Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Cenię sobie bardzo to miejsce i mam nadzieje powarcać tutaj co jakiś czas. Nie za często żeby się nie znudziło. Jest elegancko, pokoje uderzyły w mój gust. Kadra pracowników zostało dobrze wyszkolona i wie jak sprawić aby gość czuł się komfrotowo i czerpał radość z pobytu. Morze nie wzburzone spokojne. Może odradziłabym tylko rodzinom z dziećmi ponieważ nie widziałam szczególnych atrakcji dla nich.
Dobry hotel. Wart tego aby napisać na forum kilka ciepłych słów o nim. Pokój nie był wielki niczym komnaty książęce. Ja nazwałbym je przytulnymi i funkcjonalnymi. Nic nie potrafiło zirytować. Wszystko działało. Klimatyzacja trochę głośna, ale wydajana. Przy 45 st, na zewnątrz w mgnieniu oka robiło się przyjemnie w pokoju. Basen dość często jest zacieniony, ale przy takiej ładnej plaży nie gra to żadnej roli. Przy basenie nigdy nie brakowało leżaków. Wszyscy z załogi hotelowej w stosunku do nas wykazali się ciepłem i profesjonalizmem.
Naprawdę polecam, fajny hotel, miła obsługa, nawet w języku polskim, ponadto blisko do plaży i restauracji niedaleko super bar ;) ponadto spa w hotelu Maria