Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami
Zamek św. Hilariona z widokiem na całe wybrzeże
Spokojna atmosfera i mniej zatłoczone miejsca turystyczne
Pobyt w hotelu oceniam na 10 gwiazdek👌👌👍❤️ Właśnie wróciłam z mężem i dwójką dzieci i jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel na najwyższym poziomie pod każdym względem . Obsługa Całego hotelu zasługuje na premię😊😉ponieważ nie dosyć ,że nie czekali na napiwki to kiedy chcieliśmy im wynagrodzić symbolicznie miła obsługę -kategorycznie odmówili/ PIERWSZY RAZ SPOTKAŁAM SIĘ Z TAKĄ REAKCJĄ OBSŁUGI❤️/Polecam ten hotel -otoczenie piękne, czysto ,jedzenie smaczne i urozmaicone. Już planujemy powrót do CONCORDE❤️❤️
Same zalety. Wszystko SUPER
BRAK!
Bardzo ładny , ogólnie czysty, ale strasznie nudny raczej już tam nie wrócimy
Jedzenie dobre lecz monotonne Hotel fajnie zaaranżowany Bardzo duży
Wokół hotelu nie ma dosłownie nic Pustynia Siedzenie w hotelu i rozrywki na jego terenie to jedyne zajęcie Rozrywki tragedia - panie w moppet klubie jak i na salonie gier nie przeznaczają się Raczej codziennie to samo na siedząco do mikrofonu i dzieciaki latają A panie na kręgielni wnerwione , że ktokolwiek o coś pyta , same sobie grają w gierki Po ang ledwo ledwo Zero animacji na terenie jedynie rzucanie lotkami Hotel spoko ale nuda 10tego dnia cieszyłem się że wracam
Hotel świetny, ma wszystko co jest niezbędne do luksusowego wypoczynku. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, miła, pomocna, uśmiechnięta. Pokoje duże, czyściutkie, urządzone ze smakiem i w dobrym guście. Baseny duże, czyste. Dużo udogodnień dla dzieci. Wyżywienie różnorodne i dla każdego. Alkohol oryginalny, importowany bez ograniczeń. Plaża blisko hotelu, piaszczysta, ładna i czysta.
Piękny hotel dostosowany dla osób niepełnosprawnych, czysty, świetna obsługa.
Piekny hotel, z wysmienitym jedzeniem, pieknymi duzymi pokojami. Genialny kids club - osobny spory budynek z maaasa atrakcji co dla nas bylo kluczowe przy wyborze hotelu. Lokalizacja daremna, ponad 2h drogi od lotniska - ale bylismy tego swiadomi, wiec nie przeszkadzalo nam to i cisze wokol ( nie ma nic w poblizu) odbieralismy jako zalete.
Jedzenie, kids club, ogromna ilosc lezakow, roznorodnosc drinkow i jedzenia ( alkohole importowane, zadne lokalne, top of the top). Przeeeemily personel.
REZYDENTKA SUN&FUN, Pani Inga to jakies nieporozumienie. Tak zadufanej i wstretnej baby jak zyje nie widziałam. Nie jest to oczywiscie wina hotelu, jednak uczulam, zeby unikac jej jak ognia bo 5 minut rozmowy z nia psuje humor na cały dzien. Hotel z gornej polki, ciezko sie przyczepic do czegos, jedynym minusem jaki widze to jednak jakosc animacji wieczornych. Głownie spiewy ( po turecku) na glownej scenie. Baaaardzo glosno, ciezko rozmawiac siedzac przy stolikach.
Pobyt 2 tygodniowy rodzinny z dziećmi. Hotel naprawdę fantastyczny, duży, czysty, bardzo duży wybór jedzenia, świeże owoce i warzywa- choć lokalizacja samej restauracji mogłaby być inna (przejście z ruchomymi schodami ją dzieli). Piękne otoczenie hotelu, dużo zieleni, czyste baseny z cieplutką wodą, aquapark. Dla dzieci wiele atrakcji- sala zabaw, animacje, plac zabaw. Gorąco polecam. Hotel dla rodzin z dziećmi, nie dla samych dorosłych.
Atrakcje dla dzieci, jedzenie różnorodne
Nie zawsze zgadzała się liczba ręczników w pokoju, trzeba było dzwonić do recepcji
Hotel wspaniały. Piękny zadbany. Obsługa przemiła. Jedzenie pyszne w zasadzie niczego nie brakuje. Alkohole i napoje tylko firmowe. Lody i gofry dla dzieciaków non stop. Kids klub czynny do 24 ogromny z restauracją w środku gdzie były nawet danonki i słoiczki z zupkami dla maluchów. Moja córka nie chciała wychodzić z kids klubu gdzie wszytkie Panie bardzo się starały a dzieciaki je uwielbialy. Przy plaży i basenach miejsca z ręcznikami więc nie trzeba było ich nosić można było samemu sobie brać i wymieniać, zawsze było do woli i czyste.
Na miejscu wszytko.
