Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel przyzwoity, chociaż lata świetności ma już za sobą.
Okolica malownicza, piękny widok z tarasu czy basenu
Niedziałająca kuchenka, więcej wad nie znaleźliśmy
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Pod każdym względem było lepiej niż, się spodziewaliśmy, do plaży kawałek do przejścia - schodami lub łagodnym zejściem. Kelnerzy, barmani, ekipa sprzątająca bardzo pomocna i uprzejma.
Przytulne pokoje, nowiutkie łazienki, hotel w "stylu hiszpańskim" położony na wzgórzu, bardzo cicho i spokojnie.
Bardzo polecam!!! Super klimat, lokalizacja,obsługa. Przepyszne jedzenie. Sama Santa Ponsa bardzo urokliwa, łatwy dojazd do Palmy 2.5 euro/os. Super wakacje.
Lokalizacja, atmosfera, jedzenie.
Dla mnie brak.
Jestem zachwycona pobytem w Club Santa Ponsa. Pokoje czyste i przestronne. Jedzenie codziennie inne, różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa super pomocna i przyjazna. Kelnerzy wbrew opiniom nie dyskryminowali Polaków, wręcz przeciwnie, zawsze uśmiechnięci i przyjaźni. Recepcja bez problemu, wszystko przygotowane i na najwyższym poziomie. Nie ma się do czego przyczepić. Basen pomimo, że przed sezonem czynny i czysty. Położenie hotelu na zboczu, przez co widok na zatokę jest piękny. Mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem i sama na pewno tam jeszcze wrócę
czysto obsługa jedzenie podejście do klienta położenie
ciasta :)
Piękne widoki, pokoje czyste, jedzenie bardzo smacznie, niestety część obsługi barowej niemiła, dyskryminującą gości polskiej narodowości.
Czysto i smacznie.
Część obsługi fatalna .
Hotel z dobrym jedzeniem, ale z fatalną obsługą. Nigdzie nie spotkałam się z takimi odzywkami do gości.
Jedzenie, położenie.
Obsługa, rzucająca obraźliwe teksty, dyskryminacja gości innej narodowości niż Niemcy. Brak przydzielonego pokoju od pierwszego dnia pobytu. Kawałek drewnianej rogówki jako dostawka.
Hotel rewelacyjny,klimatyczny,super atmosfera,realacyjne wyżywienie
To nie jest jakiś wieżowiec przy plaży tylko małe bungalowy rozrzucone na dużym terenie,świetny
Nie posiada
Hotel bardzo ładnie położony, na zboczu góry apartament = pokój z aneksem kuchennym na parterze + sypialnia i łazienka na piętrze przy opcji all inclusive nie korzystaliśmy prawie w ogóle z pokoju z aneksem
piękny widok, różnorodne jedzenie dobre alkohole - wersja lokalna
Bardzo udane wakacje. Pyszne jedzenie, mila obsługa, duzo animacji dla dorosłych i dzieci. W centrum mozna zlapac miejscowego busa i udac sie centrum Palma de Mallorca. Duzy wybór drinkow, kaw, wszystko pod dostatkiem nie ma do czego się przyczepić. Piękne widoki!
Piękne widoki Przemiła obsługa Duży wybór jedzenia Nie daleko lotniska Super animacje
Wada może być (dla niektórych) duzo chodzenia po schodach.
Dziś wróciłem i generalnie super wakacje. Polecam hotel. Jest czysto obsługa jest OK. Myślę że gdyby nie coronavirus (maski, rękawiczki itp) to mógłbym uznać za byly jedne z lepszych....jak zawsze mógłbym się do czegoś przyczepić ale "+" było zdecydowanie wiecej niż negatywów. Na plaży bardzo mało ludzi, zero tłoku, ale faktycznie większość hoteli i barów zamknięte....
Widoki, położenie.
Słabe animacje, brak muzyki na basenie - ale powodem podobno jest covid.
Wszystko było na 10 . Pokoje przestronne, posiłki jak w najlepszej restauracji i naprawdę nie przesadzam ;) co do schodów, dla mnie na plus bo po takim jedzonku trzeba było to spalić:)
Wspaniali ludzie,
sympatyczna obsługa, smaczne posiłki, bardzo miła Pani Ratowniczka na basenie
klimatyczny
trudno się rozeznać w położeniu pokoi
Wyjazd spełnił nasze wszelkie oczekiwania. Hotel pięknie położony, z pięknymi widokami. Pokój bardzo dobrze wyposażony. Czuliśmy się jak we własnym zaciszu domowym, przytulny, duży, jasny. Atmosfera super. Ludzie z obsługi przemili, uśmiechnięci. Na pewno wrócimy tam jeszcze raz.
Pobyt bardzo udany, pokoje czyste, na bieżąco sprzątane, jedzenie urozmaicone, dwa baseny, piękne widoki, jedynie na plażę przejście zajmuje 10-15 minut i trzeba pokonać sporo schodów. Hotel dla rodzin z dziećmi jak i dla par. Jest tam spokojnie, więc dla osób rozrywkowych polecam wybrać inny hotel.
Przestronne pokoje, czystość, smaczne jedzenie, piękne widoki
Do plaży 10-15 minut spacerkiem, ale trzeba pokonać schody
Pobyt wspaniały, jedzenie bardzo urozmaicone, codziennie świeże owoce, ryby, rózne rodzaje mięsa. Super drinki. Obsługa usmiechnieta i pomocna, Jedyny minus : po wymeldowaniu przecinają opaske i nie można korzystac z all inclusive tak wiec jesli ktos ma wieczorny lot musi ponownie zapłacic...
pyszne jedzenie, przestronne pokoje, miła i pomocna obsługa, super animatorzy
po wymeldowaniu nie można korzystać z all inclusive
Udane wakacje. Dobre jedzenie. Znakomita obsługa. Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócę. Polecam !!!
Dobre położenie. Dobre jedzenie. Znakomita obsługa.
Hotel Club Santa Ponsa spełnił moje oczekiwania.Obiekt dla ceniących sobie spokój.Piękny widok z tarasu restauracji.Pomocna obsługa.Czysto!Jedzenie urozmaicone!Ryby,owoce morza..(wieczór włoski,azjatycki,meksykański...)
Widoki, czystość, spokój
Właściwie nie ma!Wydaje mi się ,że pobyt dla starszych osób może być męczący, ze względu na dużą ilość schodów (Nie zmienia jednak to faktu,że było sporo niemieckich i francuskich emerytów )