Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Drugi raz bym tam nie pojechala. Byliśmy w różnych krajach i różnych hotelach i nigdy nam się nie trafiły pluskwy. W sypialni był także karaluchy sztuka 1. Ale to się zdarza np w Tajlandii wiec p ominęła w opisie.
Dobre położenie. Spokojnie. Blisko do autobusów dobrych restauracji i spokojny pobyt nad morzem (skaliste nabrzeże ale czysta woda, możliwość wypożyczenia leżaków i parasola cena za 2 parasole + 3 leżaki za dzień 20 euro ...taniej niż w Sopocie.)
Niby czysto. Zakres sprzątania na życzenie , nie było problemu ze zmianą pościeli. Niestety w pok 315 w sypialni na jednym łóżku zagościły pluskwy. W efekcie jedna osoba pogryziony doszczętnie. Drugie lozko i kanapa rozkladana ok. Ale zepsute wrażenie całego pobytu ....a w domu totalne czyszczenie wszystkiego i prasowanie po uprawia nawet bielizny aby nie przywieźć pasażerów na gape!!! Pościel po zgłoszeniu problem zmieniany przez 2 dni posprzątać sypialnie dokładnie ale nic poza tym.
Za pieniadze wydane na ten hotel spokonie mozna wybrac sie na wczasy do grecji czy turcji z all inclusive i o wyzszym standardzie.
Połozony w dobrym miejscu, blisko morza i miasteczka. blisko tez do sasiednich miast. Mila i pomocna obsluga Duzy pokoj z tarasem
w pokoju jest nieprzyjemny zapach lezaki brudne sniadanie jest masakryczne, 2 tosty, salami i mielonka+ plasterek pomidora i ogorka i tak codziennie