Concorde Deluxe Resort

Wyjątkowy

Hotel spełnia wszystkie wymagania udanego wypoczynku.

Doskonały hotel,fantastyczna kuchnia, piekny ogród,polski kanał

Piękny hotel , wszystko na najwyższym poziomie , obsługa , atrakcje ,plaża , jedzenie , napoje doskonałe , Pobyt z dwójką dzieci .

Trzeba byc naprawde MOCNO wymagajacym zeby sie do czegos przyczepic.

Hotel zasługuje w pełni na 5*wśród zadbanych pięknych ogrodów duże czyste baseny dżakuzi kilka restauracji i bary jedzenie smaczne urozmaicone, alkohole oryginalne europejskie duży wybór owoców.Obsługa miła polecam panią Elif pani pochodzi z Ukrainy pomocna sympatyczna przy okazji serdecznie pozdrawiamy.Na pewno tam wrócę

Nazwa  Concorde Deluxe Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Antalya
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rozrywka i życie nocne

Udogodnienia dla dzieci: miniklub (6-12 lat), animacje, plac zabaw, brodziki, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej.

Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z pomostem, wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.

Nietuzinkowa atrakcja: futurystyczny design - dach hotelu w kształcie samolotu Concorde.

Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, koszykówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, minigolf.

Wyjątkowy

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dawid

Hotel spełnia wszystkie wymagania udanego wypoczynku.

Zalety

Jedzenie, alkoholowe plaża, obsługa.

Wady

Absolutny brak wad.

Małgosia

Pobyt - Luty 2024

Doskonały hotel,fantastyczna kuchnia, piekny ogród,polski kanał

Zalety

Kuchnia i otoczenie oraz personel

Kamil

Zalety

Jedzenie , i Napoje top ! , bliskość lotniska , piękna plaża ,błękitna flaga obsługa miła pomocna i uśmiechnięta , molo bardzo ładne z barem na końcu i muzyką ,baseny, zjeżdżalnie ,mnóstwo barów i knajpek oceniam 10/10

Wady

Nic

Marcin

Pobyt - Maj 2022

Trzeba byc naprawde MOCNO wymagajacym zeby sie do czegos przyczepic.

Zalety

Blisko lotniska, powierzchnia, czystosc, usmiechniety personel

Wady

W zasadzie brak

wanda

Pobyt - Październik 2021

Zalety

hotel blisko lotniska miła obsługa dobre jedzenie WiFi bezpłatne nawet na plaży środki dezynfekcyjne maseczki dostępne wszędzie pakiety do dezynfekcji w pokojach piękne baseny położenie wśród zadbanych ogrodów

Grzegorz

Pobyt - Lipiec 2021

Bardzo wysoki standard. Pokój bardzo czysty. Brak jakichkolwiek owadów i insektów zarówno w pokoju jak i w jego otoczeniu nie wyłączając plaży. Zdumiewające. Obsługa i personel na wysokim poziomie.

Zalety

Wyżywienie na bardzo wysokim poziomie. Bardzo urozmaicone. Codziennie na standzie podczas kolacji były proponowane inne potrawy.

Wady

Nie znalazłem. Pomyłka przy zakwaterowaniu (nie ten pokój) załatwiona szybko i bez problemu.

