Szeroka piaszczysta plaża w odległości 40 m od hotelu (trzeba przejść przez ruchliwą ulicę)
Blisko centrum, jedynie 7 km od Chanii
2 baseny ze słodką wodą, w każdym z nich jest też wydzielony brodzik dla dzieci
Dużo udogodnień dla dzieci: mały plac zabaw z huśtawkami i mini-klub (zjeżdżalnie, zabawki itp.)
Byliśmy rodziną 2+2 Hotel doskonale położony, blisko lotniska i sklepów, fajne duże dwa baseny, oraz dwa baseny dla dzieci, smacznego jedzenie, uważam że każdy znajdzie coś dla siebie. Jest również blisko do komunikacji miejskiej, praktycznie pod hotelem którym można dojechać w kilkanaście minut do miasta Chania.
Czystość w pokojach Bliskość do plaży Bliskość do sklepów Jedzenie Obsługa
Dobrze usytuowany hotel z przemiłą obsługą, w którym można poczuć prawdziwe siga siga. Polecam każdemu, kto ceni sobie spokój, choć w hotelu i jego okolicy nie brakuje atrakcji.
Blisko piaszczystej plaży Dobre jedzenie Przemiła obsługa hotelu Czystość i dobry standard pokoi
Czas spędzony w tym hotelu i jego otoczeniu uważam za pełen uroku, a wydane pieniądze na wycieczkę były warte swej ceny. Ludzie zatrudnieni na miejscu bardzo pomocni i chętni do udzielania wsparcia i doradztwa co do wyboru atrakcji miejscowych. Polecam 😁
Pracujący ludzie, jedzenie, bliskość do morza, do sklepów, miejscowych restauracji, odległość do miasta Chanii 7 km
Nie ma takich
Czas spędzony w tym hotelu i jego otoczeniu uważam za pełen uroku urozmaicony jadłospis co bardzo ważne świeże i bardzo smaczne .Wwydane pieniądze na wycieczkę były warte swej ceny. Ludzie zatrudnieni na miejscu bardzo pomocni i chętni do udzielania wsparcia i doradztwa co do wyboru atrakcji miejscowych. Polecam😊
Pracujący ludzie, jedzenie , bliskość do morza , do sklepów, miejscowych restauracji , odległość do miasta Chanii 7 km
Nie ma takich.
Hotel super. Spokojny, czyściutki, wystarczająca ilość leżaków, blisko przepięknej plaży i przystanku. Lokalizacja świetna jako baza wypadowa na zachód. Pokoje ładne, odnawiane, przestronne, z aneksami kuchennymi. Baseny świetne. Super jedzenie. Jedyny minus - nie działa WiFi w pokojach oddalonych od recepcji.
Czystość, jedzenie, lokalizacja, duże pokoje.
Brak WiFi w pokoju
Nasz pobyt trwał tydzień czasu w miesiącu sierpień 2023 roku. Zakwaterowanie byliśmy w rodzinnym pokoju, na drugim piętrze z balkonem. Wnętrze pomieszczeń- czyste, klimatyzacja działa bez zarzutu. Z balkonu mieliśmy widok na dwa baseny znajdujące się w tym kompleksie i morze. Posiłki kilka razy w ciągu dnia - smaczne, różne kuchnie świata, bez ograniczeń. Alkohole serwowane w formie all inklusive dobrej jakości. Na plus należy ocenić personel hotelowy, który stara się jak najbardziej pomóc w rozwiązaniu nurtujących problemów. Codziennie były animacje dla dzieci i dorosłych.
Dobre warunki mieszkaniowe, smaczna kuchnia, życzliwość i pomocność obsługującego personelu, bliskość do morza i sklepów.
Nie było
Pokój czysty, otoczenie piękne, bardzo blisko wyjście na plaże piaszczystą. Niestety nie polecam usługi „wczesne śniadania”. Przed wycieczką poprosiliśmy o takowe i zastaliśmy tylko dwa plasterki szynki, już powoli gazowane brzoskwinie w zalewie i nikogo nie było z obsługi. Poza tą jedną wpadką oraz w większości tłustym jedzeniem, wszystko w porządku.
Bliskość do plaży i atrakcji wodnych w parku wodnym. Karaoke co wtorek i koncert jazzowy co czwartek. Czystość pokoi - obsługa przychodziła codziennie.
