Pobyt, już drugi raz, fantastyczny! Pokoje przestronne, zadbane, czyste. Codziennie sprzątane. Wszędzie porządek. Piękny ogród. Czyste baseny. Przemiła obsługa. Jedzenie pyszne. To wstawię jeden maleńki mankament - dla mnie było czasem za zimne.
Piękny ogród. Czyste pokoje. Przemiła obsługa.
Warunki bardzo dobre. Dostaliśmy pokój z widokiem na morze bez dopłaty. pokój dobrze urządzony: lodówka , czajnik, sejf, ładne gustowne meble, codziennie sprzątany + dwie duże butelki wody. Jedzenie OK każdy coś znajdzie. Obsługa bardzo uprzejma ale nienarzucająca się, w takiej sytuacji z przyjemnością daje się napiwek co jest zapamiętane. Dominuje język włoski, następny to rosyjski. Rzadko wracamy w to samo miejsce ale te Hotel bierzemy pod uwagę na ponowne odwiedziny.
Hotel zrobiony pod Włochów więc są ekspresy do kawy z dobrą kawą. Plaża z krótkim pomostem z ładną rafą. Snurkowalismy codziennie. Dużo zieleni, jest gdzie spacerować. Animatorzy się starają.
Jedyny niedosyt jaki mieliśmy to kontakt z naganiaczem od masaży. Uzgodniliśmy kwotę 2 masaży, po czym wpisał wyższą o 10 USD i obiecał gratisy. Żona zamówiła masaż egipski ja sportowy a były to takie same masaże. Oczywiście gratisów nie było a pan naganiacz unikał nas do końca pobytu. (...) :)
Hotel graniczy z morzem Pokoje nowe łazienki z bidetem. Bardzo kameralne czyste
kameralny rozproszone jednopiętrowe budynki
Bardzo udany pobyt Hotel fajny, otoczenie zadbane ,pokoje czyste codziennie sprzatane ,smaczne jedzenie , dostep do hotelowej rafy
Czystosc Zaopiekowanie Uczynnosc personelu
czyściutki , spokojny , bardzo miła obsługa , zawsze służą pomocą ..szczególnie recepcja ... chłopaki na barze bardzo przyjemni ...no a menager to już inna sprawa , widac ze bardzo surowy ale dzięki temu wszystko w hotelu działa na 5*
czysty , przyjemne zejście do plaży
trochę za zimny basen podgrzewany i trochę za zimne jedzenie
W sumie oceniam na dobrze. z nieprzyjemnych momentów to czasem o 21-22 było głośno bo animatory organizują różne dyskotekę. Większość gości z Włoch
Blisko plaża i dobre jedzenie
Hotel bardzo ładny, czysty i dobrze urządzony. Personel dba o gości, jedzenie bardzo dobre, wszędzie blisko. Dużo basenów - woda czysta. Koło plaży altanka z cieniem. Blisko hotelu plaza. Możliwość kupienia dodatkowych wycieczek np do Izraela oraz dodatkowych usług np masaż. Codziennie dostawalismy czyste ręczniki i wode do picia. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek.
Hotel duży, czysty i zadbany. Personel dba o gości codziennie mieliśmy czyste ręczniki i wode do picia. Jedzebie bardzo dobre. Przy hotelu baseny z czysta woda. Bardzo blisko plaza z altanka dającą trochę cienia. W morzu mnóstwo kolorowych rybek. Możliwość wykupienia dodatkowych wycieczek np Izraela oraz Usług dodatkowych np masaży. Hotel zasługuje na 5 gwiazdek, bardzo polecam.
Super! Pyszne jedzenie , pokoje codziennie posprzątane . Miła i przyjazna obsługa . Poza tym na terenie sklepu znajduje się sklepik z pamiątkami który prowadzi przesympatyczny starszy Pan -? bella cosa? można się dużo od niego dowiedzieć o Egipcie i ma super kosmetyki które sam robi . Polecam hotel bez wątpienia !
Piękne widoki , dobre jedzenie , miła obsługa , czysto
Pokoje trochę staroświeckie .