Długi transfer z lotniska. Nie ma nic wokół hotelu.
Hotel czysty, dość duży , kilkupiętrowy , główny budynek , zadbany , wszędzie działajaca klimatyzacja, hol na połysk , lele ławeczek do siedzenia , miejsc odpoczynku, Basen super , woda latem gorąca, nie ciepła , raczej do wygrzania się niz do ochłodzenia ale bardzo czysta , walka o lezaki albo reczniki - w ogóle nie istniała, po prostu było bardzo mało ludzi , woda w morzu lekko zanieczyszczona głonami , sporo krabów ale niewielkie
Czustośc mało ludzi
Na kolacji brakowało sztućcy, w aqua parku nie wszystkie zjeżdzalnie działały
Czystość i jedzenie na wysokim poziomie warte 5 gwiazdek.Mogliby poprawić animacje dla dzieci bo odstaje poziomem od hotelu.
Czysto i God food no i obsługa na wysokim poziomie.Pozdrawiam barmana o imieniu Baran
Animacje
Hotel bardzo dobry,luksusowy,z bardzo dobrym jedzeniem,łatwa komunikacją, przyjemna atmosfera
Piekny ogród ,plaża, życzliwy personel
brak wad.Jedyna niedogodnosć-długi transfer z lotniska
Super hotel wszystko tak jak w ofercie ,jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie. Jeden minus to od listopada nieczynne baseny ale zostaliśmy poinformowani, że tak może być.
Prywatna plaża z leżakami,dużo zieleni,rozległy teren gdzie każdy może znależć zaciszne miejsce,czysto, pyszne jedzenie i miła obsługa.
Daleko od miasta
O tym hotelu nie ma co się rozpisywać. On nie ma absolutnie wad. Urlop był udany jak żaden.
Wszystko o co zapytacie. Jedzenie jest wybitne, obsługa na wysokim poziomie.
Nie ma. Nawet jak bym się chciała uprzeć aby coś znaleźć to bym zgrzeszyła.
Hotel z najwyższej półki. Bardzo ładne otoczenie pracownicy dbaja o każdy szczegół. Jak ktoś preferuje % to lepszego asortymentu nie widzialem nigdzie indziej na calym świecie. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne. Pokoje świeże i pacznące. Na terenie hotelu w odległości 150 m kids club z basenem małym aquaparkiem dla maluchów oraz niespotykana rzecz osobna stołówka dla dziecie z osobnym menu dla 40 osob. Obok kidsclubu duży aquapakr dla gości hotelu również z barem. Hotel godny polecenia dla naj bardziej wymagających gości.
Nowy przestronny i zadbany
Daleko od lotniska
Hotel o przepięknej infrastrukturze, który zachwyci każdego, nawet najbardziej wymagającego urlopowicza. Basen ogromny i czysty, brak woni unoszącego się chloru. Leżaki dostępne cały dzień, wiec można spokojnie z nich skorzystać kiedy ma się na to ochotę. Plazą piaszczysta a dla małych dzieci bezpiecznie, gdyż długi czas jest płytko. Ręczniki plażowe dostępne wszędzie, bez żadnych formalności, kaucji itp. Wyciągasz ze specjalnych półek, które są w wielu miejscach kompleksu. Do tego prysznice i przebieralnie. Dla dzieci ( i nie tylko) Aquapark. Wszędzie dostępne bary z napojami, możliwość zjedzenia posiłku w wielu restauracjach tematycznych, dostęp do, świeżych owoców np. na plaży itp. Jedzenie wyśmienite i nie wiem, czy mogłoby kogoś nie zadowolić. Codziennie świeże sezonowe owoce, koktajle, zielone smoothie, jedzenie dla dzieci i bez glutenu. Pokoje czyściutkie, codziennie wymiana ręczników a nawet i pościeli. Klimatyzacja bez zastrzeżeń. Wszystko zadbane, pielęgnowana zieleń. Możliwość swobodnego poruszania się dla ludzi z ograniczeniami (np. wózków inwalidzkich, kulach), podesty, przemieszczanie się melexami, windy, ruchome schody. Klubik dla dzieci również świetnie wyposażony, ze specjalnym menu. Na pomoście możliwość spędzania czasu z zejściami do morza. Obsługa kelnerska w każdym miejscu na najlepszym poziomie. Pobyt w tym miejscu to idealny wypoczynek!
Infrastruktura, czystość, jedzenie, obsługa, przestronne pokoje
nie znalazłam
Super hotel że wszelkimi możliwymi udogodnieniami.Personel też bardzo przyjazny.Wszystko na najwyższym poziomie.Jak pobyt i odpoczynek to tylko tam.Dla nas najlepszy hotel na Cyprze.Raj na Ziemii:***Polecamy:***
Obsługa bardzo przyjazna,hotel wyróżnia się tym,że w porównaniu z innymi hotelami w których byliśmy nie było takiej gościnności i indywidualnego podejścia do gości,to naprawdę było super I to nas urzekło.Zadowolenie gości jest w tym hotelu dla personelu priorytetem pierwszoplanowym.
