Internet bezprzewodowy w lobby bezpłatnie
Plaża przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa
Dużo udogodnień dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini klub, animacje, krzesełka w restauracji
Kompleks basenów ze zjeżdżalniami wodnymi
Stanowczo odradzam !!! Przyjechaliśmy do hotelu dn. 9.10.23r. o godz. 22.00 pokój dostaliśmy na poddaszu, z małym oknem balkonowym (może 190 cm. wysokie okno ) przysłoniętą do połowy dostawką -łóżko polowe. Kupując wakacje w Itace był pokój pokazany na zdjęciu większy, z łóżkiem standardowym, nie polowym dużo większym niż to co mamy. Recepcjoniści twierdzą stanowczo, że nasz pokój to ten zakupiony i jest to standard. W hotelu brud, stoły przy których siedzi się są brudne, pokój niby sprzątany codziennie, ale bez dostarczenia wody do picia… Łazienka … osobno wejście do WC, osobno wejście pod prysznic pozostała część łazienki bez drzwi otwarta. Standard naszego pokoju to taki polski pensjonat, a nie hotel 5 czy 4 gwiazdkowy. Z chęcią zainteresowanym prześlę zdjęcia pokoju ;) żałosne. Jedzenie średniej jakości, hurtowe wyżywienie, taki Turecki all inclusive. Jestesmy w Turcji 6 raz, od Kemer, Belek, Side aż do Alanyi, ale w tak słabym hotelu jesteśmy pierwszy raz. Co trzeba napisać recepcja i część otwarta bardzo ładna i nowa ale też i bud na stołach …
Basen dla dzieci i Aqua Park.
Małe pokoje na poddaszu, a zamiast dostawki łóżko polowe dla dziecka. Okno balkonowe dla krasnoludków o wysokości około 190 cm. Pokój maly, bez drzwi od łazienki, osobna część zamykany do WC i druga do prysznica, umywalka i lustro w części otwartej. Pokój sprzątany codziennie bez dostarczenia wody do picia.
Szukaliśmy spokojnego, kameralnego hotelu na rodzinny wypoczynek. W ocenie okolica i atrakcje zaznaczyliśmy "średnie" mając na uwadze potrzeby ew. innych wczasowiczów chociaż dla nas subiektywnie było to miejsce idealne (spokojne, ciche, oddalone od zgiełku miejskiego). Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, wyboru hotelu i jakości obsługi. Naprawdę trudno cokolwiek zarzucić samemu obiektowi. Jeżeli mieliśmy ochotę na wypad zakupowy to bez problemu korzystaliśmy z dowozu hotelowego lub taxi (Side). Również chwalimy sobie portal wakacje.pl. Także touroperator "WEZYR" w zasadzie OK oprócz obsługi pilotów na wycieczkach. Porażająco niski poziom wiedzy, brak zaangażowania i zainteresowania, brak operatywności w sytaucjach kryzysowych, wybór kooperantów np. "HOLIDAY M" fatalny. Byliśmy na trzech wycieczkach fakultatywnych: rafting, delfinarium i Kapadocja (dwugodzinny postój na drodze z powodu awarii hamulców autobusu - na szczęscie po zjechaniu z pasma Taurus). Jednak ogólne wrażenia z pobytu bardzo dobre.
Hotel bardzo sympatyczny,piękny kompleks basenów,długa plaża,zejście do morza kamieniste,niezbędne obuwie!Pokoje przetronne,wygodne,codziennie sprzątane.Jedzenie doskonałe,róznorodne,mięsa,ryby,owoce,lody.Polecam!!
Jak na kraj pomarańczy,naturalne soki powinny być bezpłatne,a szklanka kosztuje 2 Euro.
Nie polecam dla osób chcących w kulturalny sposób spędzić czas z dziećmi. Drinki praktycznie tylko wódka i sok w proporcjach 50/50 :)
Duże baseny, łagodne i piaszczyste zejście do Morza Animacje.
Brak WI-Fi w pokojach i słabo działające w lobby. Posiłki marnej jakości. Brud w całym hotelu. Kelnerzy Jeżdżący brudnymi wózkami na naczynia i resztki jedzenia między stolikami. Ogromny hotel z dużą ilością głośnych Rosjan i ich dzieci.
Byłem z rodziną w tym hotelu od 03.07.2019 do 18.07.2019. Hotel duży, czysty, z kilkoma basenami i zjeżdżalniami. Fajna siłownia jak na warunki hotelowe. Ogólnie godny polecenia. Jeżeli miałbym się do czegoś przyczepić to rytująca (nie tylko mnie bo innych gości z innych krajów też) była organizacja działania głównej restauracji - długi czas oczekiwania na uprzątnięcie stolika po poprzednich gościach. Czasami wymieniali obrus a czasami nie. Nawet jak stolik był przygotowany to często nie było sztućców i znowu trzeba było czekać - po jakimś czasie sam chodziłem i brałem je od nich z wózków bo tak było szybciej. Jedzenia sporo ale monotonne - w innych hotelach jak byłem to były różne dni np. dzień meksykański, włoski, turecki itd. i były wtedy też potrawy związane z tymi krajami, a tutaj tego nie było oprócz dnia tureckiego. Zdziwił mnie brak drzwi do toalety w pokojach - mało komfortowe. Głośno też chodziła lodówka i grzała się mocno. Reszta w jak najlepszym porządku. W tej cenie jednak już byłem w lepszych hotelach. Ani mnie nie zachwycił ani rozczarował - dobry hotel ale nic więcej.