Kamil

Pobyt - Październik 2020

Transfer z lotniska - busem ok. 15min. Zameldowanie, to kilka kwitów, odnośnie korony, obsługa zaprasza do lobby i po 10 minutach dostajemy pokój. Pokój duży, wyposażony, bardzo czysty, codziennie sprzątany i uzupełniany minibarek. Widok, przepiękny na morze i cały kompleks (niewielka ilość pokoi ma widok na miasto). Na terenie hotelu kilka basenów, plaża przy hotelu, 100metrów od windy. Dużo barów, choć i tak w październiku kilka było już zamkniętych, w sezonie letnim musi tam być jeszcze lepiej, co ciężko sobie wyobrazić. Na plaży spory wybór sportów wodnych w dobrych cenach. Jedzenie i picie w ogromnych ilościach, mega dobre i różnorodne, po prostu wszystko. Mega czysto, cały czas widoczni sprzątacze, którzy tak sprzątają by nie naruszyć twojego spokoju Obsługa - to największa wartość tego hotelu. Dużo ich, jak tylko mogą obsługują przy stoliku, a przy \"samoobsłudze\" (w czasach wirusa, posiłki i napoje nakłada/polewa obsługa wg twojego życzenia. Wszyscy mili i uśmiechnięci. Nie chcieli brać tipów, ale za taką obsługę wciskałem na siłę, to w rewanżu np. pokojówka z kołder układała łabędzie, a barmani wręcz wyczuwali kiedy czegoś potrzebujesz, a jeden to mi dał tipa w drugą stronę - dostałem od niego ponad 50zł w polskim bilonie, bo nie miał co z tym zrobić. Nie do wiary, ale tak było. Zaznaczam, że nie odbywało się to kosztem innych turystów. Naprawdę rewelacja, a widziałem już sporo hoteli. Przy hotelu też jest cywilizacja, mnóstwo bazarów czy sklepów tematycznych. Nam to w zupełności starczało, bo jechałem się relaksować a nie jeździć autokarem po Kapadocjach czy innych Stambułach. Jak będę chciał to zobaczyć to pojadę tam, a nie do Antalii :) Na koniec opieka rezydentów. Tak samo perfekcja. Zawsze na czas, chętni do pomocy, nawet w sprawach, które nie dotyczyły ich opieki. Podsumowując PERFEKCJA. Lepiej niż opisywała oferta. Byliśmy na początku września - temperatura od 28 do 33 st, woda w morzu jak zupa. Na pewno tam wrócę. Trwa rok szkolny, więc bardzo mało dzieci, więc animatorzy wręcz marzą aby zabawiać twoje dzieci A miałem wielkie obawy, bo to Araby, ale jak mówił miejscowy: w Turcji 99% islamistów, ale prawie wszyscy nie praktykujący. Wirusa też tam nie znalazłem, a chciałem zobaczyć tego słynnego \"śmiertelnika\". Polecam każdemu!

Zalety

- położenie: transfer z lotniska trwa ok. 15minut, zazwyczaj komfortowym busem - standard: nowoczesny, bardzo czysty, piękny widok, dużo basenów, barów, do plaży ok. 100m, bogata oferta sportów wodnych - obsługa - brak słów i skali, perfekcja, każdy miły, uśmiechnięty, a tipy trzeba było dawać na siłę, bo nie chcieli brać

Wady

Absolutnie żadnych. Jeżeli ktoś jedzie na wypoczynek typu relaks basen, plaża, sporty wodne, jeden krótki wypad do Antalii, będzie tam spełniony :)

Lena

Pobyt - Maj 2019

Pobyt maj 2019. Rodzina z 4 letnim dzieckiem. Pobyt oceniamy na 10. Przepiękny obiekt, położony co prawda z dala od miasta ale niczego nam nie brakowało przez 7 dni. Pokoje czyste, ręczniki i pościel wymieniane codziennie. Lodówka pełna przekąsek oraz napojów za darmo. Cały hotel bardzo czysty, przyjemnie pachnie już na samym wejściu. Bawilandia to można powiedzieć jest osobny hotel dla dzieci ponieważ jest tam nawet pokój z nowymi łóżkami i pościelą, jest kuchnia z przekąskami i napojami, no po prostu czad. Od 6 lat można zostawić dziecko z bardzo miłymi opiekunkami . Jedzenie w skali od 1-10 oceniamy na 11. Można książkę pisać na temat jakości i różnorodności posiłków. Napoje (cola, fanta, sprite) nalewane są z puszek, otwieranych przy gościu, woda w buteleczkach, alkohole podawane w szkle nawet na plaży. Na plaży serwowane owoce, lody, orzeszki. Plaże piaszczyste, sprzątane codziennie rano. Obsługa bardzo miła. Wewnętrzny basen i siłownia w skali od 1-10 oceniamy na 11. Na pewno wrócimy tu za jakiś czas.

Zalety

Czysto, piękna plaża, pyszne jedzenie, mnóstwo atrakcji dla dzieci, super siłownia

Wady

Brak.

