Concordia Celes Beach

3.5

Pobyt w hotelu był bez zastrzeżeń. Czysto, obsługa kulturalna.

Hotelu nie polecam! Byłam wielokrotnie wcześniej w Turcji i proszę mi wierzyć, że nie jest to hotel 5*. Zdecydowanie tam nie wrócę.

Hotel absolutnie nie na 5 gwiazdek. Nawet 3 to za dużo. Przepełniony. Zbyt duża liczba gości hotelowych do posiadanych miejsc. Na plaży leżaki ściśnięte jak sardynki w puszce a i tak miejsca po 10 godzinie znaleźć to cud. Z basenem jeszcze gorzej. Brak ratownika. I na plaży i przy basenie. Na plaży zakaz kąpieli wywieszono czerwoną flagę.

Pierwszy raz spotkałem się z tym że szybko chciałem wracać do kraju.

Hotel, tak, rezydentka Tego Bis, całkowita porażka !! Interesował ją tylko własny makijaż...

Nazwa  Concordia Celes Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne

5.9
5.9
6.5

3.5

Wyświetlono 122 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Renata

Pobyt w hotelu był bez zastrzeżeń. Czysto, obsługa kulturalna.

Zalety

Brak tłumów w restauracji, dostępne leżaki , urozmaicone posiłki.

Asia

Zalety

Położenie - przy samej plaży. Codziennie wymieniane ręczniki.

Wady

Zimna woda pod prysznicem. Nie ma szans dziewczyny, żebyście umyły włosy pod ciepłą wodą. Wyżywienie mocno przeciętne, dużo ale mało smaczne, codziennie to samo, to czego nie zjecie dziś, zjecie jutro pod inną postacią. Drinki słodkie, niedobre. Piwo rozcieńczone. Obsługa w lobby bywa bardzo nieprzyjemna.

1.4
Olga

Zalety

Obsługa miła i pomocna. Pokoje sprzątane codziennie.

Wady

Animacje głównie dla Rosjan i raczej do bani. Bardzo słabe.

Cubus

Pierwszy raz spotkałem się z tym że szybko chciałem wracać do kraju.

Zalety

Tylko i wyłącznie miła obsługa.

Wady

Hotel typowo pod Rosyjskich gości , przy próbie wezwania policji Pan w recepcji odwracał głowę i bez reakcji.

Rober

Zalety

Fajna plaża, dobry dojazd dolmudzem

Maryna

Pobyt 14.09.24-21.09.24( pokój 2233) Hotel Concordia Celes to absolutnie perfekcyjne doświadczenie! Ekskluzywność, doskonałe posiłki w każdej restauracji oraz obsługa na najwyższym poziomie sprawiły, że nie wyobrażam sobie już wyjazdu do innego hotelu. Każdy element tego miejsca emanuje elegancją i profesjonalizmem. Concordia Celes to moje jedno i jedyne miejsce na wypoczynek! Wielkie dzięki dla managera hotelu !!!

Klaus

Pobyt bardzo udany. Hotel spełnił oczekiwania mimo niepochlebnych opinii. Fakt, hotel oblegają biedni Ukraińcy, uciekający przed wojną i wydający swoje ciężko zarobione pieniądze w naszym kraju. I to pod nich głownie działa hotel. Animacje wszystkie po ukraińsku. Ale Fajne pokoje. Dobre jedzenie. Czysty basen i plaża. Polecam.

Zalety

Blisko plaży. Czysto. Miła obsługa. Dobre jedzenie. Polecam jeśli lubicie bawić się w ukraińskim hotelu w Turcji.

Wady

Robią wszystko pod Ukraińców.

