Hotel bardzo fajny obsługa na najwyższym poziomie jedzenie wyśmienite.Bardzo polecam,mam nadzieję,że kiedyś tam wrócimy.
Bardzo dobra obsługa ,czyściutko wszędzie ,wyśmienite jedzonko .
Dla mnie bez wad
Wspaniały hotel! przepyszne jedzenie, wspaniała obsługa, mnóstwo atrakcji - występów animacji zabaw! nie da sie nie chcieć tam wrócić, a już napewno zapomnieć wakacji tam spędzonych! polecam każdemu dosłownie każdemu - nie będziecie żałowali a szczgólnie ludzie w młodym wieku!!
Hotel dla ludzi wymagających i tych którzy lubią luksus oraz dobrą obsługę. Otoczony ładną zielenią i basenami przez które przechodzi się mostkami. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.Klasa sama w sobie
obsługa na najwyższym poziomie, hotel skoncentrowany na kliencie i jego potrzebach, dużo ludzi wraca po kilka razy , dużo basenów i zieleni
Świetny hotel! Wszystko było na bardzo wysokim poziomie. Pokoje duże, przestronne czyste i elegancko urządzone. Kuchnia wyśmienita, dania przepyszne, urozmaicone niczego nie brakowało. Jest to rozległy kompleks świetnie zagospodarowany - zarówno dorośli jak i dzieci nie będą się nudzić. Polecam każdemu ;)
Wysoki standard, wyśmienita kuchnia i wiele atrakcji zarówno dla dzieci, jak i dla rodziców:)
Topowy hotel. Bardzo wysoki standard, doskonałe wykończenie wnętrz, wspaniałe baseny, zjeżdżalnia, plaża... kapitalne miejsce na wypoczynek. Kompleks składa się z budynku głównego oraz okalających budynek mniejszych budynków 2 kondygnacyjnych. Cały kompleks jest otoczony zielenią. Wyśmienita kuchnia, potężna ilość dań a wszystko podane z uśmiechem na twarzy. Pokoje czyste, zadbane, ładne, pachnące. W części głównej pkoje mają wyższy standard, w niższych budynkach, pokoje w niższej cenie, ale także bardzo miłe i przyjemne. Hotel naprawdę godny polecenia. Mam nadzieję, że jeszcze tam kiedyś wrócę. Alina
Przesympatyczny hotel, wspaniała obsługa, wymarzona temperatura i dużo słońca. Hotelowe butiki sprzedają apaszki i inne ciekawe artykuły... :) Gorąco polecam
ekskluzywny hotel na wysokim poziomnie, z rewelacyjną obsługą i pysznym jedzeniem (roomservie w cenie)
Witamy serdecznie :-) Włanie wróciłyśmy z cudownych wakacji spędzonych w Cornelli!!! Jest co wspominać!!! Polecamy Wszystkim wyjazd do tego hotelu!!!! Jest to najcudowniejsze miejsce na świecie dla wszystkich, którzy chcą przeżyc cudowne chwile i mieć co wspominać!!!!!!!
Atmosfera w hotelu pozostanie w Naszej pamięci juz na zawsze!!!!!
Pozdrawiamy
BLIŹNIACZKI :-)
Zdecydowanie najlepszy hotel w jakim do tej pory byłam.
+świetna kuchnia, dużo basenów, zawsze wolne leżaki na plaży, możliwość regulacji klimy, bardzo dobra obsługa, internet darmo w pokojach (ale notebook własny), piwo w minibarku (carlsberg), idealnie czysto
-mieszkając w budynku głównym ma się niewiele prywatności i ciszy - za to wszędzie blisko, w większości barów drinki rozwodnione, w tv z polskich tylko Polsat 2, dyskoteki drętwe, występy na ogół przeciętne
inne: prawie nie ma Polaków, połowa gości to Rosjanie (ale Rosjanie z wyższej półki), dużo też Turków, w przyszłym roku chcemy powtórzyć ten hotel - to chyba najlepsza rekomendacja! P.S. Nie ma komarów!
HOTEL...tak jak bywalam w innych 5 gwaizdkowych...i nowych 7 gwaizdkowcyh..to ten ma 5 a zalicza sie do grupy 7!!!! pokoje bardzo nowoczesne.. CZYSTOSC ponad oczekiwaniem.... JEDZENIE SUPER..... proscie od razu o pokoj w budynku glownym....bo jest jeszcze taki drugi...troche oddalony..tam jest po prostu daleko i nieciekawie.. Ale w budynku glownym...EXTRA!!! jade w tym roku tam ponownie..warto wydac kase na ten hotel!!!
fantastyczny hotel, mieszkalismy obok głownego budynku w junior suit z wlasnym zejsciem do basenu,jedzenie bardzo dobre, obsluga miła, hotel wart swojej ceny, bylismy w lipcu 2005 roku, polecam wszystkim
Uważam ten hotel za znakomity! Wakacje w nim były bardzo udane. Mam zamiar tam wracać :)