Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Dobry stosunek jakości do ceny. Świetna lokalizacja. Bardzo spokojne miejsce, można się wyciszyć i zrelaksować - hotel 16+. Przemiła i bardzo pomocna obsługa. Smaczne i zróżnicowane jedzenie. Pokój sprzątany codziennie. Ogólnie bardzo czysto. Miejsce wywarło na nas bardzo dobre wrażenie. Serdecznie polecam!!!
Świetna obsługa, dobra lokalizacja i przepyszne jedzenie.
Brak wad
Hotel Cretan Garden w Anissaras to jest świetne miejsce na relaksujące wakacje na pięknej Krecie. - prowadzony jest przez kreteńską rodzinę. Pokój w hotelu był przestronny, czysty wysoki z balkonem z widokiem na basen i na morze Egejskie - dobrze utrzymany. Wnętrze było urządzone minimalistycznie z wydajną lodówką - regularne sprzątane i codziennie wymieniane były ręczniki i zabierane śmieci. Jednym z największych atutów hotelu są niesamowite widoki. Z naszego pokoju roztaczał się zapierający dech w piersiach widok na Morze Egejskie. Poranki ze śpiewem cykad i pianiem kogutów a wieczory z kieliszkiem wina, ouzo na balkonie stały się wyjątkowym doświadczeniem także dzięki pięknym krajobrazom i zachodom słońca w różnych kolorach: od różu do bursztynu. Otoczenie hotelu, z palmami i inną bujną roślinnością , dodatkowo podkreśla urok tego miejsca. Serwis w Cretan Garden jest na bardzo dobrym poziomie. Hotel oferuje szeroki wachlarz usług, które zapewniają gościom komfort i wygodę. Od recepcji, przez restaurację, aż po usługi sprzątania – każdy aspekt działania hotelu jest pod nadzorem rodziny właścicieli, dobrze zorganizowany i nastawiony na satysfakcję gości. Dodatkowo, hotel oferuje wiele atrakcji i udogodnień, w tym basen, WiFi na terenie całego obiektu: także w ogrodzie i przy basenie. Obsługa w hotelu Cretan Garden zasługuje na szczególne wyróżnienie. Personel jest niezwykle dyskretny, uprzejmy, pomocny i zawsze gotowy, aby spełnić wszelkie prośby gości. Zarówno w recepcji, jak i w restauracji, obsługa jest profesjonalna i przyjazna, co sprawia, że pobyt w hotelu jest jeszcze przyjemniejszy.
Hotel Cretan Garden w Anissaras to miejsce, które zdecydowanie warto polecić osobom które chcą w ciszy i spokoju odpocząć. Połączenie komfortowych pokoi, pięknych widoków, doskonałego serwisu i przyjaznej obsługi sprawia, że goście mogą cieszyć się niezapomnianymi wakacjami na Krecie. Dodatkowe zalety to bliskość do plaż nadmorskich z tawernami, barami, czy nawet amfiteatrami w innych ośrodkach
nie zlależliśmy
Spędziliśmy tydzień w tym hotelu, świetne miejsce dla osób które cenią sobie spokój , prywatność. Położony na niewielkim wzniesieniu zapewnia świetny widok na okolicę.
Spokojny , kameralny , czysty . Pokoje sprzątane każdego dnia, częsta zmiana pościeli. Bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie. Czysty , zadbany basen. Sympatyczna , miła i zawsze pomocna obsługa.
Nie jestem osobą wymagającą , więc dla mnie bez wad.
Bardzo miły spokojny hotel z dobrym wyżywieniem ładnym basenem
Dobre jedzenie spokojna atmosfera super widok z pokoju na morze
Xxx
Bardzo ładny, cichy i spokojny hotel, czasami aż za cichy. Raz na jakiś czas przydałaby się jakaś muzyka na żywo czy wieczór z animatorem. Obsługa bardzo miła i pomocna. W nocy z klimy zaczęła nam kapać na głowy woda, lecz po poinformowaniu zmieniono nam pokój w dodatku z podwyższonym standardem. Jedzenie smaczne lecz bardzo powtarzalne. Basen czysty, wystarczająca ilość leżaków dla każdego. Ogólnie na plus lecz nie wiem czy wróciłbym tam drugi raz.
Świeże i czyste pokoje Cisza i spokój Miła obsługa Blisko plaża i sklep
Powtarzalne jedzenie, większość dań obiadowych była robiona z resztek ze śniadania Płatne napoje do kolacji, nawet woda czy sok Lubię spokój, lecz wieczorami bywało aż nudno w hotelu
Pobyt udany. Hotel kameralny, standard typowo grecki. Kilka budynków wśród zieleni, kwiatów, palm. Pokoje przestronne, funkcyjne. Na parterze nie trzeba używać klimatyzacji.
Miła, rodzinna atmosfera, dbanie o gości. Przepiękny widok na lokalne zabudowania i morze. Urokliwy zachód słońca.
Dla nieco wymagających osób - mało urozmaicone posiłki. Powrót z plaży-pod górkę.
Pokój malutki. Mimo że tylko dla dwóch osób ale sądzę że stanowczo za mały. Wyposażenie nie zgodne z opisem. Może to szczegół ale wybieraĵąc pokoj patrzę też na chociaż zestaw do parzenia kawy, herbaty. W ofercie figuruje. Niestety nie posiadaliśmy. Pytając właścicielkę o pożyczenia czajnika ,odmówiono nam. Dwa mydełka na cały pobyt, bez uzupełniania. Nie było wybory co do wyżywienia. Codziennie to samo.
Nisko sklep, cisza. Widok.z pokoju pod warunkiem że się dopłaci.
