Crystal Admiral Resort

Ogólnie bardzo fajny hotel na pewno nie pięciogwiazdkowy tym bardziej na Turcję bardzo dużo barów bardzo dużo animacji fajna plaża Kamienna przy rezerwacji hotelu warto dopłacić za pokój z widokiem na basen bo inaczej jest beznadziejna

Jedzenia bardzo dużo, dobrego jedzenia. Pierwszy raz smakowały mi ciasta w Turcji. Restauracje bary na każdym kroku. Alkohol też dobry, trzeba dać tipa ,żeby były mocniejsze drinki. Obsługa przyjazna, nawet czasami za bardzo jak dostaną jakiś napiwek. Przełom września i października,stosunkowo jeszcze sporo turystów, ale nie brakowało leżaków ani miejsc na stołówce czy barach. Bardzo dużo turystów z Rosji, są trochę przychylniej traktowani, obsługa często do nas mówiła po rosyjsku a nam było ciężko się dogadać w języku angielskim (choć czasami najlepiej na migi 😅). Plaża kamienista - polecam brać buty przeznaczone do wody. Aqua park dla mniejszych i większych, naszym dzieciom szybko się nudził, mają 9 lat i ten dla najmłodszych był za mały a dla dorosłych jeszcze za wysokie na nich te zjeżdżalnie. Sklep na miejscu , ceny trochę wyższe,ale nie kosmiczne, dla mnie to normalne ,że w takim sklepie musi być drożej. Ogólnie ocena bardzo dobra, najgorsze niestety były pokoje , a zwłaszcza łazienki , zakamienione i pordzewiałe prysznice. Sprzątanie codziennie ,ale bardzo po łebkach, ograniczało się do poskładania pościeli , wymiany ręczników i dołożenia papieru toaletowego.

Hotel dość duż jednak pod koniec września nie brakowało już leżaków nad basenem chyba że mogłaby być trochę bardziej zadbana ponieważ nie było widać śmieci w dodatku bardziej kamienista niż piaszczysta zejście do morza przez 3 metry dość płytko dalej drastycznie zwiększa się głębokość. Jedzenie dobre było nawet sushi co na plus jednak jeśli chodzi o mięs to smak bardzo podobny zmieniono tylko tekstura. Dość duży wybór sałatek ciast i owoców. jednak warto korzystać z przypraw zwłaszcza jeśli chodzi o zupy.

Sam hotel w sobie przepiękny i ogromny z super dostępem do atrakcji oraz plaży (przejście podziemne). Pokoje zadbane, codziennie sprzątane oraz barek uzupełniany. Bardzo ładne widoki wokół (nawet jeśli nie na może to kolo hotelu nic się nie znajduje więc dobrze widać góry i ten „Turecki krajobraz”).

Polecam.

Nazwa  Crystal Admiral Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kizilot
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, parking

Internet bezprzewodowy w lobby bezpłatnie

Aquapark (10 zjeżdżalni)

Plaża 50 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 250 m długości

Przyjemny basen hotelowy

Wyświetlono 76 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Zalety

Restauracja całodobowa dodatkowo dużo barów Przy basenach klub nocny z nocną dyskoteką bardzo fajny Aquapark i zjeżdżalnie dla dzieci fajne płytkie morze lewej stronie pomostu

Wady

Bardzo monotonne jedzenie W każdej restauracji te same frytki i krążki cebulowe czy to nad wodą czy na plaży Czy w restauracji głównej czy Ala kartę Dość zaniedbane łazienki ale da się wytrzymać chyba największy problem to jedzenie

Ewelina

Zalety

- jedzenie /napoje/ alkohol - baseny/ aquapark - obsługa pomocna - atrakcje wieczorne

Wady

- pokoje , zaniedbane łazienki, sprzatanie

jan

Zalety

Dużo leżaków ciekawe atrakcje pod wieczór również dla dzieci, bardzo fajny aquapark. Duży wybór alkoholu w tym też alkohole eksportowe. Syf w pokoju i darmowy mini bar w pokoju z napojami.

Wady

Łazienka w hotelu dość opłakanym stanie szczególnie kabina prysznicowa nalot pleśni jednak po konsultacji ze znajomymi okazało się że jest to standardem i zawieszenie karteczki dezynfekcja nic nie dawało.

