Coco De Mer & Black Parrot

Jak pokazywano mi zdjęcia w katalogu myślałem że są retuszowane, ale jak dotarłem na miejsce okazało się że tak jest naprawdę. Krajobraz niczym z programu travel & living... Serwis w tym hotelu zadziwił nas znajomością języka angielskigo a także fachowością. Podczas śniadań bufet posiadał wszystko co w danym momencie rano mogliśmy chcieć. Pieczywo, wędliny, owoce, soki. Wieczorem zależy od opcji jaką weźmiecie albo bufet albo la carte. Tak czy tak będziecie usatysfakcjonowani.

To był chyba najmilszy hotel w jakim do tej pory spędziliśmy wakacje.... Za sprawą personelu czuliśmy się prawdziwymi gośćmi a nie złem koniecznym do obsłużenia. Spędzaliśmy bardzo dużo czasu relaksując się nad basenem lub na plaży. Wiem że wszyscy tak piszą ale w pokoju czuliśmy się swobodnie, jasna tonacja sparwiała że człowiek czuł się jakoś radośnie. I chyba najważniejsze że nic się nie zepsuło nigdy.

Nazwa  Coco De Mer & Black Parrot
Miejsce  Seszele / Praslin
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mateusz

Pobyt - Luty 2009