Hotel położony tuż przy piaszczystej plaży
Trzy zewnętrzne baseny, dwa jacuzzi, podgrzewany basen kryty
Dużo udogodnień dla dzieci m.in.: brodzik, plac zabaw oraz mini klub
Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Wspaniały hotel, bardzo uprzejma i pomocna obsługa. Pyszne jedzenie, bardzo czysto. Hotel położony w doskonałej lokalizacji przy promenadzie. Położony w otoczeniu pięknej zieleni i palm.
Kilka basenów, w tych także basen wewnętrzny. Bardzo dużo leżaków, zarówno w strefie basenowej jak i przy plaży.
Hotel bardzo czysty, naprawdę na wysokim poziomie. Pokoje codziennie sprzątane, bardzo ładnie ,czysto. hotel bardzo zadbany, bardzo dużo zieleni. Widoki bezcenne. Śniadania i obiado-kolacje naprawdę smaczne, różnorodne. Pogoda super jak na tą porę 20-22 stopnie. Obsługa bardzo miła.
Zadbany, dużo zieleni, piękne widoki, naprawdę jeden z najładniejszych hoteli.
hmmm....żadnych
Hotel o wysokim standardzie, ma swoje lata, ale widać dbałość o otoczenie i jakość pobytu, serwis jest na wysokim poziomie. Jedzenie smaczne, urozmaicone, dużo lokalnych dobrze przyrządzonych potraw. Bardzo dobra lokalizacja - hotel skomunikowany piękną promenadą z portem Paphos, ok. 15-20 min. pieszo. Codziennie muzyka na żywo lub w drugim barze DJ, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecamy wizytę w parku archeologicznym Paphos (mozaiki rzymskie z II-IV w. n.e.), w przepięknych okolicznościach przyrody - nieodległy wąwóz Awakas, park Akamas i Coral Bay, a także wycieczkę w góry Trodos. Hotel godny polecenia :)
Lokalizacja, dostęp do plaż, promenady, obsługa
Świetny hotel, bardzo czysty z przepysznym jedzeniem.
Dobre jedzenie, czystość, personel
Brak wad
Wszystko tak jak ma być, nie widziałam żadnych wad :-)
Hotel b. ładny, jedzenie dobre, zadbany czysty, duży
nie zauważyłam
Posiada 3 baseny. Ciekawą ofertę Spa. Niedaleko aquaparku Aphrodlite, w którym zdecydowanie jest się czym zająć. Pojedyncze skałki na plaży, da się wykąpać, ale lepiej mieć obuwie ochronne, szczególnie dla dzieci. Bezpośrednio przy hotelu. All Inclusive za dopłatą. Świetna kuchnia, serwowali dania z menu, ale posiadają aż 5 restauracji.
hotel jest rewelacyjny, czysty, świetna obsługa, przyjazna, uśmiechnięta, bardzo dobre jedzenie, spory wybór w trakcie każdego posiłku, warto wybrać pokój z widokiem na morze - wszystkie inne pokoje są od strony ulicy. W pokoju ręczniki plażowe, czajnik, nawet żelazko. Bardzo polecam.
obsługa, jedzenie, położenie bezpośrednio przy linii brzegowej
płatne wifi
Piękny, zadbany hotel, niezwykle czysty z profesjonalną obsługą, Niesmaczne śniadania. Jajecznica z proszku pływająca w wodzie, stare pieczywo, placki z proszku, ociekające tłuszczem potrawy, wszystko bez smaku. Za to bardzo dobre kolacje, chyba przygotowywane przez innego kucharza.
profesjonalna, inteligentna obsługa smaczne kolacje czystośc
niesmaczne śniadania produkty z proszku stare pieczywo niedobre wedliny
Wszystko było ok,bardzo sie podobało,jedynie wifi jest płatne.Chetnie jeszcze raz pojedziemy.