Tomasz

Zalety

Z zalet na pewno można wymienić: - ogromny wybór jedzenia (plus bezpłatna kolacja a la carte w jednej z czterech wybranych) - bardzo duży wybór drinków, każdy znajdzie coś dla siebie - jest ich około 20/30 do wyboru - ogromna ilość atrakcji (animacje i zabawy od 10 do 17, do tego aquapark i dostęp do morza oraz wieczorne animacje i imprezy po 20:30 do około 24) - bardzo dobre wyciszenie (animacje odbywające się do północy nie przeszkadzają w spaniu) - w każdy dzień inne animacje (na zdjęciu)

Wady

Wad jako takich nie ma, natomiast warto wspomnieć o windach. Często nie przyjeżdżały i trzeba było iść po schodach (z 4 piętra) - nie jest to wada bo zawsze to człowiek się trochę porusza, natomiast czasami może zirytować. Z takich nieoczywistych wad - bardzo dużo (...) (jakieś 50%) ale praktycznie w ogóle się ich nie odczuwa przez ogrom hotelu i ludzi.

Polecam.

Zalety

Hotel jest piękny, pokoje czyste przestronne, całe otoczenie przy hotelu również. Obsługa sympatyczna i pomocna. Zjezdzalnie bezpieczne i dosc duzy wybor. Toalety czyste nie brakowala papieru. Co wieczor atrakcje w amfiteatrze.

Wady

Minus jest tylko za język, z kelnerem bardziej się dogadasz po rosyjsku niż po angielsku. Główne windy były ok ale boczna przy sali obiadowej sprawiała problemy. Dwa razy zamknęła się za szybko, tak że do windy weszło moje 5 letnie dziecko a my nie zdarzyliśmy i samo pojechało na 6 piętro. Dziecko było przerażone. My sami nie czuliśmy się w niej bezpiecznie. Brakuje tam apteki.

Radosław

Hotel położony z dala od bazarów a z każdego miejsca roztacza się widok na góry albo na morze. Hotel czysty z bardzo miłą obsługą. Na każdym kroku coś do przekąszenia albo do wypicia. Kolacja przy zachodzie słońca nad samym morzem była taką wisienką na torcie. Jedzenie przepyszne i wybór ogromny.

Zalety

Bardzo dużo basenów, jeszcze więcej zjeżdżalni i to dla każdego w każdym wieku. Zjeżdżalnia sowa dla tych najodważniejszych i potrzebujących dodatkowej adrenaliny na wakacjach. Nie ma mowy o gnaniu za leżakami bo jest ich tak dużo że każdy coś dla siebie znajdzie. W słońcu, w cieniu czy na uboczu. Imprezy wieczorne z mega muzyką na żywo i w różnych klimatach z dbałością o szczegóły i inscenizację.

Grzesiek

Fajny aquapark, jedzenie dobre, trochę mały teren wokół hotelu jak na tą ilość gości. Nie było problemu z leżakami przy basenach - zawsze można było znaleźć wolne. Pokoje małe. Plaża ok, blisko.

Zalety

Aquapark, jedzenie, plaża, animacje, wolne leżaki.

Wady

Mały pokój jak na 4 osoby. Grzyb na wylocie z klimatyzacji ale oprócz tego utrzymany w czystości.

Aga

Ogólnie hotel fajny, ale to nie 5* w naszym europejskim standardzie. Jedzenie było różnorodne, dobre, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Baseny fajne, zjeżdżalnie mega - dzieci miały co robić cały dzień. Jedyny minus to jakość sprzątania. W zakres codziennego sprzątania pokoju wchodziło ogarnięcie łóżek, wymiana koszy na śmieci i pozamiatanie środka podłogi, bo w rogach i pod biurkiem jak było przed sprzątaniem tak i po. W hallu i korytarzach było dużo pajęczyn i kurzu. Jednym to przeszkadza innym nie. Dość mocno przeszkadzały odgłosy puszczanej wody, bardzo mocno słychać było odgłos spuszczanej wody w toaletach na pionach. Ja nie oceniam, ale pisze jak było. Obsługa miła i pomocna, ale bardzo lubili Rosjan. Nawet lepiej mówili po rosyjsku niż po angielsku. Wieczorne pokazy i minidisko dla dzieci takie sobie. Ogólnie hotel polecam, ale jak ktoś się spodziewa luksusu to się rozczaruje.

Zalety

Baseny dla dzieci i zjeżdżalnie. 24/7 było można coś zjeść i się napić. To z małymi dziećmi była super opcja.

Wady

Dość brudno.

