówka była brudna; Pani sprzątająca zamiast wymienić ręcznik, zostawiła go na podłodze; nie znam polityki hotelu co do sprzątania, lecz słyszałam od innych gości, że jak zostawisz euro, to "lepiej" sprzątają; Bardzo denerwujące jest to, że podczas kolacji "latają" kelnerzy i pytają o numer pokoju i czy podać picie; robią tak, bo napoje do kolacji są płatne; Wszystko byłoby ok, gdyby poinformowali gości o tym przy zameldowaniu, albo pytali o to podczas wejścia na jadalnię; a tak podczas kolacji do jednego stolika co chwila ktoś podchodzi, bo widocznie nie przekazują sobie takich informacji
położenie; prywatna plaża; leżaki i ręczniki plażowe w cenie pobytu, kolacje tematyczne
brak informacji w dniu zameldowania o dodatkowych opłatach, o napojach, sejfie...Pan wręcza klucz nie informując o opłacie , wyczytaliśmy to na drzwiach w pokoju
Pokój ok,otoczenie wspaniałe, piękne widoki i piękna pogoda w październiku .
Hotel ok,spokojny,z restauracji na zewnątrz można się napawać pięknymi widokami.
Śniadania trochę powtarzalne ,ale to nie jakiś wielki problem.
Dobry hotel.oferuje wszystko co potrzeba,cisza,spokój,bezpieczeństwo,pyszne posiłki i....wspaniale widoki
Piękne położenie, cisza,spokój,Piękne widoki
Wszystko ok
Miejsce polożenia hotelu jest magiczne- przepiekna okolica- zatoka- gdze mozną snurkowac/ pływać w krystalicznie czystej wodzie- PETARDA! Sam hotel- widać, że nie jest najnowszy ( wyremonotowany w 2020 roku) ale jest bardzo czysty- panie sprzataja praktycznie cały dzień- rano po sniadaniu panie sprzaaja pokoje- potem myją podłogi na korytarzach i łacznikach. pokoje są duże- i bardzo czyste ( nie widzialam zdanego robaczka- co jest czeste na wyspach). Śniadania monotonne- ale mozna sobie cos wybrać, obiadokolacje ( miellismy HB) przepyszne- jak w drogiej restauracji- i bardzo duzy wybór :). Polecamy serdecznie zadzownic wczesniej do hotelu i zmienic sobie pokoj na ten z widokiem na morze- my dopłlacilismy za to 16 eiro/ a dzień ( około 500 zł za tydzien) i mielismy nieziemnki widok w pokoju 766 ( pokoj rodzinny). POLACAM ! Kiedys tam wrócimy.
lokalizacja czystosć obiady/koleccje obsługa
brak!
Super pobyt. Piękne widoki, dobre jedzenie. Blisko lotniska.
Obsługa bardzo miła.
Nic.
Hotel ogólnie super, Cisza spokój .Można odpocząć. Wokół hotelu wszystko co potrzebne. Plażą przy hotelu. baseny itp. I najważniejsze obsługa bardzo super. Z całym sercem mogę polecić dla małżeństw i par,,,, niekoniecznie z dziećmi, Choć i dla nich też się coś znajdzie
czystość jakość i perfekcja kelnerów
Bardzo przyjazny hotel. Miło było spędzić tam czas. Szczególne uznanie dla kelnerów. Pełen spokój szacunek itp.
Kuchnia, obsługa i czystość.
Raczej w mojej ocenie nie znalazłem.
Bardzo przyjemny hotel, położony na uboczu, urządzony w umiarkowanym tonie. W środku czysty, chociaż widać pojedyncze ślady zużycia. Pokoje są wygodne, jedynym mankamentem, na który natrafiliśmy, były zacinające się drzwi balkonowe oraz spłuczka, która losowo decydowała o mocy spuszczanej wody. Pokój codziennie był myty oraz dostawaliśmy zestaw ręczników oraz kosmetyków pod prysznic. W hotelu znajdują się trzy baseny, w tym jeden kryty. Pozostałe dwa są na otwartym powietrzu. Jeden z nich, mniejszy i bardziej odosobniony, jest przeznaczony dla osób szukających spokoju. Drugi, większy, przyciąga znaczną część gości i jest popularny wśród dzieci, choć wciąż można w nim spokojnie popływać. Najlepszą częścią hotelu jest prywatna plaża z wieloma darmowymi leżakami. Zaraz przy nich znajdują się dwa zejścia do morza – jedno na kąpielisko częściowo oddzielone skałami, a drugie prowadzi do praktycznie otwartego morza. Każdy basen ma dedykowany bar. Warto jednak dodać, że bary otwierają się około 10 minut po oficjalnej godzinie otwarcia i zamykają około 10-20 minut przed wyznaczoną godziną zamknięcia. Podobna sytuacja jest w beach barze, z tą różnicą, że tam pracują do ustalonej godziny. Jeśli chodzi o jedzenie, pakiet all-inclusive obejmuje śniadania, obiady, przekąski i kolacje. Śniadania były najsłabszym punktem – codziennie podawano dokładnie to samo, z jednym rotującym elementem (np. różnie przygotowane ziemniaki: pieczone albo hashbrowns). W rezultacie głównymi opcjami były śniadanie angielskie lub jogurty z suszonymi owocami i płatkami. Zdecydowanie lepiej było podczas obiadów, które codziennie oferowały inną zupę, kilka stałych i kilka zmieniających się sałatek, różne rodzaje mięs i czasem makarony. Najlepsze były kolacje – w większości bardzo dobre i codziennie zupełnie inne. Rozczarowujące były ciasta, które codziennie były bardzo suche i smakowały jakby robione z proszku. Podobnie alkohole (wina i piwa) podawane do posiłków – były po prostu niesmaczne. Niestety, podobnie było z przekąskami przy jednym z basenów – głównie mrożonki w stylu nuggetsów, paluszków rybnych lub pizzy. Na plus, lody dostępne na obiady, kolacje oraz w beach barze, które były przepyszne. Nie mogę nie wspomnieć o wspaniałym widoku z tarasu restauracji. Widać z niego całą zatoczkę, co w połączeniu z szumem fal dawało cudowny klimat. Wieczorem po zmroku z tarasu oraz z plaży widać światła znajdujące się na przeciwnym brzegu zatoczki, co było naszym ulubionym widokiem z całego wyjazdu.
- klimat, - plaża, - przemiła obsługa, - obiady i kolacje, - dostęp do internetu oraz klimatyzacji
- śniadania, - suche ciasta, - alkohole dostępne w restauracji
Czysciutko.Schludny pokój.Urocze otoczenie.Piekne widoki.
Naturalny basen!
Nie ma!
Wspaniała lokalizacja, cicho i bezpiecznie. Polecam
Hotel położony w pięknym otoczeniu. Niesamowite widoki.
Widoki. Smaczne kolacje.
Brudny basen. Monotonne śniadania. Brak lodówki i czajnika w pokojach.