Maria

Pobyt - Listopad 2017

W hotelu przebywaliśmy od 11-18 listopada . Bardzo czysty hotel,pokoje sprzątane codziennie,jedzenie wyśmienite wręcz królewskie.Obsługa w całym hotelu uśmiechnięta i bardzo miła,kelnerzy obsługiwali nas z uśmiechem na twarzy . Każdego dnia wieczorem niesamowite występy( tańce, zespoły na żywo,magia, występy artystyczne i operetka w cudownym wykonaniu).Jesteśmy meeeega zadowoleni i chcemy jeszcze wrócić.Dziękujemy wszystkim za tak dobrze przyjęcie i cudowne ugoszczenie.

Zalety

Cudny pod każdym względem

Andrzej

Pobyt - Czerwiec 2017

Wyjazd 17-24.06.2017.Transfer z lotniska do hotelu 20 min.Szybko otrzymaliśmy klucz do pokoju.6 piętro piękny widok na morze.Hotel jest bardzoczysty ,cały czas sprzątany. Pokoje czyste ,codziennie sprzątane ( łabędzie,świeże kwiaty, płatki kwiatów na pościeli) naprawdę się starają.Obsluga zawsze uśmiechnięta,pomocna w każdej sytuacji.W restauracji jedzenie pyszne, ogromny wybór.Kelnerzy wiedzą co robić ,super obsługa.W barze przy basenie podawane są przekąski i tak naprawdę nie trzeba na obiady chodzić do restauracji bo wybór jedzenia jest wystarczający. Obsługa w barach ekspresowa,drinki dobre nie żałują alkoholu.Basen czysty ,nawet o godz.11 dużo wolnych leżaków. Plaża prywatna przy samym hotelu.Animatorzy robią co mogą żeby zachęcić ludzi do zabawy.Wieczorami zawsze jakieś występy, imprezy w ogrodzie lub na molo.To był nasz trzeci wyjazd do Turcji, wcześniej White Gold Alanya i Spice w Beleck jednak Concorde był najlepszy.Bardzo chętnie tam wrócimy. Polecam wszystkim. Naprawdę super wyjazd.Pozdrowienia dla Karoliny ,Tomka i super animatorki Leny ????

Zalety

Ciężko wszystkie wymienić.

MARIUSZ

Pobyt - Sierpień 2009

super urlop z dziećmi - czysto - super obsługa wszystko na wysokim poziomie . odwiedzilismy wiele krajów ale w tym chotelu było wszystko ekstra zwłaszcza obsługa .

kasia

Pobyt - Maj 2009

jedyne co mi sie nie podobalo z wycieczki do Turcji to wyjazd na zakupy zlota i na bazar to jedne wielkie i dosyc drogie oszustwo!panie rezydentki prowadza do swoich znajomych na bazar i w zamian (jak ci naciagna klienta na beznadziejne ubrania za kosmiczne ceny)dostaja premie w postacji gratisowych ubran!!

Wojtek

Pobyt - Wrzesień 2008

Muszę przyznać że wakacje były jedne z lepszych jakie miałem. Zgadzam się z opinią że z hotelu można się nie ruszać bo jest w nim wszystko ale w Antalya jest co do zobaczenia więc może jednak warto trochę się ruszyć. Jedzenie smaczne, prz opcji ultra all inclusive nawet w środku nocy możemy zamówić coś do pokoju. Wystrój restauracji trochę staromodny ale to szczegół. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Pokoje urządzone w nowoczesnym stylu, bardzo obszerne. Baseny czyste. Plaża sprzyja wieczronym spacerom brzegiem morza. Uwaga to ciągła walka o leżaki nad basenem.

Martyna

Pobyt - Wrzesień 2008

Naprawdę bardzo dobry hotel. Plaża długa piaszczysta. Ogórd i baseny bardzo ładne i zadbane. Woda w basenach super. Animatorzy zaplanują czas tak że słowo nuda wypadnie Ci na czas pobytu z Twojego słownika, hehe. Nie nudziliśmy się ani razu w ciągu14 dni pobytu. Impreza w hotelu startuje o 23 kończy się koło 2 nad ranem, czasem nawet później. Dla dzieci szereg udogodnień. Specjalne krzesełka, łóżeczka. Wada to masa Rosjan. Jedni mili inni szkoda słów.

