Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne
Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię
Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie
hotel bardzo sympatyczny ze wspaniałymi ogrodami i obsługą na dobrym poziomie,bardzo dobre wyżywienie,bardzo dobrze położony przy promenadzie niedaleko sklepów w odległości ok.400 m od plaży w klimatycznym miasteczku Puerto Mogan.
położenie , wyżywienie , piękne tropikalne ogrody
jeżeli to dla kogoś ważne to brak animacji przy basenach
pobyt w maju 2018 - sprawne zakwaterowanie, wyjaśniono nam co gdzie się znajduje, pracowniko bsługi zaprowadził do pokoju, którego znalezienie samodzielne mogłoby być kłopotliwe. Pokój wygodny, z balkonem. W hotelu dwa baseny, liczne miejsca do plażowanie w zależności od upodobań nad basenem lub w ogródku z roślinnością, palmami. Cisza. Animacje może nie zbyt rozbudowane, ale były. Dobra lokalizacja, jest gdzie pospacerować - polecam .
Oryginalna, ładna połączona z zielenią architrktura
Nie odnotowałem
To mój któryś już wyjazd do Hiszpanii i zauważyłem pewną chorobę hoteli tutaj. W każdym hotelu która ma już kilka lat, meble wyglądają na mocno wyeksploatowane. Sytuacja ma się podobnie tutaj. Żeby nie zrozumiano mnie jednak na opak był sprawne. Hotel jest duży, i cieszyliśmy się naszym pobytem tutaj. Trochę problemów logistycznych na stołówce. Zdarzało się że nie zawsze był akurat wolny stolik. Różnorodność posiłków do przyjęcia. Przy basenie zawsze mogliśmy znaleźć wolny leżak nie ważne od pory dnia.