Duże baseny i duża ich ilość, zjeżdżalnie, duży teren z zielenią, duże pokoje
Brak drzwi w toalecie w pokoju, irytujące oczekiwanie na posprzątanie stolika po poprzednich gościach oraz czekanie na sztućce, w sezonie walka o leżaki nad basenami, słabe wi-fi i tylko w wybranych miejscach
BArdzo ładny obiekt, poledam rodzinom z dziećmi, Super animacje.
Wspaniałe położenie, duża możliwość spędzania czasu, rozległy obiekt
Hotel ogolnie fajny. Piekny ogrod, duzo miejsca , plaza zaraz przy hotelu. Na plazy duzo lezakow, woda czysta i bardzo ciepla. Animatorzy mogliby bardziej sie starac. Jedzenia sporo, dobre, ale malo urozmaicone.
Z kazdego miejsca w hotelu jest blisko do basenow i plazy. Czysto, obsluga na stolowce spisuje sie na medal. Dla dzieci (i nie tylko) super zjezdzalnie. W basenach jest tak duzo miejsca, ze nikt nikomu nie przeszkadza. Jedzenie dobre, ale malo urozmaicone. Bardzo malo Polakow, ktorzy zachowywali sie zawsze kulturalnie, w przeciwienstwie do Innych narodowosci.
Sporo wody na plytkach przy basenach. Jest to niebezpieczne, bo slisko na bosaka i w klapkach. Pomimo duzej ilosci lezakow, nalezalo sobie zarezerwowac przed sniadaniem najlepiej. Marne animacje. Animatorzy nie bardzo przykladali sie do swojej pracy. No i oczywiscie sporo ilosc Rosjan, ktora nie zawsze zachowywala sie kulturalnie.
Ogólnie podobało nam się do momentu , kiedy zamówiliśmy kolację a la carte włoską i spotkało nas duże rozczarowanie , a mianowicie sposób w jaki traktowano Polaków , a w jaki naszych zachodnich i wschodnich sąsiadów . Nie ukrywajmy , dyskryminacja jednak istnieje. Zamówiliśmy dania , Najpierw podano nam zupę a potem przystawkę , ale nie wszystkim o niektórych w ogóle zapomniano , a po godzinie czekania na główne danie , niektórzy nadal czekali na przystawkę , zmuszeni byliśmy opuścić restaurację , bo przecież nie będziemy siedzieć głodni , skoro jest jeszcze kolacja w restauracji . To bardzo nas zbulwersowało . Nie spodziewałam się takiego potraktowania nas. Niestety , kolejna porażka jaka nas spotkała to ze strony biura podróży Alfa Star , informację o zmianie lotu otrzymaliśmy wieczorem dzień przed odlotem , a le zmiana 1 była na godzinę 7 rano a kolejna na 4 rano , o północy kazano nam opuścić pokoje , 4 godziny na spakowanie , skrócono nam pobyt o 12 godzin . To też chyba małe przegięcie prawda. Ale to tak na marginesie .
Nowy z 6 zjeżdżalniami aquapark, korzystaliśmy , był super .
Hotel , aktualnie jest w trakcie remontu , dostawiono nowy budynek , który przypuszczam miał już być gotowy na rozpoczęcie sezonu , ale nie udało się , Wiertarki , koparki , trochę pracy ich tam jeszcze czeka
Bylam tam z rodzina w czerwcu 2014.To jest miejsce do, ktorego chce wrocic .Pokoje duze , b.ladne z klima , sejfem, pelna lodoweczka.Jedzenie od koloru do wyboru.Kelner prxynosi napoje , zabiera niepotrzebne talerze.Dwa duze bary jeden przy basenie, drugi przy plazy.Napoje jakie tylko chcemy .Baseny duze i male , zjezdrzalnie.Duzo zieleni, miejsca do spaceru.Wieczorem rozne koncerty i napoje wyskokowe dla rodzicow.Tam trzeba byc, zobaczyc, tego sie nie da opisac, a zdjecia tego nie oddaja Pozdrawiam i goraco polecam !!!!!
Hotel rewelacja, infrastruktura super, jedzenie pychota, obsluga na 6, baseny duze male dla bombelkow, zjezdrzalnie itd.
CHyba to , ze za duzo jedzenia i tak fajnie, ze nie chce sie wyjezdrzac!!!!!