Justyna

Właśnie wróciliśmy z.hotelu Hotel nie zasługuje na 5 a na 2.5 gwiazdki Hotel jest bardzo ubogi wręcz biedny Pokoje brudne niby dziennie sprzątane ale bardzo nie dokladnie Poza.tym brak przywieszek na drzwi "Do not enter " jeśli by Sie nie chciało aby w danym dniu był sprzątany pokój i pokojówka wchodzi kiedy chce Na korytarzu oraz.stolowce brak klimatyzacji Windy dwie bardzo wąskie góra 4 osoby wejdą ale to już jest ścisk i można się w niej usmażyć bo nie było wentylacji i jeździła jak chciała czasem czekało się na nią 10 min Hotel przeludniony oraz wojna o leżaki O 6 rano były już na nich ręczniki A czasem zdarzyło się że nikt na ten leżak nie przyszedł Obsługa bardzo arogancka z Minami jakby pracowali za kare Animatorzy też słabi jedynie Riko animator robił robotę za wszystkich Jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie Jedynym minusem co do jedzenia to dwa dni przed wylotem w restauracji snack bar wybiło szambo i zalało całą podłogę od tego momentu już tam nic nie zjadłam Kolacja Ala carte dwie do wyboru osmańska i rybna wybraliśmy osmańska była ochydna musieliśmy iść zjeść normalna kolację Animacje wieczorne dla dorosłych słabe Ludzie wychodzili z nudów Najbardziej wkurzający byli rosjanie panoszyli się po całym hotelu że co to oni nie są Oraz miejscowi którzy robili co im się rzewnie podoba Byli Strasznie głośni i robili syf na każdym kroku Najgorsze było również to że jadłeś sobie śniadanko albo obiad a ktoś obok odpala papierosa i zaczyna palić to odrazu odechciało się jeść Basen maly jak na tyle ludzi ale z bardzo ciepła wodą Blisko do morza Morze cieplutkie Z dużym molem który według mnie za chwilę się rozwali Plaża bardzo kamienista bez butów do wody ból stop okrutny poprostu bez butów ani rusz Wifi działajace w lobby bardzo słabe Można było wykupić za 5 euro wifi na 5 dni wtedy działało praktycznie na całym hotelu Ogólnie nie polecam

Zalety

Jedzenie Ciepła woda w basenie Blisko do morza również bardzo ciepłego Dwie zjeżdżalnie Za 2.5 euro można było pojechać busikiem do Alanya

Wady

Brud Arogancja pracowników Rosjanie Smród z łazienki oraz na całym hotelu stęchlizną Winda Transfer z lotniska.trwal 1.h 45 min Bardzo drogie wycieczki proponowane przez rezydentkę Kamienista plaża

Hotel blisko plaży. Fajne miejsce wypadowe do zwiedzania, Alanyi czy Side. Pokoje sprzątane codziennie. Obsługa miła. Mankamentem jest winda, jedna na 200 pokoi. Dość mała restauracja i goście wiecznie poszukujący miejsca. Bardzo dużo Rosjan (80%). Na zewnątrz nie ma zakazu palenia i w barach oraz na plaży i przy basenie wszyscy palą papierosy.

Zalety

Bliskość plaży, miła obsługa.

Wady

Za mała winda i restauracja. Przyzwolenie na palenie wszędzie na zewnątrz ( basen, bar, plaże)

Martyna

Świetny hotel , czyste pokoje i przepyszne jedzenie. Duży wybór , nigdy go nie brakowało. Rezydentka Pani Joanna dostępna zawsze, bardzo profesjonalna opieka. Do samej odprawy na lotnisku nam towarzyszyła. Sympatyczna i pomocna. Wakacje wykupione z biura RegoBis serdecznie polecam biuro jak i ten hotel. Transfer z lotniska 1:40 ale komfortowym autokarem więc nie było to męczące. Hotel czysty z ogrodem, własnym zejściem na plażę i dużym molo. Bardzo udane wakacje.

Zalety

*duży wybór jedzenia przez cały dzień *czyste pokoje *duży basen *profesjonalna opieka rezydenta *duży wybór drinków😉 *blisko trzy bazary *basen kryty w hotelu *duża ilość leżaków

Wady

Brak wad🙃

Jacenty

Pobyt był znośny poza głośna muzyką woda w basenie zewnętrznym ciepła a wewnątrz zimna Jedzenie dobre ciasta smaczne chociaż trzymane w tak ciepłym miejscu bez chłodzenia wiąże się chodzeniem do toalety. Pozornie dbanie o czystość Na stołówce to dramat toster i opiekacz tak czerny ze nadaje się do wyrzucenia.

Zalety

Blisko plaża.

Wady

Denerwujące było zajmowanie na cały dzień leżaków a próżna była aby tego nie robić personel powinien reagować.

