Malownicze szlaki turystyczne przez zalesione góry
Świetne warunki do narciarstwa i snowboardingu
Uzdrowiska i sanatoria oferujące zdrowotne kąpiele i zabiegi
Jedzenie bardzo dobre. Sniadania smaczne, zupy przepyszne. Holet nie byl pelny a brakowalo miejsc do zjedzenia posilku. Temperatura w hotelu zbyt duża. Czekając na windę ok 20 min można sie że nieźle ugrać pomijając fakt że na dworze chłodno. Pokoje czyste i śliczne. Słaba informacja z parkingu hotelowego do pokoi oraz z każdego piętra do wind które rochodza się konkretne pokoje. Błądziliśmy.
Widoki. To napewno.
Zbyt gorąco w korytarzach i w windzie.
Świetny, nowy hotel. Zdecydowanie na plus strefa basenowa, pokój oraz śniadania. Jedyny minus to restauracja a'la carte, w której porcje są bardzo małe.
Przerost formy nad treścią. Moim zdaniem bardzo przereklamowany hotel, jechaliśmy z myślą, że na miejscu zastaniemy totalne "wow", a skończyło się raczej średnio. Pokoje świetne, to trzeba przyznać, ale raczej z powodu tego, że zwyczajnie w świecie są nowe. Jedzenie bardzo średnie, brakowało mi stanowiska typu live cooking, co na przykład uświadczyłem w nieco niżej położonym Gołębiewskim. No i windy... Bazując na doświadczeniach z wyżej wspomnianym Gołębiewskim, wind powininno być zdecydowanie więcej. A tak mamy czekanie na windy w granicach 5-10 minut albo zwyczajnie pójście schodami, co średnio pasuje do hotelu 5*.
Na pewno zadowoleni będą goście posiadający potomstwo, jest tam mnóstwo atrakcji dla dzieci typu game room, na basenie się nie wynudzą, a i w restauracji znajdą coś dla siebie. Wystrój pokojów zdecydowanie na plus, mega nowocześnie.
1) Bardzo drogi parking, 70 złotych na dobę biorąc pod uwagę bazową cenę za nocleg, to moim zdaniem lekka przesada. 2) Za mało wind, czekanie na nie to porażka 3) Jedzenie. Bardzo średnie, w wielu hotelach na poziomie 3* możemy spotkać się z lepszym lub na podobnym poziomie. 4) Aquapark, jak go tutaj nazywają, raczej do tego miana nie pasuje. Ot, po prostu zwykły basen. Dzieci mają co robić, dorośli mogą się trochę nudzić bo zostaje im jacuzzi i jeden większy basen bez żadnych atrakcji