Wszystko było super
Wifi płatne
Hotel Super. Jedyną niedogodnością była kamienista plaża i dno. Na piękną piaszczystą plażę można podjechać autobusem za 1,50 EUR. Jedzonko pyszne, pokoje czyste, piękny ogród w którym można zobaczyć śluby przy plaży.
Hotel naprawdę polecamy- jedzonko pycha, obsługa dyskretna i bardzo grzeczna. Ładne baseny, blisko morze i czysta plaża.
Hotel polecam, naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Bardzo ładnie położony w pięknym palmowym ogrodzie. Ładne pokoje, dobre jedzenie i przede wszystkim bardzo sympatyczna zawsze uśmiechnięta obsługa.Polecam szczególnie na podróż poślubną gdyż jest tam bardzo romantycznie a na plaży często odbywają się śluby.
Bardzo dobry hotel.Bardzo wysoki standard.Super jedzenie!!W spokojnej okolicy.Można jechać w ciemno.Pokoje dobrze wyposażone.Dużo Anglików i Niemców w tym okresie gdy byłem dużo emerytów.Obsługa bez zarzutu.Polecam.
Hotel godny polecenia, z rewelacyjną obsługą. Dogodne położenie ( do centrum mozna dojść promenadą bądź dojechac autobusem-przystanek tuz przy hotelu). Moim zdaniem hotel polecić można szczegolnie parom. Odradzam natomiast turystom nastawionym na animacje bo tutaj nie ma ich zbyt wiele. Organizatorem wyjazdu była Triada i tutaj również nie mam żadnych zastrzeżeń.
nie ma do czego się przyczepić polecam dla wymagających, super jedzenie ładne pokoje, nigdzie nie widziałem takiej obsługi. do miasta blisko ok 30 pieszo promenadą lub 5 min autobusem (jeździ co 15 min) w okolicy restauracje bary sklepy. Pokoje czyste duże codziennie kawa i herbata. Ostatniego dnia gdy wylot jest późno w nocy a doba hotelowa kończy sie od 12 w południe hotel udostępnia na pół h (w dowolnym czasie) pokój gdzie można sie wykąpać i przebrać przed wylotem naprawde super rozwiązanie. jak ktoś lubi by w hotelu doużo się działo animacje itp to racej nie polecam. Plaża słaba wejście do wody z pomostu lub po skałach ale leżaki są na plaży trawiastej co jest bardzo wygodne ogólnie polecam
Hotel luksusowy pod każdym względem.Posiłki obfite,smaczne,urozmoicone.Obsługa bardzo miła.Rezydentka p.Marta z Triady-przesympatyczna.
Wspaniałe położenie, niedaleko lotniska bo tylko 19 km od hotelu. Pokoje czyste, duże, przestronne z widokiem na morze lub korty tenisowe lub od wejścia z przodu. Codziennie wypełniany był zapas herbaty i kawy w pokoju, jak również sprzątanie jego, wymieniana pościel. Jedzenie w formie szwedzkiego stołu, różnorodne potrawy, desery, słodycze, ciasta, lody. W hotelu sklep, w którym można zaopatrzyć się w najpotrzebniejsze rzeczy, jak również w pamiątki. Po drugiej stronie ulicy zaraz naprzeciw hotelu sklep samoobsługowy z artykułami spożywczymi, odzieżą, pamiątkami, lodziarnia, pieczywem i biżuteria. Blisko hotelu przystanek autobusowy, z którego można dojechać do centrum Paphos. Niedaleko aquapark. Hotel posiada własną animację wieczorną przy kolacji. Na terenie hotelu bary czynne do 1 i 2 w nocy. Ogólne wrażenia b.dobre nie było niczego do czego by można było mieć zastrzeżenia. Porządek, czystość, oraz przemiła atmosfera sprawiły, że z czystym sercem moge polecić ten hotel, zarówno parom jak i osobom z dziećmi które chcą się przenieść w spokojne, cudne i piękne miejsce bo jest mnóstwo roślinnosci.