Atrakcyjna lokalizacja: w dzielnicy Dubaju - Downtown, przy Sheikh Zeyed Road, ok. 6 km od Dubai Mall i Burj Khaifa (bezpłatny b
13 restauracji i barów: m.in. restauracja japońska, włoska, indyjska, steak house, klub nocny, pub, winiarnia.
Nietuzinkowa trakcja - basen na dachu hotelu.
Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).
Ogólnie hotel nadaje się już bardzo do remontu a zwłaszcza pokoje. W hotelu są niby trzy windy ale mega długo czeka się na jakąkolwiek z nich- myślę że to też do poprawy. Po za tym obsługa też nie za bardzo udziela na początku informacji. Wszystkiego musisz się dowiedzieć sam- myślę że też do poprawy. Ogółem mówiąc po Dubaju i 5* spodziewałam się lepszego standardu gdyż parę lat temu też byłam w 5* i to było niebo do ziemi..ale cóż.. śniadania dobre, kawka pyszna. I to chyba na tyle. Jak dla mnie obecny standard pokoi a przynajmniej tego w którym byliśmy jest na góra 3+
Dobre śniadania i kawa
Standard pokoi do poprawy( do remontu) Windy- za długi czas oczekiwania Obsługa recepcji-mało zaangażowania
Hotel położony na głównej ulicy, wszystko i wszyscy kręcą sie wokół gości hotelowych, blisko do metra ,pod hotelem sa tysiące taksówek w normalnych cenach, śniadania mniam mniam, pokoje czyste, codziennie sprzątane, codziennie nowa butelka półlitrowej wody na osobę i świeże owoce, owszem hotel nie należy do najbardziej nowoczesnych ale po co komu w Dubaju w hotelu ekstra meble czy nowoczesna łazienka ?Jesli ktos szuka wygód ponad miarę , jest Hilton czy inny hotel, ogólnie uważam,że Crowne Plaza hotel jest bardzo dobrym hotelem w bardzo dobrej cenie.
czysto, schludnie, wszyscy są do Twojej dyspozycji
nie ma
Super pobyt, w ciekawym miesjcu spędzony w dobrze zlokalizowanym miejscu wypadowym. Polecam!!
Dobra lokalizacja logostyczna, niedaleko metro, bus hotelowy dowożacy na plaże i centrum handlowego, pokoje, posiłki, restauracje, pub na miejscu. Bardzo pomocna obsługa.
Hotel położony w samym centrum Dubaju , polecam wszędzie blisko , pokoje duże czyściutkie .
Idealne położenie
nie ma
Miasto warte zwiedzenia jak również wycieczka do Abu Dabi.
Świetne położenie w centrum miasta. Bezpłatny transport na plażę i do Dubai Mall.
Bardzo dobry hotel wysokiej klasy, profesjonalna obsługa.
Jest to typowy biznesowy hotel położony w samym centrum miasta. Idealne miejsce wypadowe do zwiedzania Dubaju. Pomimo, że hotel ma już kilka lat jego standard, jakość obsługi, czystość nie budzi najmniejszych zastrzeżeń. Największym mankamentem jest bardzo mały basen, ale darmowy bus (kierowca płaci nawet za wstęp na płatną plażę :) dowożący na plażę sprawia, że nawet osoby jadące do Dubaju poopalać się nie powinny narzekać. Z czystym sumieniem polecam ten hotel nawet najbardziej wymagającym turystą.