Kinga

Hotel lata świetności ma już za sobą, pokoje małe, ciasne, wywietrznik w łazience grzał niemiłosiernie, rączka na papier zepsuta, drzwi z pokoju się nie zamykały. Pani sprzątaczka omijała nasz pokój, aby tylko nie posprzątać. Musieliśmy się prosić o ręczniki i papier. Nie było szamponikow ani żeli, tylko jeden w ścianie. To nie było 5 gwiazdek!!! Jeżeli chodzi o pokoje to najwyżej 3... Windy mikroskopijne, brudne, oblepione, duszne. Stare kanapy i fotele w holu. Non stop mokre. Napisy ROSYJSKIE w hotelu. Mało kto mówił po angielsku, wszyscy po rosyjsku... W okolicy również po rosyjsku... Animatorzy po rosyjsku... Brak Wifi w pokojach! Trzeba było dopłacić za Wi-Fi w pokoju. Wifi tylko na recepcji w cenie i to w konkretnym miejscu, jak się odeszło 2 metry, już nie było zasięgu. Generalnie wielkie rozczarowanie jak na 5 gwiazdek. Najwyżej 3 gwiazdki za pokoje i hotel!

Zalety

Animacje, plaża, basen, jedzenie

Wady

pokoje, recepcja, ukryte koszty, brudne sztućce, naczynia, brak wifi, ogólnie syf

Klaudia

Wszystko ok pokoje czyste sprzątane codziennie hotel piękny

Zalety

Hotel bardzo blisko morza,czysto

Anita

Hotel całkiem spoko. Za te pieniądze to naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni (2250zl/osoba) wiadomo nie ma co oczekiwać cudów, ale naprawdę wart polecenia dla osób które nie wymagają jakiś wielkich luksusów. Jedzenie bardzo dobre szczególnie sniadania I kolację, zawsze można było znaleźć coś dla siebie, słodkości też pyszne i duży wybór. Jedyny minus czas trwania kolacji tylko 2 godziny 19-21. Uważam, że to trochę krótko, zwłaszcza, że sprzątanie zaczynało się już przed 21 ;) pokoje ładne, sprzątane codziennie. Plaża żwirowa, kamienista koniecznie wziac że sobą buty do kąpieli. Obsługa OK, ale bez szału. Ogólnie polecam hotel, naprawdę za te pieniądze jest warto. Jesteśmy zadowoleni.

Zalety

Niska cena, dobre jedzenie, nad samym morzem nie trzeba przechodzić przez ulicę, animacje spoko

Wady

Krótko trwa kolacja 2 godziny, restauracja alacarte rybna słaba, lepiej iść na kolację hotelowa zwykła, zwirowa plaża bez butów do wody to masara, leżaki nad basenem od rana zajęte, nie ma szans na leżak wstając troszkę później, ale za to nad morzem zawsze się znajdzie. A i minus za to że jest napisane all ultra a jedzenie tylko do 21 później tylko zupa o 23-24. BAR PRZY PLAZY TYLKO DO 16.

Rodzina 2+2

Ogólna ocena hotelu, 7/10. My kupiliśmy ofertę last minute w naprawdę korzystnej cenie, dlatego mogliśmy przymknąć oko na niektóre niedogodności i wróciliśmy zadowoleni ;) gdybym miała kupić w standardowej cenie, pewnie wybrałabym inny hotel, ten ma 5*, ale to zdecydowanie zawyżone. Fajna lokalizacja (chociaż trzeba się liczyć z transferem z Antalyi około 1h40) blisko do morza, pyszne jedzenie. Dziwne były także wieczorne animacje, zaczynały się o 21 dla dzieci (moje padały, dla nich za późno, nie korzystały z mini disco), przyzwyczajona jestem do animacji dla dzieci przy kolacji, aczkolwiek o wspomnianej 21 zawsze coś się działo, a to przy basenie a to na plaży. Animacje nie na wysokim poziomie, ale zależy co kto lubi. ;) Alkohole wiadomo, ale widziałam że barmani nie żałowali 😜 Pokoje małe, ale w miarę zadbane. Nasz był sprzątany codziennie i to bez tipów. Ogólnie nie odczułam naciągania, nie liczyli na napiwki. Poza fotografem to nie było trzeba się "odganiać". Blisko dwa markety, dla spragnionych zakupów ;)

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, blisko morze, basen, klubik dla dzieci przy basenie (aczkolwiek przed wejściem trzeba mocno przymrużyć oko ;) więc można było troszkę odpocząć. Alkohol do kolacji w szkle, rozkładane stoliczki przy basenie też na plus. Pod koniec pobytu "naprawione" zostały schody na zjeżdżalnie (wcześniej wystawały śruby). Klima działa bez zarzutu, chociaż faktycznie wieje prosto na łóżko (my na noc osłanialiśmy dzieciaki narzutami, aby nie wiało na nich. Ale bez niej ani rusz.

