Park wodny w siostrzanym hotelu Paradise Island
Dla dzieci m.in.: brodzik, plac zabaw, miniklub
Około 1 km od zatokowej piaszczystej plaży Playa Dorada i i centrum miejscowości Playa Blanca
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel położony w atrakcyjnej miejscowości,do plaży w centrum miasta ok.15 minut spacerkiem. Piękna promenada z licznymi barami i sklepami. Hotel posiada duża ilość rozległe położonych bungalowow wśród pięknej!!! roślinności . Goście to prawie 100 % Anglicy, spora ilość dzieci. Posiłki śniadania brytyjskie , kolacje codziennie inny kraj np.dzień włoski, meksykański,duża ilość owoców morza w tanich głównych jak i dodatkach. Na żywo robione makarony , omlety , naleśniki. Przy basenie naczynia jednorazowe. Jak Pokoje czyste , pościel zmieniona 1 raz, a ręczniki codziennie. Przy zakwaterowaniu placi się kaucję zwrotna 60 euro za pilota tv i ręczniki basenowe które mogę wymienić 2 razy w tygodniu. W hotelu wypożyczalnia aut. Animacje w języku angielskim. Polecam hotel dla rodzin z dziećmi i jako bazę wypadową po wyspie. Wypoczynek udany.
Wygodne bungalowy , położony w jednym z kurortów wyspy
Ok.15 min do plaży, dosyć mały basen, słabe animacje
Świetne położenie wśród otaczającej zieleni. Domki fajne i przestrzenne - minusem było to , że nie było kabiny prysznicowej tylko wanna z prysznicem. Świetne jedzenie, różnorodne kuchnie świata , bardzo duży wybór ( czasami brakowało szklanek lub sztućców) . Całodzienne animacje, co chwila było co do roboty, i przede wszystkim dla każdej grupy wiekowej. W wieczornych porach animacje do 23:00 , do tej też godziny w opcji all były serwowane napoje. Minusem na pewno dalekie położenie od plaży ( 15 min drogi) z dziećmi podejrzewam, że zdecydowanie dłużej co może być męczące. Basen na terenie ośrodka zadbany, czysty, przestrzenny ( animacje w basenach). Ze swojej strony byłem bardzo zadowolony z pobytu. POLECAM
Jedzenie, Codzienne animacje dla każdego, Basen, otaczająca natura
Wanny w domkach, odległość od plaży, zwrotna kaucja 60 euro na powitanie ( oddają w dniu wyjazdu.
Polecam rodzinom z dziećmi, piękny ogród, czysto zagospodsrowany teren.
Piękny ogród, blisko do centrum
Animacje
Byłam w hotelu z dziećmi w połowie maja 2018. Pierwsze wrażenia były ok. Pokoje duże przestronne (malutkie parterowe domki), drażniło mnie ze były koce do przykrywania zamiast kołder, a niestety noce były chłodne. Zaduch straszny był w domku, wiec otwieraliśmy okna, to pózniej mieliśmy problem z komarami. Jakość sprzątania pokoi była bardzo słaba. Woda i ręczniki miały specyficzny zapach. Jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie, wybór duży. Woda w basenach była lodowata brrr (połowa maja), płytki wokół basenów śliskie i sie ruszały, leżaki połamane :( Dzieci pluskały sie w brodziku, w którym woda tez była zimna. Animacje bardzo słabe, wręcz zerowe. W ciagu dnia nic dzieciom nie zapewniano, wieczorem było mini disco i non stop bingo :( Do plazy kawałek drogi, a z dziećmi i rzeczami na plaże to juz wyprawa! Było to uciążliwe i męczące, tym bardziej ze pogoda była zmienna. Bus na plaże 3 x dziennie. Podsumowując. Hotel ma swój urok, ale potrzebuje gruntownego remontu albo * w dół. Za wycieczkę dla 4-osobowej rodziny zapłaciłam 4200 i uważam ze pobyt w tym hotelu nie jest wart ani złotówki więcej. Dla rodzin z dziećmi odradzam, gdyz droga na plaże była jednak uciążliwa i nie było w hotelu żadnych atrakcji dla dzieci :( Za max 1300zl/os można wybrać ten hotel i spędzi sie miło czas, ale proszę nie oczekiwać luksusów.
Jedzenie ok, smaczne, tematyczne kolacje Hotel ma swój urok Urokliwa miejscowość
Daleko od plazy (z dziećmi było to bardzo uciążliwe) Animacje nieciekawe Widać ze hotel jest juz stary-wymaga gruntownego remontu Brak atrakcji dla dzieci (tylko mały brodzik i mały płac zabaw) Pokoje byle jak sprzątane Zimna woda w basenach-maj, baseny niepodgrzewane
z mężem byliśmy we wrześniu (12-19.09) w tym hotelu. hotel czysty zadbany spokojny. jedzenie smaczne (jedynie śniadania monotonne). w pokojach suszarka, lodówka, mikrofalówka, czajnik. do plaży spacerkiem 7-10 min. długa promenada a przy niej restauracje sklepy. polecam wykupienie wycieczki objazdowej po wyspie. polecamy również wybrać się na plażę Papagayo (autobus nr 30 1,40 euro za osobę w 1 stronę)
czysto w pokojach, na recepcji, przy basenie, na recepcji, spokojnie, do plaży 7-10 min., posiłki smaczne (jednak śniadania monotonne)
rezerwowanie leżaków od samego rana mimo że był wrzesień i mimo że wolne leżaki można było znaleźć nawet o 15.00
Zdjecia prezentuja inny hotel. Club Playa Blanca na Laznzarote to bungalowy, polozone z dala od plazy o jakies 10 minut spaceru, a od tych bardzo ladnych plaz (Papagayos) o jakies 2 godz. Hotel nastawiony glownie na angielskie rodziny, biesiadujace calymi dniami przy basenie z piwem w reku i jedzace przede wszystkim fasole, frytki i bekon. Pokoje w miare ok, ale strasznie niewygodne materace, tutaj wlasciciele hotelu mocno przyoszczedzili. Ogolnie wszystko w tym hotelu jakies niedorobione jest. Niby 4 gwiazdki ale wg mnie to slabe 3. Odradzam.
rozlozysty teren
wiele
Byłem w tym hotelu z żoną od 01 do 15 listopada 2015. To był nasz trzeci pobyt na Wyspach Kanaryjskich ale pierwszy na Lanzarote. Wyjazd udał się pięknie, szczególnie polecam wycieczkę dookoła wyspy -REWELACJA. Zresztą każdy dzień zachwycał nas coraz bardziej, właśnie sam hotel, posiłki ich urozmaicenie,i owoce morza: małże, krewetki, kalmary różne rodzaje ryb, owoce w tym banany, gruszki, arbuzy, melony, jabłka, brzoskwinie. generalnie wszystko świeże i bardzo smaczne. Bardzo , bardzo ten hotel polecam.
Wszystko co oceniłem we wcześniejszych pytaniach wyczerpuje to pytanie. Po prostu hotel super polecam wszystkim.
Hotel na wysokim poziomie. Blisko do centrum Playa Blanca.
Przepyszne jedzenie. Miła obsługa. Pięknie zadbany hotel
Trochę za daleko od plaży.