Club St. George

5.1

Hotel zaopuszczony pokoje w miarę ok klima działa do miasta i sklepu kawał drogi bez auta ani rusz basen ok śniadania skromniutkie dżem i grzanka

Apartamenty znajdują się na wzgórzu (nad miastem - dojazd samochodem). Duże, każdy z własną kuchnią (wyposażoną), 2 sypialnie, 2 łazienki, spory taras. Dla gości dostępny duży, czysty basen (jest tez brodzik) i leżaki wokół. Całodobowa recepcja. Brak baru i opcji cateringu - wyżywienie własne. Cicho i spokojnie. Brak animacji.

Otoczenie hotelu w porządku, natomiast obsługa fatalna. Po przyjeździe o 2 w nocy zostaliśmy poinformowani, że nie ma dla nas pokoju w hotelu. Mieliśmy wykupione śniadanie, czego hotel nie oferował (restauracja nie działa od czasów pandemii). Pan na recepcji próbował załatwić pokój w innym hotelu tej samej firmy, bez skutku. Wcześniej nie dostaliśmy ŻADNEJ informacji na ten temat, można było to załatwić wcześniej i nie stawiać nas w takiej sytuacji. Dostaliśmy pokój na jedną noc. Stan pokoju oceniam źle, chodzące po apartamencie mrówki, brudne szafki w kuchni, stare, zużyte wyposażenie wprawiły nas w obrzydzenie zaraz po przyjeździe. Płyn do naczyń był w butelce po napoju.

Polecam! Cisza i spokój, mieszkania są czyste, dużo sprzętu w kuchni, obsługa bardzo sympatyczna, jedyny minus daleko do Morza oraz sklepów, jeśli chodzi o wyjazd z dziećmi koniecznie wynajmij auto :)

Hotel poniżej krytyki. Brudna pościel, niedziałająca klimatyzacja, brak ciepłej wody, szczekające psy za oknem…

Nazwa  Club St. George
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

5.2
5.3
5.2
4.7

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
2.7

Zalety

Basen

Wady

Zaniedbany daleko od sklepu brak wyzywienia

Zalety

-duży apartament -cisza -basen

Wady

- daleko od miasta i morza - brak baru czy sklepu w pobliżu

Jacek

Pobyt - Kwiecień 2024

Wady

Fatalna organizacja, niska jakość wyposażenia

Karina

Pobyt - Kwiecień 2024

1.0

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Hotel na wzgórzu.

Wady

Brud , brak ciepłej wody, niejadalne śniadania i jeszcze raz brud.

Pobyt - Listopad 2023

Hotel fajnie położony na wzgórzu, spójny architektonicznie - ale opcja raczej budżetowa, przydałoby mu się solidne odświeżenie i zadbanie o teren wokół. Raczej dla zmotoryzowanych (opcja wynajęcia na miejscu), albo takich co mogą/chcą/potrzebują spędzić cały pobyt nad basenem.

Zalety

położenie, cena, w opcji villa - własny basen

Wady

niezbyt czysto, monotonne i mocno budżetowe śniadania

1.0
Ela

Pobyt - Październik 2023

Nie polecam, hotel oddalony od miasta i plaży ok 20 min jazdy samochodem. Na miejscu brak sklepu. W hotelu większość gości to afrykańczycy. Wystrój pokoju staromodny. Z obsługą recepcji trudno się porozumieć. Bardzo słaba znajomości angielskiego.

Wady

Lokaluzacja, wystrój i wyposażenie pokoju, obsługa

Remigiusz

Pobyt - Kwiecień 2023

Apartament orzestronny z 2 sypialniami i anexem kuchennym oraz widokiem na panoramę miasta i morze.. Rewelacja

Zalety

Cisza i spokoj

Wady

Zbyt krótki pobyt w nim😀

Ryszard

Pobyt - Kwiecień 2023

Club/Resort bardzo ładny, pokój z balkonem duży i czysty z widokiem na Pafos i morze. Anex kuchenny z lodówką i płytą, ale bardzo słabo wyposażony. Wymaga sporych uzupełnień. Sklepik (przed sezonem!)- do zapomnienia. Najbliższy (Lidl) ok. 4km. Rodzina musi mieć samochód, do centrum ok. 5,5km.

Zalety

Duży Resort, w oddaleniu od cywilizacji. Ładny basen, drugi w remoncie. Duży wybór standardów zakwaterowania. Bardzo przyjazna obsługa.

Wady

Ograniczenia wynikają z odległości do centrum Pafos, w bezpośredniej okolicy nie ma co robić, nawet spacerować (samochód jest NIEZBĘDNY).

4.8
Tomek

Pobyt - Maj 2022

Hotel daleko na uboczu, brak komunikacji miejskiej, koniecznie samochód pokoje słabe, pozostawiają wiele do życzenia, bar basenowy bardzo ubogi, siłownia bardzo dobrze wyposażona , basen niewielki ale wystarczy, mało leżaków Obsługa miła i pomocna - duży plus. W tej cenie co zapłaciliśmy 7 dni bez wyżywienia 1100 zł jak najbardziej ok

Zalety

Siłownia, miła obsługa,

Wady

pokoje, położenie hotelu

Club St. George