Króli a

Bardzo polecam pobyt w hotelu Crystal Admiral. Jedzenie pyszne, bardzo czysto, pokój codziennie sprzątany i uzupełniany minibarek. Pełno atrakcji dla dzieci, świetnie zadaszony plac zabaw, świetne wieczorne animacje dla dzieci jak i dla dorosłych. Nie można się nudzić.

Zalety

Atrakcje dla dzieci, jedzenie.

Wady

Średnio wyposażona siłownia.

Igor

Polecamy hotel Crystal Admiral Resort, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, tak że każdy może wybrać coś dla siebie- dużo owoców, ryb, różnego rodzaju mięsa, sałatek i dodatków. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Każdego dnia uzupełniany minibarek w pokoju. Bardzo duży wybór ciast, ciastek, lodów, gofrów, pączków i innych słodkich przekąsek. Mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych począwszy od zjeżdżalni wodnych mniejszych i większych, przez liczne animacje i zajęcia odbywające się przez cały dzień dostosowane dla różnych grup wiekowych. Plaża strzeżona znajduje się w bardzo bliskiej odległości od hotelu -przejście tunelem, woda w morzu czysta. Zejście do morza kamieniste więc dobrze mieć buty do wody. Mnóstwo barów, w tym super bar na plaży. Miła sympatyczna obsługa.

Zalety

Dobre i urozmaicone jedzenie, atrakcje dla dzieci i dorosłych, miła obsługa, blisko do plaży.

Hotel jak dla mnie super, jedzenie super ludzie w chotelu mega. Dużo atrakcji.

Zalety

Atrakcje dla dzieci i doroslych.

Wady

Dla mnie brak nie jestem ą ę 😀

Wróciliśmy 09.09.2023 była nas dużo grupka.... wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni 👍

Sławka

Bardzo podobał nam się pobyt w tym hotelu. Pokoje, a w szczególności łazienki wymagają już porządnego odświeżenia, ale generalnie jak na wybredną osobę miejsce spotkało się z dużą akceptacją :) hotel jest duży i samowystarczalny. Poza rzeczami oczywistymi jak baseny i restauracje są też sklepy (biżuteria, ubrania, przekąski, używki itp.), salon gier dla dzieci, arena do wieczornych występów itd. Jedzenia i picia co nie miara, nawet bar z przekąskami otwarty 24/7. Czystość 4/5, bo obsługa jest pracowita, sprzątają na bieżąco. Pokoje również, codziennie ręczniki wymieniane. Ręczniki plażowe jak i leżaki na plaży za darmo. Atrakcje dla dzieci super zarówno basenowe, jak i te wieczorne. Jeśli chodzi o słynne rezerwacje leżaków ( mały tip: zostawić na noc - dzięki temu mieliśmy cały tydzień te same. Hotel jest wielki, więc nikt nie zwraca na to uwagi :)). Obsługa hotelowa nie bardzo rozmawia po angielsku, a my Polacy jesteśmy z automatu brani za społeczność rosyjską... W głównej restauracji zdarzają się kolejki po jedzenie, ale nie są naprawdę tragiczne. Na basenach trzeba uważać na dzieciaki, bo niestety wielokrotnie trzeba było "odpychać" tureckich małolatów, którzy bardzo nieładnie się wpychali, przepychali, szarpali i pyskowali, więc córka 6 letnia przez to nie chciała chodzić sama, na każdą zjeżdżalnię tylko za rękę. Starszy syn sobie z nimi radził, ale i tak przychodził i mówił, że był popychany. W kolejkach do lodów i innych przekąsek też stają przed Tobą jakbyś był niewidzialny... Tylko te dzieciaki nas właśnie irytowały. Cały pobyt oceniam na 7/10.

Zalety

Duże baseny, dużo leżaków, w miarę dobre jedzenie (ogromny wybór), częsta wymiana ręczników, obsługa bardzo miła dla dzieciaków.

Wady

Pokoje do odświeżenia. Obsługa mogłaby zwracać uwagę gościom, którzy syfią, łażą z żarciem po korytarzach.

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel godny polecenia. Pyszne jedzenie, urozmaicone drinki, importowane alkohole, jedzenie , napoje i drinki są przez 24h. Dużo atrakcji dla dzieci jak i dla dorosłych . Czysto !!! Pracownicy hotelu bardzo ciężko pracują co widać na każdym kroku. Zdecydowanie polecamy !!!