Jedzenie ociekające tłuszczem, mały wybór dla vegan czy vegetarian, tylko pepsi light (obsługa kłamała, że to cola zero), brak kontroli w usłudze wczesne śniadanie
Świetne jedzenie świetna obsługa świetne miejsce. Pokoje super codziennie sprzątane. Do plaże 50 m, kwestia przejścia przez drogę. Ogolnie strzał w dziesiątkę. Polecam.
Wszystko super.
Super wakacje ,hotel czyściutki, w spokojnej okolicy. Dużo dobrego jedzenia, desery przepyszne. Basen również czyściutki, wystarczająca ilość leżaków. Możliwość wypożyczenia ręcznika na basen za 12Euro/ tydzień ( można raz wymienić). Obsługa bardzo miła, zawsze uśmiechnięta. Plaża dosłownie po drugiej stronie ulicy i bez tłumów pomimo środka sezonu, piaszczysta. Serdecznie polecam ten hotel jak również wycieczki na Balos i Elafonissi.
Czyściutko, dobre jedzenie, wystarczająca ilość leżaków, obsługa.
Bardzo udany pobyt, hotel z tych niedawno wybudowanych, czysto na basenie, pokoje sprzatane codziennie. Jedzenie powtarzalne ale bardzo smaczne, duzy wybor potraw i slodkich przekasek. Animacje moze 3 w tygodni, ale jak dla mnie nie potrzebne. Atrakcji dla dzieci malo. Obsluga bardzo sympatyczna i w porządku. Hotel przy ulicy, ale zaden pokoj nie jest przy niej ulokowany. Pokoje sa dalej usytuowane wiec gwar ulicy nie przeszkadza. Blisko do plazy, sklepu, wypozyczalni. Plaza nie zachwyca, piasek ciemny, momentami smieci generalnie jak to Grecy nie dbaja o otoczenie. Blisko do Chanii, mozna podjechac autobusem miejskim 1,60 euro.
Czystosc, jedzenie, basen .
Tydzień temu wróciłam z hotelu creta palm. Hotel wspaniały, obsługa jeszcze lepsza. Zawsze pomocni i uśmiechnieci.Jedzenie pyszne każdy napewno znajdzie coś dla siebie. Bardzo urozmaicone. Do morza wystarczy przejść ulice i wcale nie taka ruchliwa. Blisko do Agia Marina i Platanias. Do Chani ok.7km jeżdżą autobusy ale nie sugerujcie się rozkładami o ile taki gdzieś znajdziecie. Ceny w tawernach umiarkowane tzn nie tanio ale też bez szoku. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Wi-fi w ofercie płatne a my od razu dostaliśmy hasło za darmo. Leżaki na plaży niby płatne ale wystarczy kupić piwo nawet za 3 euro i można leżeć cały dzień w 2 osoby pod parasolem. Hotel polecam z czystym sumieniem i napewno bym do niego wróciła.
Wspaniały pobyt, smaczne jedzenie. Hotel i obsługa na 6+.Polecam gorąco.
Niska zabudowa, nie było tłoku. Każdy znalazł dla Siebie miejsce. Dwa baseny no i morze które widzieliśmy ze Swojego pokoju.
Kury nas budziły rano, ale czy to wada? Nie sądzę.
Hotel bardzo przyjemny i czysty - spokojnie, nie tłoczno - kameralnie, nie jest to wielki resort. Jedyna negatywna uwaga to jakosc sniadan, ktore sa naprawde beznadziejne. Na zmiane niejadalne parowki i boczek - jedyne co nadawalo sie do zjedzenia to platki, owoce, croissanty, pomidory i ogorki. Do sniadania w wersji slonej produkty sa najnizszej jakosci - wedlina slaba, margaryna z gatunku nasze maslo roslinne, mialkie tosty i totalnie nieapetytczna jajecznica. Kolacje dobre - chociaz rowniez powtarzalne i malo greckie.. Nie bylo mussaki, jagnieciny - feta w aptekarskich ilosciach - za to spaghetii w ciagu tygodnia w kilku odslonach.bardzo mily personel - dobre polozenie, polecamy zwiedzanie na wlasna reke wynajetym autem.
Hotel jest zabdany, czysty mozna go smiało polecic. Ps. na calej Krecie sa klopoty z zasiegiem GSM wiec trzeba o tym pamietać. Jedy mankament to ze: w hotelu nie ma dostepu do internetu: to znaczy jest teoretycznie bo gniazdka dostepowe sa, tylko nie działa i obsługa nie byla w stanie tego naprawic przez cały czas pobytu :(. W razie pytan chetnie obpowiem na mila
Hotel ten odwiedziłam pod koniec maja 2007. Niestety pod względem wyżywienia był to najgorszy hotel 4 gwiazdkowy w którym byłam. Pokoje ładne, duże, dobrze wyposażone .
