Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Cordial Golf Plaza Teneryfa / Golf del Sur polozenie hotelu jest dla szukających spokoju,niestety nie ma plazy w poblizu natomiast pokoje super,poza tym wspaniałe jedzenie,zupełnie nie rozumiem opinii,że hotel ma niedobre jedzenie,zjechałam juz pół Swiata i muszę powiedziec ,ze jedzenie w hotelu Golf Plaza było wysmienite,owoce do sniadania,obiadu i kolacji,pomarancze,kiwi,banany,arbuzy,jabłka gruszki,melony wspaniałe desery,pyszne ryby,krewetki,owoce morza,sałatki,co dziennie co innego duzy wybór mies,serów,pychota sam hotel raczej nie dla osob szukajacych rozrywki i osób z dziecmi,basen mały,brak animacji i polozenie daleko od centrum,ale przystanek autobusowy zaraz przy hotelu
Hotel położony w małej spokojnej miejscowości, raczej dla osób szukających relaksu, a nie rozrywki, idealny dla rodzin z dziećmi. Pokoje duże, czyste - codziennie sprzatane, łazienka przestronna, duży taras, niestety widok na ulicę. Jedzenie dość zróżnicowane, spory wybór, smaczne, nawet niejadek nie będzie głodował, dużo owoców, ciast, lodów. Najlepsze drinki w barze hotelowym Pirineos.
najgorsze allinc jakie spotkałam, beznadziejne jedzenie, niesmaczne napoje typu soki, nieprzełykalna herbata i kawa w trakcie posiłków. Przestronne pokoje, cichutko, czysto. Nieopodal /3km/ lotnisko i często przelatujące samoloty ale raczej to ciekawostka niż uciążliwość. Obok hotelu przystanek autobusowy - tanie, czyste busy. Na recepcji śliczna blondynka - Polka, bardzo pomocna. Na sali restauracyjnej - Ela, ale tylko do końca 01.2011