Creative Badawia Resort

5.9

Hotel kameralny, porównując do niektórych kolosów niewielki, ale za to wszędzie blisko do basenu, jadalni, recepcji (za wiele tam się nie dzieje, zero animacji tylko disco, rozrywkę trzeba samemu sobie organizować, ale nam to nie przeszkadzało. bo w Sharm jest co robić:) basen spory, pokoje czyste, duże i dobrze wyposażone (klima, tv, lodówka, sejf, suszarka) warto dać 5$ na recepcji:) My trafiliśmy na bardzo fajna obsługę. Jeśli chodzi o jedzenie za wielkiego urozmaicenia nie było, ale nam smakowało, jedyne co denerwowało to fakt ze przy stanowisku z mięsem dostawało się nie wielkie porcje i trzeba było podchodzić kilka razy. Częste busy na plaże, piechota to jakieś 20 min drogi. Plaza i rafa super. Aha i jeszcze co ważne: Niedaleko Hotelu Fantazja, El Marceto gdzie macie kfc, mc (super duże zestawy:D) itp delfinarium, Old Sharm oraz busik o 21 do Nama. Jak na 3* naprawdę fajny Hotel do którego warto pojechać, ale jeśli macie więcej niż 2 tys na os za 2 tyg szukajcie już 4 * Dobra rada kupcie sobie starter miejscowej sieci, SMS do polski będą was kosztować 25gr a rozmowa 1,50zl.

Hotel i jedzenie straszne nikomu nie polecam.

OBSŁUGA NIE ZNA ŻADNEGO JĘZYKA,Z ŁASKĄ NALEWAJĄ I PODAJĄ NAPOJE.NIE SPRZĄTANO SYSTEMATYCZNIE W RESTAURACJI OKRUCHY ZE STOŁU LĄDOWAŁY NA PODŁODZE,NIE ZAMIATALI.ŻADNYCH ANIMACJI,NUDNE WIECZORY, BEZNADZIEJNE JEDZENIE KAŻDEGO DNIA TO SAMO. NAWET ZA 1000ZL BYM DRUGI RAZ TAM NIE POJECHAŁA!!!!!

Fatalne,monotonne jedzenie.Brudne ręczniki na basenie.Obsługa różna,od miłej do kiepskiej.Obok hotelu ładne nowoczesne centrum Il Merkato.

Daleko od plaży.Obok hotelu ładne centrum.FATALNE JEDZENIE,MONOTONNE!niezbyt czyste ręczniki na basenie.Obsługa różna,od miłej do obojętnej.Byłem tutaj 2 razy,niewiele sie zmieniło.

Nazwa  Creative Badawia Resort
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Ras Um El Sid
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, nurkowanie

5.2
6.5
5.2

Wyświetlono 33 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Maagda i Bartek

kinia

Pobyt - Maj 2012

Hotel i jedzenie straszne nikomu nie polecam.

3.6

Damian

Pobyt - Wrzesień 2009

Beatka

Pobyt - Lipiec 2009

Smutek,nuda,nie wybierajcie tego hotelu.Plaża nie wiadomo gdzie,tylko basen,okolica nudna,sklep spożywczy.Posiłki mało urozmaicone.Byłam 4.razy w Egipcie-tu na szczęście tylko 2.noce i....nigdy więcej

Waldek

Pobyt - Maj 2009

Byłem zaskoczony, że za tak niewielką cenę spedziiśmy wakacje w tak porządnym hotelu.Pokoje duze, czyste,z tv, lodówka i sejfem.Łazienka czyscitenka i bardzo porządna.Mieliśmy opcje HB i bardzo nam to odpowiadało - All inklusive nie miał duzo wiecej do zaoferowania w tym hotelu.Posiłki były smaczne, urozmaicone, tak więc obżeraliśmy się niemiłosiernie:) W pobliżu są sklepy w których można się zaopatrzyć w cokowliek dusza zapragnie, niedaleko jest również McDonald,KFC,Pizza Hut i wiele innych miejsc w których można cos przekąsić.Basen fajny. Podsumowując - byliśmy bardzo zadowoleni z 2 tygodni jakie spędziliśmy w tym hotelu i polecamy spragnionym słonca polakom:)

Iwona

Pobyt - Styczeń 2009

Byłam z 3 koleżankami w październiku 2008 r. i byłyśmy zadowolone. Jednym słowem było nie żle jak na hotel 3* w tej cenie. Hotel dla nie wymagających turystów.

4.2
Urszula

Pobyt - Listopad 2008

obsługa dobra jedzenie fatalne wątróbka przez 3 dni Urszula

Dominika Franek

Pobyt - Październik 2008

Byliśmy w tym hotelu już dwa razy i kolejny nasz pobyt w Sharm również tam spędzimy.Nie dlatego,że jest tam tak wyjątkowo,ale dlatego,że nie jest tam aż tak \"źle\".Posiłki są niezjadliwe ,mimo wykupionego ALL żywimy się w tym hotelu na \"własną rękę\".ALL wykupiliśmy tylko ze względu na napoje,alkohol .Sam hotel wybieramy ze względu na położenie i odległość miejsc ,które często odwiedzamy.Jeśli ktoś zamierza pobyt w Egipcie spędzić głownie w hotelu to nie polecam ,ale jeśli ma to być tylko przystań w którym spędzacie czas miedzy kolejnymi wycieczkami to jak najbardziej .Tuż za hotelem znajduje się Centrum gdzie można poszaleć do białego rana, Old Market polecam na zakupy(2 km od hotelu)Nanna Bay centrum rozrywki .Do zobaczenia w Egipcie !