Pobyt - Lipiec 2023

Ogólnie hotel czysty wszystko jest na miejscu . Ale w pokoju ciekł brodzik zgłaszane wielokrotnie ale przez 10 dni nic się nie zmieniło . Jedzenie jak dla mnie strasznie monotonne i ci dobrego dla siebie nie znalazłem w sumie . W hotelu 90% jest Turków l wszystkie imprezy i zabawy są w języku tureckim .

Zalety

Fajny basen duży i czysty bary dobrze zaopatrzone . Duża cukiernia lody ciastka bardzo dobre .

Wady

Duży hotel i mała stołówka w której trzeba było długo czekać na stoliki i jedzenie głównie przy grillach .

Michał

Pobyt - Lipiec 2023

Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo pozytywny. Począwszy od standardu hotelu i jego wyposażenia, kończywszy na poziomie możliwych do spożycia posiłków jak i różnorodności dostępnych drinków. Dodatkowo poziom obsługi pracowników oceniam bardzo dobrze. Różnorodność atrakcji czy to dla dorosłych czy dla dzieci dostępnych w tym hotelu jest w pełni satysfakcjonująca. Oferta tematycznych kolacji jest bardzo atrakcyjną przygodą, w szczególności Seafood nad brzegiem morza przy zachodzie słońca. Podsumowując, hotel crystal Admiral Resort jest hotelem godnym polecenia, hotelem do, którego napewno z rodziną wrócę.

Zalety

Czystość, poziom obsługi, dostępność atrakcji, różnorodność posiłków.

Adrianna

Pobyt - Czerwiec 2023

Były nas dwie rodziny z dziećmi . Jak dla nas strzał w 10 wszytko było na plus . Dzieciaki zafascynowane dorośli również bo i wieczorne imprezy dla nich gdzie dzieci mogły uczestniczyć również. Pokoje super duże przestronne hotel duży bardzo zróżnicowane jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie . Byliśmy z synem który nie ma dwóch lat i mega było to że było osobne menu dla maluchów tak samo słoiczki obiadowe oraz deserki. Polecam z czystym sumieniem .

Zalety

Pyszne jedzenie ,obsługa,duże pokoje,animacje dla dzieci i dorosłych.

Wady

Na odludziu

Pobyt - Czerwiec 2023

Jadąc na wakacje nie nastawialiśmy się jakoś na luksusy czytając opinię o hotelu, jednak na miejscu czekało nas miłe zaskoczenie ;-) Hotel okazał się naprawdę godny polecenia, myślę,że dla każdego znajdzie się coś fajnego ;-) Co prawda na „uboczu”, ale to też ma w pewnym sensie swoje plusy. Dzieciaki baaardzo zadowolone,atrakcji dla dzieci było sporo. Dla dorosłych również atrakcje wieczorne- przedstawienia, od 23 night club, w dzień Aqua park, animacje Dodatkowo w pokojach codziennie uzupełniane lodówki z napojami bezalkoholowymi. Na plaży dostępne leżaki pod „daszkiem”, zejście do morza kamieniste,zalecane buty do wody Poza tym dostępne jest miejsce z shisha na trawce ze stolikami

Zalety

Animacje dla dzieci, Aqua park dostosowany nawet dla najmłodszych dzieci. Wyżywienie- sporo dostępnych restauracji- główna,na plaży, snack bar, Burger house,dodatkowo do wyboru kolacja turecka lub Meksykańska,kawiarnie (lody,gofry,ciasta, kawa,herbata,napoje,granity), poza tym napoje i późne wyżywienie dostępne przez całą dobę, Pomimo pełnego obłożenia w hotelu nie było dużych kolejek Pokoje czyste,jeśli ktos szuka wad na wakacjach to oczywiście znajdzie,że widać delikatne ślady użytkowania ;-)

Wady

Hotel na „uboczu”- może być wadą, dla niektórych zaletą ;-) Hotel spory,więc wiążę się z tym,że jest głośno ;-) raczej do godziny 22-24

3.4
beata

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel 4 gwiazdki tak, ale nie 5 gwiazdek,nie poleciła bym ,jedzenie prawie dziennie to samo gdy były ryby to juz od wejscia było czuć ,problem z uzupełnianiem minibaru dziennie trzeba sie upomniec,sprzatanie jak na taki hotel masakra,łazienka zaduch brzydka , zasługuje tylko na 3 gwiazdki, głosna muzyka od 12stej do 12stej w nocy, w szafach zaduch , smierdzace toalety przy spa, ekspres do kawy zalezy co było załadowane, zamiast kawy czekolada, albo sama woda, pustkowie, walka o stoliki na stołowce .

