Sam hotel jest bardzo dobrze położony. Blisko lotniska i ma ładną plażę. Teren jest w dość dobrze zagospodarowany, chociaż widać pewne zaniedbania i upływ czasu. Dość niekomfortowe dla wielu osób mogą być wchodzące na teren plaży duże bezdomne psy. Jedzenia jest dużo, ale dość monotonne i bez szału. Niemniej każdy coś dla siebie powinien znaleźć. Deserów jest dużo, ale smakowo bardzo słabe. Kawa rozpuszczalna. Na śniadanie miały być dostępne świeże soki, które okazały się być jakimś rozpuszczalnym w wodzie syropem z cząstkami pomarańczy. Ogólnie 100% soków nie znaleźliśmy w żadnym z barów. Są za to dobre importowane alkohole. Pokoje były w porządku, regularnie sprzątane. Zespół animacyjny jest zróżnicowany. Niektórzy angażują się bardziej, a inni mniej. Najbardziej denerwującą rzeczą była jednak ciągła nachalna presja na wystawienie hotelowi wysokiej oceny. Miejcie zatem świadomość, że tak wysoka ocena hotelu nie jest w pełni obiektywna. I jeszcze jeden minus, to bardzo słaba znajomość języka angielskiego wśród obsługi. Niektórzy animatorzy nie mówią po angielski nic więcej poza "Hello my friend". Przy barach bywa podobnie. Najdziwniejsze było jednak to, że nawet pani w guest relations nie mówiła ani słowa po angielsku. Ogólnie hotel niezły, ale nie tak dobry jak wskazywałyby sztucznie zawyżone oceny w internecie.
- duża przestrzeń - bliskość lotniska - ładna plaża - dobry wybór alkoholi - miła obsługa
- nachalne wywieranie presji na dodawanie komentarzy o hotelu - słabiutkie desery i kawa - słaba znajomość języków
Całkiem fajny hotel z kilkoma plusami i minusami. Na plus na pewno duża przestrzeń, która jest nieźle zagospodarowana oraz bardzo ładny aquapark. Plaża jest duża i zadbana, ale dla niektórych osób niepokojące mogą być wchodzące na jej teren duże bezdomne psy.. Do tego duża ilość barów do wyboru. Jedzenia jest dużo do wyboru, ale nie jest to topowy level i czasem trzeba się nachodzić, żeby znaleźć coś dobrego dla siebie. Deserów jest dużo, ale są bardzo słabe. W pewnym stopniu rekompensują to bardzo dobre lody. Obsługa jest w większości miła i pomocna, ale znajomość języka anielskiego jest niska i często ciężko jest się dogadać. Grupa animacyjna jest zróżnicowana. Niektórzy są mili i towarzyscy, a niektórzy mniej. Niestety bardzo irytująca jest ciągłe nagabywanie na wystawienie hotelowi pozytywnej oceny. Wiem, że jest to część obowiązków animatorów, ale powinno to być bardziej taktowne i subtelne. Pokoje są całkiem w porządku. Generalnie nie jest to aż tak dobry hotel jak się tego spodziewaliśmy po ocenach, ale generalnie był to miły i przyjemny pobyt.
- aquapark - położenie - ładna plaża - dobre lody - importowane alkohole
- nachalne nagabywanie na komentarze - słaba kawa - słaba znajomość języka angielskiego wśród obsługi
hotel bardzo fajny baseny super duże bardzo dużo przestrzeni
duże baseny zjeżdżalnie dla dzieci wodny plac zabaw dla dzieci
wieczorne animacje przeciętne
Ogólnie wczasy się udały. Popływaliśmy na maksa, odpoczęliśmy. Wszystko zasadniczo było zgodne z ofertą.
Super basen - długi, można pływać bez końca. Reszta też super, plaża, morze pokoje OK, blisko centrum, blisko lotniska.
Z pożywieniem średnio - może przez pandemię. Monotonne, podawane przez personel jak w stołówce.