Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Dwa razy jeździłam do Turcji z Coral Travel I za drugim razem upewniłam się że nigdy więcej. Teraz mam czas na pisanie opinii, ponieważ siedzę w lounge hotelu i będę siedziała 8 godzin aż o 14.00 mi zwolni się pokój. Cała noc w samolocie, o 6. 00 już do hotelu przywieźli, a tu taka. niespodzianka - pokój będzie o 14.00. Siedź i czekaj.)) bardzo miły początek wakacji. No i nie warto nawet pisać że nikt o tym nie uprzedził.
Póki nie wiem)
Opinia dotyczy hotelu \"Silver Beach\" na Korfu w mieście Roda. Brak wody ciepłej w łazience a pojawia się w dniu upominania o nią zaś rezydent jest bezradny i cała Itaka jako biuro z tą ofertą także. Jedzenie monotonne a owoce można kupić w warzywniaku vis a vis. Nieuczciwa oferta o internecie:jest dostępny ale z własnym laptopem. Ogólnie wybór hotelu proponuję na własne ryzyko i gdyby oferta Itaki była w miarę uczciwsza to zapewne nie wybrałbym jej.Dostępne pytania u mnie poprzez pocztę mailową.