Croatia Cavtat

Polecam, Pilny widok na morze z każdego pokoju, czysty, jedzenie ok bez uniesień, do centym jest kawałek z górki ale cały czas jedzi meleks i wozi

kompletnie nie nadaje się dla rodzin z małymi dziećmi, małe pokoje, animacje 2 h dziennie i to zazwyczaj nie ma dzieci a jak są to tylko rosyjskojęzyczne, brak koszy na śmieci, konieczność ciągłego chodzenia po schodach,

Rewelacyjnie! Tak najkrócej opisałbym swój wyjazd. Do Dubrovinika można dostać się łodzią. Do satrego miasta trzeba się wybrać koniecznie. Najlepiej wczesno - wieczorną porą, kiedy cała starówka jest oświetlona. Jak na tak duży obiekt i tylu gości uważam że jedzenie było super. Nie gotowano tylko na ilość ale stawiano też na jakośc. Czasem w restauracji było tyle osób że przy stolik trzeba było z kimś dzielić. My w ten sposób poznaliśmy kilku ciekawych osób.

Mogę z pełnym przekonaniem i czystym sercem powiedzieć że było powyżej naszych oczekiwań. Hotel jest niemal bajkowo położony i wcale nie trzeba jeździć w odległe destynacje żeby uświadczyć tak pięknych widoków. Hotel leż y na jednym z dwóch równoległych do siebie cypli, na skraju zbocza prowadzącego do morza. Całość pokryta jest lasem. Wszystkie udogodnienia są rzeczywiście na poziomie 5*. Jeśli miałabym mieć uwagę to skupiłabym się na jedzeniu. Bufet nie prezentował się zbyt ładnie, a i smak potraw jakby robili je masowo. Znacznie lepiej wypadały dania z karty.

Nazwa  Croatia Cavtat
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Południowa / Cavtat
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, nurkowanie, parking

Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi

Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet

Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Widok

Wady

Windy czasem jest kolejka

palka

Pobyt - Maj 2011