4.8
Janusz

Pobyt - Październik 2008

Obsługa różna, od miłej i przyjemnej do nieprzyjemnej wręcz aroganckiej, pozwalającej sobie na pouczanie klientów o zachowaniu ich.

2.0
anna

Pobyt - Wrzesień 2008

ludzie,czy wy tam byliscie???! takiego syfu to ja nie widzialam,wysprzatali nam,ale portwele z pieniadzy,jedzenie jak dla bezdomnych,tragedia,reczniki na lezaki smierdzace,brudne i w ogole nie prane,to jakies nieporozumienie,te pozytywne opinie to chyba jakas pomylka

marta.kaja33

Pobyt - Sierpień 2008

Hotel fajny jako budynek,czysty,przytulny.KOSZMAREM SĄ POSIŁKI NAWET W OPCJI ALL.Mało,bez smaku,ciągle to samo-często niejadalne.Odradzam ten hotel tylko i wyłącznie ze względu na posiłki.

Pobyt - Sierpień 2008

Bardzo sympatyczna obsługa, czysto, spokojnie, ale fatalna kuchnia - skromne i monotonne posiłki, jeśli ktoś lubi mięso - będzie chodził głodny...

ROBERT

Pobyt - Lipiec 2008

HOTEL JEST KAMERALNYM CICHYM ZAKĄTKIEM.CIEPŁA ATMOSFERA I JEDZENIEM CAŁKIEM DOBRYM.NON STOP KTOŚ SPRZĄTAŁ.WYPOCZĄŁEM WSPANIALE I MIŁO WSPOMINAM.POLECAM.

Pobyt - Czerwiec 2008

Czytając pozostałe opinie czuję się rozbawiona. Widzę ile ludzi tyle charakterów. Jest to hotel 3*, więc nie wymagajmy niewiadomo jakich luksusów. Jedzenie może nie było urozmaicone, ale jadłam obiad w Marriotie podczas wycieczki i było dokładnie to samo, tylko podane w innej oprawie. Jedyny minus to, że brakowało trochę owoców - ale podobno to nawet i lepiej dla Europejczyka :) Pokoje były schludne i fajne, lodówka była na swoim miejscu, klimatyzacja działała. Gdy coś było nie tak wystarczy zgłosić do recepcji - o ile się zna język! Wystarczy łamany angielski :) Obsługa przesympatyczna... A położenie hotelu super. Spacerkiem można dojść do Fantazji - fajnego centrum oraz miejsca z wieloma kawiarenkami. W Il Merkato Mc donald, Pizza Hut... Nie narzekam i za taką cenę nie ma co więcej wymagać... Polecam! No i bądźmy świadomi - jeśli hotel ma 3* to trzeba oceniać go z głową, a jak się narzeka niewiadomo jak, to polecam wybranie 4* lub 5* (gdzie też nie ma żadnej super gwarancji na wszystko).

marta

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel godny polecenia,obsługa miła, bardzo czysto, jedzenie dobre( może troche monotonne ale ok)jak by ktoś chciał sobie \"dojeść\" w pobliżu KFC oraz Mcdonald, 5min do plaży i do centrum ok 15 min bezpłatnym busem. Naprawde gorąco polecam.

M

Pobyt - Czerwiec 2008

Witam, wczoraj wróciłam z tego hotelu i za tak niewielką cenę uważam, że hotel jest godny polecenia. Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to posiłki. Okolica w jakiej jest położony hotel super wszędzie jest blisko nie ma mowy o nudzeniu się z hotelu jedzie bus do centrum miasta. Na Old market, na którym można kupić wszystko (i taniej niż w Namabay) można iść spacerkiem jest to jakieś 15 minut drogi.

misia997

Pobyt - Czerwiec 2008

Hotel bardzo dobry z miłą obsługą.

Kamila

Pobyt - Kwiecień 2008

Do Badawii trafiliśmy przypadkowo (wylosowany przez biuto Alfa Star). Spędziliśmy tam kilka dni w czerwcu i lipcu mała przerwa na zwiedzanie Jordanii i Izraela). Hotel przyjemny, kameralny i czysty. Bardzo miła i uczynna obsługa (szczególnie recepcja :)W pokojach znajdowało sie wszystko co może być potrzebne w trakcie pobytu. Nie narzekaliśmy na nic.
Uważam, że nie warto przepłacać za marmurowe podłogi przy wejściach do hotelu - standard *** w zupełności wystarcza. Szczerze mogę polecić :)
Dodatkowo moge polecić pobliskie biuro podróży \"Travelers Egypt\", w którym można wykupić ciekawsze i tańsze wycieczki fakultatywne niż u rezydenta. Miła, konkretna obsługa (bez zawracania głowy jakimiś słodkimi pierdołami i mydleniem oczu), mówią świetnie po angielsku i potrafią również trochę po rosyjsku i polsku, co może być ważne dla osób, które nie potrafią porozumieć się w języku angielskim)
Pozdrawiam wszystkich podróżników!

Creative Badawia Resort