Nie ma wad.
Duży basen z każdej strony wejście do basenu , brodzik dla najmłodszych w cieniu, restauracje przy basenie oraz bar. Idąc na plaże lodówka z woda , ręczniki plażowe ogólnodostępne weź bawienia się w zostawianie karty. Na plazy bar oraz na molo bar. Aquapark dla maluchów oraz dla starszych , jedzenie świetne !! Naprawdę warto Polecam Byliśmy w 3 rodziny z dziećmi od 1 roku do 16 lat każdy znajdzie coś dla siebie
Duży basen super jedzenie bardzo duży wybór alkoholi atrakcje dla dzieci czysto aquapark dla małych i dużych dużo by wymieniać trzeba jechac
Hotel nie ma wad Droga z lotniska 2 h ale warto 💪
Ogólna ocena hotelu jest pozytywna. Zastrzeżenia mamy tylko do poszczególnych kwestii.
Piękne widoki z balkonu (warto dopłacić za pokój z widokiem na morze) Jedzenie : dużo i zróżnicowane Mini Klub bardzo duży i każde dziecko było zadowolone, dodatkowo w mini-klubiku strefa basenowa dla najmłodszych.Animacje j.polski Bar w kilku miejscach to bardzo pomagało tym bardziej że hotel jest na bardzo dużym terenie i dużo trzeba chodzić. Jeśli ktoś lubi animacje dla dorosłych to każdego dnia coś organizują. Kasyno było także dodatkową atrakcją. Meleksy które wożą gości w razie potrzeby.
- Hotel z Ultra All-inclusive a cały czas czegoś brakowało i to przez 3-4 dni. Kilka przykładów które nagminnie się powtarzały i to podstawowe produkty takie jak : sok jabłkowy, piwo eksportowe, sok ananasowy, chipsy, białe wino itp - Mini barek uzupełniany sporadycznie.Aby mieć uzupełniony trzeba było zgłosić obsłudze każdego dnia. - Lokalizacja - totalne odludzie - Aquapark na drugim końcu hotelu i czynny tylko 4h w ciągu dnia. - SPA : tylko dla kobiet ( nie masują mężczyzn )
Bardzo duży hotel. Dużo ludzi więc jak ktoś szuka ciszy i spokoju to nie tutaj. Obsługa nie najlepsza, na wszystko długo kazali czekać. Fajny basen i dostęp do morza. Niestety na totalnej pustyni i nie ma gdzie wyjść poza hotel. Jak ktoś lubi być w złotej klatce to tutaj to znajdzie. Mało atrakcji dla młodzieży 18-25
Basen, plaża, sporty wodne przy hotelu, lobby bar, widoki, orzeszki do piwa ;)
Słaby internet w całym hotelu, brak możliwości skorzystania z masaży ze względu na obsługę tylko kobiet. Lokalizacja, ciągłe braki w napojach alkoholowych i bezalkoholowych, przy plażach super miejsca na wypoczynek ale niestety płatne od 200 euro do 400 euro za dzień. Wstęp do kasyna od 25 lat.
Cudowny hotel - bez jakichkolwiek wad. Chętnie wrócę!
Cisza, spokój, ale też wiele rozrywek... pięknie położony, duża przestrzeń, mnóstwo zieleni. Czysto, z dbałością o każdy szczegół. Plaża i molo przepiękne. Baseny, aquapark i obsługa - na najwyższym poziomie. Ogromny plus za bary z przekąskami - z obsługą, z menu - bez wynoszenia jedzenia na leżaki. Świetne rozrywki dla dzieci - piana party, dmuchańce, na stałe - klubik czynny do 22.
Hotel absolutnie wyjątkowy. Pozdrawiamy Panią animatorkę dla dzieci - Julię :)
Wyjątkowy.
Hotel wspaniały. Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie. Naprawdę polecam dla osób bardzo wymagających. Posiłki mega, różnorodne, ciągle czymś nas zaskakiwali, wybór ogromny, świeżo i pysznie. Niczego nie brakowało. Alkohole duży wybór. Ogromny basen, dużo wolnych leżaków, dużo miejsca, można odpocząć.
Bardzo bogaty all inclusive. Wspaniałe jedzenie! Piwa w butelkach, napoje gazowane też nalewane z butelek. Oprócz aquaparku, wszędzie napoje podawane w szkle. Na plaży i przy basenie koktajle, orzeszki, chipsy donoszą kelnerzy. Nie było rezerwowania leżaków, o każdej porze dnia były wolne. Nie było kart na ręczniki jak to zwykle bywa, tylko ręczniki były na terenie całego hotelu dostępne w dowolnych ilościach. Nie trzeba nosić opasek.
1.Słabe wieczorne animacje, 3-4nudne programy i to głównie w j.tureckim powtarzane w kółko. 2.Lokalizacja - w okolicy hotelu nic nie ma, wszędzie daleko. 3. Polskie animacje dla dzieci (...)-pani była i w zasadzie tylko tyle, że była....