Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami
Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek
Bardzo fajny hotel .Wspaniała rodzinna atmosfera .Pyszne jedzonko.
Hotel ze wspaniała rodzinna atmosferą
Zdecydowanie nie polecam, chyba że zrezygnuje się z wyżywienia. Druga sprawa to obsługa zupełnie nie mówiąca po angielsku, co powoduje, że trzeba posługiwać się gestami? Niestety to również nie gwarantuje niczego. No i na koniec? byle nie z biurem ITAKA! Postawa biura, a zwłaszcza rezydentki pozostawia baaardzo wiele do życzenia? Pani Dominika jest tam ewidentnie od sprzedaży wycieczek, a nie załatwiania jakichkolwiek problemów. Biuro tydzień przed naszym wyjazdem wiedziało, że skasowano formułę all inclusive, lecz nikt nas o tym nie poinformował, ani nie zaproponował jakiejkolwiek rekompensaty. Mało tego, kolejne turnusy również wpadły w tą samą pułapkę, ponieważ ITAKA do tej pory sprzedaje wycieczki zawierające skasowaną już formułę!!! To jest skandal dyskwalifikujący biuro podróży jako partnera w jakichkolwiek wyjazdach. Walka o zwrot pieniędzy przed nami...
Jeśli ktoś szuka hotelu z dala od miejskiego zgiełku, jest to miejsce dla niego/niej.
Jedzenie - TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!! To jest nie do opisania, jedzenie absolutnie dyskwalifikuje ten hotel jako wakacyjną miejscówkę, zwłaszcza w kraju, który słynie z prostej i odpowiadającej każdemu kuchni.
W hotelu miał być room service - nie było, miał być minibar - był, ale pusty. Oferta miała być all inclisive - za kawe, lokalne wino itp trzeba było płacić.
Fajne położenie, blisko piaszczystej plaży z krystaliczną wodą, blisko do Proto Rotondo (5 km)
Obrzydliwe jedzenie i obrzydliwe napoje z proszku.