Niestety biuro Rainbowtour nieco upiększa atrakje które ów hotel rzekomo oferuje:
1) miał być dostęp do internetu w pokoju- niestety okazało się że jest zasięg ale tylko w budynkach koło głównego a oczywiście nie udało się zamienić pokoju ( i tak cud że z parteru z widokiem na ścianę baru basenowego udało się na zamienić na pokój na 2 piętrze z widokiem na basen)
2) sauna- brak, a jacuzzi wprawdzie było ale gdzieś w piwnicy i to na zamówienie !!!!
3) a ten ogród na dachu z którego roztacza sie piękny widok to totalna bzdura, gdyż został przerobiony na jadalnię- z której widok i tak jest co najwyżej zwyczajny
Mimo iż cena za pobyt nie była wygórowana byłoby miło doczekać chwili kiedy to co się zastanie na miejscu będzie tym co miało być.
hotel bardzo czysty, ładnie wkomponowany w rozległy i zadbany ogród.
Hotel cudowny, 2 super baseny, jeden bardziej tłoczny natomiast drugi milutki, kameralny, przy nim spędzaliśmy najwięcej czasu. Barman super gość, zawsze uśmiechnięty i życzliwy. Jedzenie extra, zawsze dużo do samego końca, nigdy niczego nie brakowało. Obsługa na stołowce bardzo miła, wogóle tam to wszyscy są uśmiecnięci, cały personel, nawet Pani sprzątaczka która codziennie nam układała pościel w fantazyjne wzory :-)
Co do atrakcji, to w hotelu są organizowane karaoke, wieczór grecki i był nawet jakiś magik.
Do morza od hotelu bliziutko, a przejście przez ulicę wcale nie jest takie straszne jak niektórzy piszą, i co dla mnie było ważne - z plaży nie było widać tej ulicy, bo przy plaży były hotele które ja zasłaniały.
Ogólnie rzecz biorąc jesteśmy baaardzo zadowoleni z pobytu, Kreta jest przepiękna, hotel polecam osobom które nie lubią hotelowych zgiełków i lubią dobrze podjeść :-)))
Właśnie wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w tym hotelu. Ogólnie wrażenia BARDZO POZYTYWNE. Hotel czysty, codziennie sprzątany z wyjątkiem niedzieli. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi - spokojna okolica, animacje robione pod dzieci, krzesełka na jadalni, brodzik. Basen codziennie sprzątany. Jedyne mankamenty to ruchliwa ulica - ale można się przyzwyczaić i sprawnie przez nią przechodzić. Posiłki bardzo smaczne, ale śniadania pod koniec pobytu już nam się znudziły - jajka w różnych odmianach :) I ceny - lekko przesadzone - zarówno na obiadokolacji jak i w okolicy. Ale warto wybrać się do Lidla (jakieś 3km w kierunku Chanii) lub Carefoura:) Polecam również wynajęcie samochodu na kilka dni - np. oferta na 4 dni 100EURO.
hotel ma super polozenie-doskonale polaczenie z chania,pokoje duze,sprzatane codziennie oprocz niedziel,drinki i przekaski przy basenie raczej droższe(piwzo-2,80 euro,milshake 4,5 euro,drink urozmaicony-ok 8 euro)szczegolnie wz porównazniu do baru plazowego. okolica bardzo spokojna-raczej dla ezmerytow i rodzin z dziecmi(szczegolnie spokojnych rodzin które wieczory spedzaja w pokoju-my mimo iz byliszmy z dzieckiem 1,5 roku nastawilismy sie na wieksze atrakcje wieczorne-nawet w platanias brak typowo greckich imprezowych knajp) plaza super-jak na grecki piasek to naprawde super
Lokalizacja dobra - blisko Chanii (co chwila autobus) i prawie przy samej plaży (przejście jedynie przez ulicę). Teren hotelu zadbany i czysty (2 baseny i bary na terenie) Pokoje czyste i ładne - sprzątane codziennie. Brak niestety mikrofalówki - przy małym dziecku by się przydała do podgrzania słoiczka np. Wyżywienie dobre - duży wybór i smaczne obiadokolacje, każdy myślę znajdzie coś dla siebie. Jedynym minusem to brak placu zabaw (bo dwie huśtawki to za mało) - jedyne co jest to pokój zabaw dla dzieci w budynku głównym w podziemiach. Gdybym miał w te okolice jeszcze raz jechać bez wahania wybrałbym ten hotel.