Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim
Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach
Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami
Super animacje i jedzonko . Całość psują spacerujące karaluchy ale to standard w hotelach w Maroku.
Super hotel. Wszystko na najlepszym poziomie,obsługa przemiła, pokoje OK, przepiękny ogród, basen faktycznie trochę mały i leżaki trzeba było rano zajmować, świetna ekipa animacyjna - nie można się było nudzić. Co do jedzenia to dobre i w miarę urozmajcone z tym że przy wieczorach Marokańskim czy Berberyjskim nie było nic zjadliwego dla dzieci i przynajmniej w naszym przypadku koniecznością okazało się odwiedzenie pobliskiego Mc Donalda. Gorąco Polecam!!!!
Hotel rewelacja, największą zaletą są niewątpliwie animacje zarówno w ciągu dnia jak i wieczorne. Pokoje czyściutkie, łazienki również, każdy pokój ma obszerny taras. Na wysoką ocenę zasługuje też piękny ogród. Posiłki są smaczne i urozmaicone. Jeśli chodzi o napoje w opcji All to poza regionalnymi alkoholami można wypić Campari czy Martini czy fajne kolorowe drinki. Cały hotel urządzony jest gustownie, pełno w nim zakamarków, miejsc gdzie można posiedzieć czy wypić drinka. Czego brakowało mi w tym hotelu to placu zabaw, owszem jest dość spory ale raczej dla starszych dzieci i nieciekawie zorganizowany, brakowało piaskownicy czy huśtawki. Hotel oczywiście polecam gorąco.
Plusy: wygodne pokoje z lodówką, suszarką, ładnie rozłożone bungalowy wśród zieleni, smaczne jedzonko, zespół animacyjny- rewelacja!, obsługa sali biegała, żeby wszystkim dogodzić, dużo rozrywek sportowych- polecam łucznictwo. Jest także dyskoteka. Pokoje sprzątane codziennie, nawet bez dirhamów wszystko było porządnie posprzatane.Minusy: BASEN- zdecydowanie za mały na tak dużą ilość gości, obsługa przy barze- pooowolnaa, w ofercie Triady było napisane, że hotel ofeuje kilka testauracji ala carte (langusta i marokańska)- istnieją tylko jako puste budynki :-). Hotel jest głównie nastawiony na francuzów, z nami było łącznie 5 Polaków. Ręczniki przy basenie trzeba zajmować rano. Do plaży 5 min.
Hotel dość czysty.Niezłe animacje wieczorem dla dzieci i dorosłych(co dzień inny temat).Metodycznie ospała realizacja All Inclusive.Nieuprzejma,i w sumie niepomocna - we wciąż psujących się klimach, suszarkach, lodówkach - recepcja.Tyko dla znających j.francuski.