BYLIŚMY Z RODZINĄ PIERWSZY RAZ JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I POLECAM BARDZO
Wspaniały hotel! Ogród pełen palm, bananowców, hibiskusów itp. Baseny, zjezdżalnie i plaża nad cieplutkim, słonym (jak diabli!)morzem dawały wytchnienie od upału. Pokoje duże, zadbane, z pościelą i piżamką układaną codziennie w ciekawe wzory. Obsługa przesympatyczna i nastawiona na spełnianie życzeń gości:) Jedzenie w takiej ilości i różnorodności, że w ciągu 2 tygodni nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować, choć bardzo się staraliśmy:) Niejadki- również zachwycone - codziennie pizza, hamburgery, spaghetti, frytki, lody - nawet niejadki to lubią. Hitem była grupa animatorów, którzy wieczorem byli cudownymi artystami (tańczyli, połykali ogień, spacerowli po potłuczonym szkle, parodiowali...), w ciągu dnia zabawiali dzieciaki i dorosłych
Świetny na wypoczynek z małymi dziećmi. Na uboczu - ale atut to położenie przy plaży z dużym zadbanym ogrodem, bardzo fajny kompleks - baseny, amfiteatr, korty/boisko, mini zoo, miniklub dla dzieci, plac zabaw, domki, hamaki, altanki(do wszystkiego blisko i wygodnie ,baseny natomiast odpowiednio duże ). B.wygodne to obiady tylko w barach - przy basenach lub przy plaży. Nawet nie ciągnie poza hotel - dobre animacje dla dzieci jak i dorosłych. Plaża piaszczysto - żwirkowa, bezpłatne leżaki i ręczniki, przynajmniej na naszym pobycie bez problemów przy znacznej ilości gości - a tu nawet Rosjanie mniej uciążliwi, dużo Niemców Czechów i Polaków. Obsługa miła, bez żadnych problemów z angielskim. Warto wziąść laptopa
Piękny hotel, z bezpośrednim dostępem do plaży, położony nieco na uboczu - ale to w tym przypadku żaden minus, gdyż dostępne są busy, taxi. Pomimo wielkości,sprawia wrażenie kameralnego. Standard, obsługa i atrakcje - powyżej oczekiwań. Gorąco polecam - zwłaszcza dla rodzin z dziećmi, gdyż mini klub oraz animacje dla dzieci młodszych i starszych - na bardzo wysokim poziomie.
Hotel rewelacyjny. Ma kilka wad ale to dotyczy całej Turcji. Trzeba patrzeć na ceny atrkacji oferowanych przez Tour Operatorów. Obsługa REWELACYJNA
Hotel naprawde suuper. procz tego ze troszke na odludziu(ale wcale sie nie chce wychodzic poza teren hotelu) to nie mozna do reszty sie przyczepic w zadnej kwwestii.polecam.
Rewelacja! Polecam wszystkim, którzy zamierzają się \"wybyczyć\". Tak jak większość piszących: super obsługa, pyszne i różnorodne jedzenie, fantastyczne warunki dla rodzin z dziećmi. Nie ma praktycznie żadnych atrakcji poza hotelem, ponieważ hotel znajduje się w Kizilot, które jest oddalone od Side o jakieś 20-30 km (możliwość zamówienia taksi ;) oraz regularne kursy minibusów), ale w hotelu na prawdę nie ma się kiedy nudzić. My wróciliśmy zadowoleni z hotelu :)
Hotel bardzo dobry-czysty,zadbany.Pokoje codziennie sprzatane, łazienki czyste bez zastrzezeń.Jedzenia bardzo dużo i bardzo urozmaicone oraz smaczne.Obsługa bardzo miła.Polecam ten hotel dla rodzin z dziecmi jest mini zoo, plac zabaw dla dzieci,basen,zjezdżalnia dla dzieci a ponadto 4 inne baseny jeden kryty.Spedzilismy tam 2 tygodnie i było cudownie-zero nudy duzo atrakcji.Polecam wycieczke do Side-warto jechać i zobaczyć ruiny starego miasta.Hotel jak najbardziej polecam!!!!!!!!!!
Hotel Wspaniały! Czystość i jedzenie na najwyższym poziomie!!! Obsługa bardzo miła bez napiwków! Bar w lobby open 24h. Klima z pilota 24h. Kawa Nescafe, herbatki lipton z 8 rodzajów. Ogólnie hotel przygotowany pod niemców więc standard dla polaków powyżej oczekiwań. Jedzenie od 7 do 1:00 w nocy, może za wyjątkiem przerwy w godzinach 17-19, co 2 dzień disco w altanie na plaży. Płacimy tylko za alkohole importowane Jim Bim, Smirnof itp.
Idealny hotel dla rodzin z dziećmi; dobra animacja, plaża piaszczysta przy samym hotelu, all inclusive zapewniające posiłki przez cały dzień - można się przejeść i przepić.