Malownicze zatoki i plaże z turkusową wodą
Zabytkowe zamki i forty, takie jak Zamek Leros
Tradycyjne greckie wioski z białymi domami i wąskimi uliczkami
Plaża przy hotelu praktycznie nie istnieje, ogólnie na wyspie są dość wąsie plaże, Leros polecam aktywnym, nastawionym na zwiedzanie.
miła obsługa, dużo jedzenia, przemiła obsługa
oferta - all inclusive - niemiła obsługa, grzyb w pokoju, bardzo mało jedzenia, jedzenie bez smaku - z owoców tylko arbuz przez cały tydzień. brak soku do obiadu, nie było animacji, był ekspres do kawy, ale obsługa zabroniła picie kawy z ekspresu.. tylko raz dostaliśmy wodę do pokoju.. plaża przy hotelu fatalna - musieliśmy wynająć samochód żeby poszukać innej plaży. Absoultnie nie polecam.
hotel ładny
cudowna wyspa, lokalizacja hotelu bardzo dobra, w sezonie dogodna komunikacja autobusowa, jeśli ktoś szuka piaszczystych plaż to polecam Bałtyk
kameralny, fantastyczna obsługa, fajny basen, super wyżywienie