Krystyna

Pobyt - Lipiec 2008

Bardzo ciekawie wyglądający hotel. W hotelu było tyle atrakcji, animacji że nie czuliśmy potrzeby ruszania się z niego. Większość czasu z mężem spędzaliśmy nad basenem, dzieciaki korzystały z atrakcji w klubie juniora. Polecamy tym którzy myślą o leniuchowaniu i wygrzewaniu się na słońcu. Można jeszcze wybrać się na okoliczny bazar w poszukiwaniu pamiątek i tutejszego jarmarczno-handlowego folkloru :)

aga

Pobyt - Maj 2008

Hotel jest rewelacyjny. w 100% spełnił nasze oczekiwania. Nie da się nudzić, a wieczorne animacje po raz pierwszy były na poziomie. Miłą odmianą była opcja ultra all inclusive, w której m.in. nawet roomservice przez całą dobę był darmowy (śniadanie do łóżka, albo hamburger z frytkami podany do pokoju o 2 w nocy po imprezie smakują wyśmienicie :) Za atut uważam też położenie między kilkoma hotelami o tym samym standardzie-nie ma opasek na rękach.

anna zukowska

Pobyt - Maj 2008

Sprzątaczki w pokoju bardzo źle sprzątały, notorycznie brakowało mydła i papieru toaletowego, nawet jak nie dostały bakszyszu potrafiły się o niego upomnieć. Po przyjeździe nie zakwaterowano nas w pokojach zamówionych tzn. z widokiem na morze, dopiero na drugi dzień po południu nas przeniesiono. Rezydenci sprzedający wycieczki bardzo niedoinformowani albo niemówiący prawdy o wykupionych wycieczkach, by nie zniechęcić klienta. Inny rezydent przywozi do hotelu, inny sprzedaje wycieczkę i jeszcze inny pełni dyżur w hotelu, to jakis żart, nie ma nawet do kogo zgłosić uwag. Na basenie duży zgiełk i bałagan, codzienna walka o zajęcie leżaka. W restauracji głównej notorycznie stara dekoracja na przygotowywanych potrawach, to jak na hotel pięciogwiazdkowy nie wypada. Restauracje a'la carte to w większości restauracje na wolnym powietrzu, więc bez klimatyzacji, zjedzenie eleganckiej kolacji w tem. 35 c po całym dniu na słońcu to prawdziwy wyczyn/kolacja trwa 2h-2.5h,, nie polecam nikomu! Cóż, że jedzenie tam smaczne. Nie dla ludzi z naszego klimatu.

Wiktor

Pobyt - Maj 2008

Nasza opinia o tym hotelu byłaby o wiele wyższa ale my mieliśmy kłopoty z ekipą sprzątaczy. Chyba mamy inne pojęcie o czystości. Na domiar złego szczytem bezczelności sprzątaczki było domaganie się o napiwek! Sam pokój bardzo ładny z widokiem na morze. Jedzenie smaczne, w opcji ultra pełne udogodnienia. Rezydenci, każdy jest od czegoś innego. Jeden od transefru, drugi ma dyżury, trzeci sprzedaje wycieczki. Reszta w hotelu jest w porządku, i pomimo wyżej wymienionych drobnych wpadek warto tu przyjechać. Pzdr

Maaa8

Pobyt - Luty 2008

Hotel bardzo dobry. Plaża bardzo duża i czysta. Ogród i baseny bardzo ładne, czyste i zadbane. Obsługa hotelu przyjaźnie nastawiona i chętna do pomocy. Hotel zapewnia wszystko, więc nie ma potrzeby nigdzie z niego wychodzić. Dla rodzin z dziećmi idealny (wszystko mają: krzesełka do karmienia, łóżeczko), również dla amatorów sportu wiele atrakcji. Polecam hotel.

kate

Pobyt - Maj 2007

hotel naprawde bardzo dobry !!!!!!!!!!!! obsługa bardzo miła ekipa animacyjna bardzo ciekawie zagospodaruje twoj czas a dyskoteka w tym hotelu zaczyna sie o 23 i konczy ok 2 dj puszcza przerozna muzyke wiec kazdy znajdzie tam cos dla siebie

Concorde Deluxe Resort