Świetny Hotel , byłem wielu Hotelach w europie ale ten jest chyba najlepszy
Wystrój , SPA, plaża hotelowa , bliskość do morza, bary na plaży , wieczorne animacje na wysokim poziomie.. Czystość i obsługa hotelu super, szybkie Wi-fi , bardzo dobre jedzenie
Hotel o najwyższym poziomie. jedzenie jest genialne widok z restauracji na 4 piętrze skierowany jest na morze. Duży wybór jedzenia. Super obsługa, hotel ma pełno atrakcji nawet siłownia jest super nowoczesna. W tym hotelu znajdziemy wszystko.
dużo atrakcji dla każdego, super obsługa, jedzenie extra
Hotel położony jest blisko centrum miasta, w okolicy barów, restauracji oraz sklepów. Nowy, czysty i zadbany z pięknym ogrodem. Na terenie obiektu odbywają się zajęcia dla dorosłych, znajdują się w nim również boiska sportowe, ogromne spa, łaźnia turecka, jacuzzi, sauna oraz tor do kręgli. Z myślą o dzieciach istnieje również miniklub, osobny basen dla najmłodszych oraz aquapark. Na terenie hotelu znajduje się 10 basenów. Pokoje są przestronne, posiadają ładny widok z okien, widok na morze, Wi-Fi, balkon lub taras, minibar, klimatyzację oraz płatny 10 euro room service. Oprócz tego do dyspozycji gości jest 12 barów, restauracja dla dzieci, 7 restauracji a la carte płatnych 10 euro za osobę. Cornelia Diamond Resort zdecydowanie zaspokoi potrzeby nawet najbardziej wymagających klientów.
Byłam w Turcji 11 razy i za tę sumę poleciłabym zdecydowanie inne hotele t.j Calista , Gloria Serenity,Gural Premium nie ma skali nie można nawet porównać
Pokój i widok piękny, baseny również
Bardzo,bardzo duży hotel spęd w restauracjach i barach, jedzenie słabe jak na tą klasę hotelu .
Hotel bardzo nam się podobał, nigdy nie było problemów z leżakami przy basenie, fajne wieczorne imprezy. Jedzenie bardzo dobre. Jedynie zjeżdżalnie mogłyby być większe.
Wysoki standard, świetne jedzenie, super baseny
Mógłby być fajniejszy aquapark
hotel zgodny z ofertą.Prawdziwe 5*. jedyny minus to brak polskiej animacji i masa Rosjan
Super hotel najlepszy w jakim do tej pory bylismy choc cena tez niemała ale opłaciło sie.Wszystko na najwyzszym poziomie.Duzo basenów ,90% gości to Rosjanie i animacja pod nich nastawiona.Polaków prawie wogole.
Miałam wielką przyjemność gościć w tym hotelu krótko po jego otwarciu. Widać że hotel został bardzo przemyślanie zaprojektowany. Architekutra można by rzec bardzo futurystyczna. Tak jak już pisano bardzo nowoczesne i funkcjonalne wyposażenie. Na każdym kroku widać dbałość o detale i szczegóły. Kompleks otaczają baseny. Szczególne wrażenie robią nocą kiedy są podświetlane. Nie miałam okazji zjeść we wszystkich restauracjach. Natomiast w tych których byłam posiłki były przyrządzone fenomenalnie. W barach bogaty wybór drinków, koktajli. Obsługa super. Zdarzyło się pare potknięć ale to normalne kiedy hotel zostalo dopiero co otwarty. Myślę że można polecić z czystym sercem.
W hotelu wszystko gra jak w szwajcarskim zegarku. Fachowy i rzeczowy personel. Pokoje są spektakularne. Wielkie łóżka duże ekrany lcd, mini barek zwolniony z opłaty. Teren wokół hotelu wyśmienicie zagospodarowny, wiele basenów. Plaża blisko, piaszczysta. Morze raczej spokojne. Bardzo dużo dobrego jedzenia. Praktycznie w każdej restauracji są podawane wyszukane dania, bardzo ładnie podane. Bardzo szeroka oferta rekracyjna, sporty zespołowe, wodne, tenis łaźnie, sauny i wiele innych. Podjerzewam że nikt kto tu przyjedzie tak jak ja nie będzie żałował wydanych pieniędzy. Byłem w sierpniu 2008.. polecam
Nowo otwarty hotel, łącznie posiada około 600 pokoi. Architektura niemal z przyszłości, bardzo nowoczesne wnętrza. Wszędzie bardzo czysto. Bajeczne SPA, myslę że panie będą bardzo zadowolone z jakości zabiegów. Super sporty wodne, jeśli ktoś lubi adrenaline idealnie trafił. Obsługa jeszcze musi się dotrzeć ale można przymknąć oko ponieważ hotel funkcjonuje od niedawna, a oni starają się spełniać każdą prośbę. Hotel posiada dwie główne restauracje, 7 a al carte, 10 barów. Jedzenie bardzo smaczne. Hotel zaraz przy plaży . Pokoje przestronne, bardzo dobrze wyposażone. Rewelka, choć trochę drogo.