Jak wyżej.
Witam, byliśmy w Cretan Garden 12 dni, śniadania i obiadokolacje, jedzenia pod dostatkiem ,były ciasta desery lody i owoce. Właściciele mili ludzie jak i pani kierownik, pokoje dość duże, widok na basen i morze nam się dostał bo było mało ludzi, basen ok, do fajnej plaży w kierunku hersonissos trochu się idzie góra-dół ale dla tych pięknych widoczków warto. Polecam. Obok 4 wypożyczalnie samochodów, my wybraliśmy najbliżej czyli Eurocar, i dostałem autko na 3 dni w super cenie. Pozdrawiam.
Miła atmosfera tworzona dzięki rodzinnemu gronu.
Ktoś jak jeździ po all inclusiv-ach to się doszuka że nie było 15 tacek z różnymi daniami, nam wystarczało to co było i pojedzeni wychodziliśmy zawsze.
Przyjemne miejsce dla osób bez dzieci. Świetnie położone - blisko do plaży, daleko od zgiełku.
Świetne położenie, z widokiem na morze. Pan ogrodnik codziennie pilnie podlewał przepiękne kwiaty. Fantastyczny barman Tommy! Bardzo czysto.
Nasz pokój wyglądał jak sala szpitalna. Żadnych ozdób. Łóżka, szafa, stolik. Napoje do kolacji bardzo drogie. 6 euro za drinka ok, ale już na szklankę wody czy herbatę to przesada. Żona pana właściciela niezbyt sympatyczna, cały czas monitorowała ile i co ludzie jedzą.
Hotel prowadzony przez rodzine, która mieszkała w USA wszyscy swietnie mówią po angielsku, mili i życzliwi. Hotel jak za cenę jest świetny. Polecam
Polecam wersje HB, ALL wydaje mi się nie potrzebną stratą kasy nie powiem jedzenie dobre. Różnica między All a HB to tylko piwo wino, obiad o 13 tyle. nam się nie chciało jeść bo ciepło zjedliśmy jakiś baton a tak to jesteś uwięziony na terenie hotelu do 13 bo trzeba coś zjeść. Właściciele pomocni dosyć mili. do plaży ok 7 min drogi. Do większego miasta ok 30 min tam mamy klubu, imprezy, restauracje, pamiątki itp miasto turystyczne. Do Lidla 25 min. Super market 5 min. Wódka droga, można kupić rakiję sam sobie rozlewasz do buteleczki z wielkiej bańki, oliwa podobnie. Plaża żwirek kilka wejść do morza tz kamieniste gdzie nagle robi się głęboko piaszczyste spokojne ale wszędzie pod nami są głazy gdzie pływają sobie rybki. Morze słone, ciepłe. Kilka atrakcji obok surfing, jazda na bananie, lot za łódką motorową, jazda na skuterach. Jesteśmy zadowoleni :)
- położony nieopodal Hersonisos ok 45 min spacerkiem, - stolicy Heraklionu kilka przystanków 3euro komunikacja miejska, - basen, całkiem przyzwoity ok 18m długości głęboki na 185 najpłycej było ok 80cm dużo wolnych miejsc na leżakach, nie było dużo ludzi byliśmy na przełomie wrzesień październik, - możliwość grania w mini golfa, piłkę siatkową w basenie, tenis, - obsługa bardzo dobrze mówiła po angielsku, - co drugi dzień, wymiana ręczników, - co dziennie sprzątanie pokoi, - internet, ale dosyć wolny wiec nie należy się nastawiać na wielkie serfowanie, - jedzenie dobre duży wybór, szwedzki stół do wyboru,
- standardowo łazienka, w nie najlepszej czystości, w czasie brania prysznicu woda spływała na połowę łazienki, (wystarczy brać klapki pod prysznic i jest ok) - zapach wody i smak nie należy do najlepszych, - w czasie intensywnych opadów woda wlewała się do pokoju (podłożenie ręcznika załatwiło sprawę), - surowy widok właścicielki ;),
ogólne wrażenia z pobytu bardzo dobre, pomimo lekkich niedociągnięć
cisza, spokój, dobra lokalizacja, blisko plaży, dore jedzenie
jakość obsługi - czasem zbyt wyraźnie pokazywali swoje niezadowolenie z wzięcia kolejnego piwa
Śniadania codziennie takie same - jajka, lub jajecznica ,żółty ser i wędlina (nie nadające się do jedzenia), ogórki i pomidory. Ponadto zwykle brakowało jajecznicy. Obiadokolacje były w miarę smaczne ale najczęściej chłodne. Podczas nakładania posiłków każdy bardzo wnikliwie był obserwowany przez panią z rodziny Właściciela hotelu. To było dla mnie krępujące i to bardzo.
Polecam osobą stawiającym na ciszę. W pobliżu hotelu sporo wypożyczalni samochodów/skuterów/rowerów. Polecam wybrać się w okolice St. George (około 2km w stronę Hersonissos uliczkami trochę oddalonymi od morza). Jest tam piękny rezerwat i piękna plaża (również dla naturystów).
Hotel jest troche na uboczu miasta ale zato jest bardzo cicho i spokojnie z transportem też nie ma problemów jerzdzą autobusy z pod samego hotelu niedaleko jest terz wyporzyczalnia aut i skuterów polesam ten hotel dla tych któży chcą spokojnie spędzić urlop i pożądnie sie najećś naprawde dobrego jedzenia
Bardzo miła obsługa ;) Zwłaszcza właściciela, który bardzo lubi Polaków :) Bajkowo ! Świetnie wspominam !!!!!! :)