Wady

1. Winda. Żeby zjechać z wózkiem trzeba było mieć naprawdę szczęście ;) 2. Rezerwowanie leżaków. Dramat. Jak tego się nie zrobiło to o leżaku przy basenie nie było mowy. Wstawanie o 5 żeby zająć leżak to jakieś średniowiecze.. 3. Wszystko w j.rosyjskim. Angielski kuleje. 4. Brak ratowników. Wyłączane zjeżdżalnie (bez informacji). Dzieciaki bez opieki rodziców wchodziły pod prąd albo zjeżdżały na suchej. Tutaj oczywiście wina rodziców bo zero reakcji.

2.1

Spędziłem tam tydzień i po pierwsze najwyżej 3 gwiazdki / zniszczone ściany , drzwi itp. / , sprzątanie w pokojach to jakiś żart. Ale najważniejsze to wyłączona klimatyzacja na stołówce i w lobby. Mimo mojej uwagi w recepcji na temat klimatyzacji to codziennie taka sama sytuacja. Miejsca przy basenie to pobudka chyba o 6.00 natomiast przy plaży po godzinie 8.00 to tylko gdzieś na końcu. Nie czepiam się szczegółów ale nie polecam a nawet odradzam pobyt w tym hotelu. No nie można również wspomnieć o natłoku turystów z Rosji.

Zalety

Wady

nie działająca klimatyzacja w lobby nie działającą klimatyzacja na stołówce zniszczone wyposażenie, drzwi ,meble itp. za mało miejsc przy basenie i na plaży długi dojazd od lotniska kolejki na korytarzu bo tylko 2 windy / również bez klimatyzacji /

Marek

Bardzo fajny hotel ..........................................

Zalety

Ładny , bardzo dobre jedzenie, super obsługa, własna plaża

Wady

Tańsze pokoje gorszej jakości np łazienka trochę stara, klima skierowana na łużko ale ok można przecież wziąć droższy.

2.7
Julka

W hotelu były duże przerwy w rozpisce z jedzeniem, oraz za dużo do wyboru nie było. Było więcej ludzi niż powinno być np. ilość stolików oraz leżaków przy basenie i plaży nie starczała dla wszystkich gości. Mnóstwo dzieci przy basenie czekających na włączenie zjeżdżalni, które działały tylko 15 min. Leżaki od 6 rano "zarezerwowane" ręcznikami (pokazane na zdj). Obiady czy kolacje ludzie musieli czekać z talerzami w ręce aż stoliki się zwolnia oraz musieli się kłócić o stolik przy kolacji, nam również przytrafiła się taka sytuacja. Inny gość hotelu rzucił talerzem w moje jedzenie i nikt z obsługi nie zareagował. Nie można było czuć się bezpiecznie w tym hotelu. Panie sprzątające - wchodziły do pokoju jak do siebie, mimo próśb aby przyszły później, co też było irytujące. Animacje przy basenie/ "aerobik" - codziennie przychodziły 3 Panie prowadzące animacje wodne, które prowadziły taniec. Niestety chęci Pań i zaangażowanie nie były zadowalające. Po drugie "zabawa" trwała dokładnie 3 minuty - jedną piosenkę. 6. Korzystanie z windy - praktycznie nie realne, mieliśmy na 5 piętrze pokój. Budynek ma 2 windy do których max wchodzą 4 osoby, a hotel ma 400 pokoi. Pokoje - nie wiem skąd hotel ma 5* ( NA DZIEN ZAKUPU MIAŁ 5*). Wszędzie bud, grzyb w łazience jak i przy klimatyzacji. Cały budynek ma liczne pęknięcia ścian w częściach wspólnych, pokojach jak również nawet pod prysznicem są popękane płytki. Odradzam urlopu w tym hotelu, jest wiele lepszych "też" 5* hoteli w tej okolicy w minimalnie lepszej cenie.

Zalety

Tylko miła obsługa za barem

Wady

Wady wyżej wymienione

Urszula

Super bardzo dobre jedzenie różne atrakcje aerobik wodny .konkursy zabawy dla dzieci bardzo czysto wszędzie kolację przy basenie

Zalety

Blisko morza

2.9
Elżbieta

Hotel zdecydowanie na malutkie 3 gwiazdki. Brudno , pokoje , łazienki zniszczone. Firany w oknach potargane a na drzwiach do naszego pokoju nawet numer nie widniał, trzeba bylo sprawdzać na początku które sie otworza.

Zalety

Bliskość do morza

Wady

Bród, recepcja poza Weronika niegrzeczna, mało leżaków,

Concordia Celes Beach