Zalety

dla dzieci duzo zjezdzalni,mini klubik,baseny tylko bardzo zimna woda,miła obsługa,ciepłe morze,dobre lody

Wady

jedzenie,sprzatanie,głosna muzyka nawet przy zamkniętych drzwiach balkonowych,hotel tyko 5 GWIAZDEK za drogi

KLIENT WAKACJE PL

Pobyt - Wrzesień 2022

ZDECYDOWANIE JAK DO TEJ PORY, NAJGORSZY HOTEL 5* W JAKIM BYLISMY W TURCJI, OGROMNY MOLOCH POLOZONY PO SRODKU NICZEGO, NIE MA SZANS ZEBY PIESZO DOJSC DO BAZARÓW CZY MIASTA. HALAS CALY DZIEN NA BASENACH, POREZERWOWANE LEŻAKI, NAJGORSZE BYLY KOLACJE I SNIADANIA... PROBLEM JUZ ZACZYNAL SIE W WINDZIE, ŚCISK, JADAC Z 6 PIETRA WINDA ZATRZYMYWALA SIE NA KAŻDYM, WSZYSCY CHCIELI DOSTAC SIE DO STOŁOWKI , CZASAMI DOCHODZILO DO ABSURTÓW ZE NA 1,5 M 2 WEPCHAŁO SIE 12 OSÓB! - MILION LUDZI NA STOŁOWCE , KOLEJKI, WIECZOREM WALKA O STOLIKI , OKROPNY ZADUCH.. ODECHCIEWALO SIE JEŚĆ. WYKUPIONY POBYT DLA 4 OSÓB , DOSTALISMY POKÓJ 3 OSOBOWY. PO INTERWENCJI W RECEPCJI DOSTAWIONO ROZKLADANY FOTEL-+ POMIJAM FAKT ZE ZAPLACONE BYLO ZA 4 OSOBY 100 % ! DO POKOJU DOSTALISMY TYLKO 1 KARTE NA 4, BRAK MOZLIWOSCI WYDANIA KOLEJNEJ- INFORMACJA ZE 1 KARTA NA 1 POKOJ... NIE MILY PAN W RECEPCJI, POWAŻAJA TYLKO RUSKICH. KARTKI NA RECZNIKI PLAZOWE DOSŁOWNIE... NAPISANE COS NA KAWALKU PAPIERU CZWARTKOWA KOLACJA OWOCE MORZA- JAKIŚ ZART.. NAJGORSZEGO GATUNKU SUCHI... RYZ PALUSZEK KRABOWY I I TYLKO ROZNILO SIE KOLOREM POSYPKI.. MAŁŻE ? TAK ZE SLOIKA, MARYNOWANE SAM SRODEK. BEZ MUSZLI KREWETKI ? A I OWSZEM... CHAŁDA USYPANA NA SRODKU KREWETKI WIELKOSCI 2-3 CM.. ZRESZTA O DZIWNYM ZAPACHU.. SOKI Z AUTOMATÓW SŁODKI CHEMOL DRINKI PRZY BASENIE SPOKO, BARDZO LADNE ANIMACJE WIECZORNE, ACZKOLWIEK PRZEPLATANE 1 SŁABSZY WYSTEP JEDEN LEPSZY I TAK NA ZMIANE PODCZAS NASZEGO POBYTU, BYLO WIDAC ZE BUDZET OGRANICZONY. - W CIAGU DNIA NIE ZAUWAZYŁAM. FAJNY AQAPARK .

Zalety

AQAPARK NA PLUS I CO DRUGI DZIEN ANIMACJE NA +, LODY I SLODYCZE PRZY BASENIE DOBRE.

Wady

- WIELKOŚĆ HOTELU , TŁUMY LUDZI, ZADUCH, HAŁAS, LOKALIZACJA, WALKA O STOLIKI, WALKA O LEŻAKI, JEDZENIE JAK NA TURCJE DUZO ALE SŁABIUTKIE.. NIGDY BYM NIE PLECILA ANI NIE WROCILA, KOLEJNY MINUS DLA NASZEGO ORGANIZATORA KTORY NAM ZASERWOWAL TAKA WYCIECZKĘ - BRAK OPIEKI POLSKIEGO REZYDENTA, BRAK ZAINTERESOWANIA ZE STRONY LOKALNEGO REZYDENTA.. NAJGORZEJ WYDANE 11 TYSIECY W ZYCIU

Crystal Admiral Resort