Club Paradiso

Pobyt w hotelu po prostu bajka czysto ,super miła obsługa ,pokój mieliśmy 6 osobowy widok z pokoju wspaniały ,pokoje czyste sprzątane codziennie .Jedzenie pyszne ,codziennie inne posiłki .Dla nas to były jak dotąd najlepsze wakacje na jakich byliśmy ,pogoda super,hotel super ,jedzenie super,wszystko naprawdę super ocena 10na 10 .Tylko jeden malutki minus za możliwość palenia papierosów prawie wszędzie ,może warto by ograniczyć możliwość palenia papierosów do wyznaczonych stref tam gdzie nie ma dzieci !

Serdecznie Polecamy obsługa 10/10 bardzo pomocni nie trzeba się o nic martwić

Hotel i cały teren w okół robi ogromne wrażenie. Miejsce cudowne, z pięknym widokiem na góry jak i morze. Wszystko zgodne z opisem. Obsluga hotelu zawsze pomocna i przyjazna. Jedzenie 10/10. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi. Faktycznie hotel posiada ogromny teren i trzeba pokonać sporą ilość schodów ale w zupełności to nie przeszkadza będąc na miejscu.

Serdecznie polecamy pokoje czyściutkie codziennie sprzątane, widoki i na góry i na morze w zależności od ulokowania pokoju, jedzenie urozmaicone,, obsługa bardzo pomocna, atrakcje dla dzieci I dorosłych, 3 baseny +basen ze zjeżdżalniami

W hotelu spędziliśmy tydzień wakacji i bardzo miło go wspominamy. Jedzenie serwowane prawie 24/h , do tego ogromny wybór bez względu czy przyjdzie się na początku czy tuż przed zamknięciem bufetu. Spory wybór płatków śniadaniowych, warzyw do każdego posiłku i do tego dużo deserów,dla dzieci i wegetarian osobny bufet, każdego niejadka można tu wykarmić. Codziennie do pokoju dostarczana butelka wody , można prosić o więcej , do tego dyspensery z wodą w paru miejscach w obiektach i otwarte bary.Pokoje na życzenie mogą być sprzątane codziennie, są ekrany na którym zaznacza się potrzebę sprzątania. Na 2 osoby dostaliśmy łącznie 8 ręczników plus osobne basenowe do pobrania. Pościel wymieniana co 3 dni a ręczniki co 2. Dla osób z trudnościami w poruszaniu uciążliwe mogą być schody jeśli dostaną pokój w dalszej części kompleksu. Plaża basenowa znajduje się kawałek od hotelu , można tam pójść pieszo lub skorzystać z busa hotelowego, który jest bezpłatny.

Nazwa  Club Paradiso
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kestel
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, fitness, sporty wodne, windsurfing, tenis, rowery

Wyświetlono 131 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Szymon

Zalety

Czystość,uśmiech obsługi ,piękny widok na zachód słońca

Wady

Palenie papierosów na każdym kroku (nad basenem,koło baru z pizza,na tarasie ...)

Klaudia

Serdecznie Polecamy obsługa 10/10 bardzo pomocni nie trzeba się o nic martwić

Zalety

W hotelu byliśmy na tydzień pokoje zadbane i czyste oraz bardzo przestronne zależało nam na dwóch sypialniach i byliśmy mile zaskoczeni dwa piękne balkony ogromny salon i piękne pokoje jedzenie bardzo dobre dla każdego coś się znajdzie drinki bez zarzutów bardzo mocne i dużo nie trzeba jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy

Wady

Niestety płatny internet Długie przerwy ratownika przez co zamknięte były często zjeżdżalnie Dość długi kawałek od restauracji do pokoju jak się czegoś zapomniało z pokoju nie było opcji szybkiego powrotu

Aleksandra

Zalety

Nie trzeba opuszczać hotelu, ilość atrakcji na miejscu sprawia, że sam hotel wystarczy by odpocząć.

Klaudia

Zalety

Hotel niby na uboczu ale transport na plaże i do centrum Alany, bardzo dużo atrakcji typu np na amfiteatrze koncerty, występy taneczne

Wady

Darmowe WiFi jedynie w lobby

Tomasz

Iwona

Pokój przestronny, widok z okna nie jest istotny, ponieważ korzysta się z plaży i atrakcji hotelu. Wybór jedzenia ogromny, ponadto bary z przekąskami i słodyczami oraz drink bary oraz restauracja a la carte. Minusem jest internet bezpłatny jedynie w barze na poziomie lobby. Zdecydowanie polecam hotel dla tych, którzy chcą odpocząć od wielkomiejskiego zgiełku. Są bezpłatne autobusy na plażę jeżdżące regularnie oraz autobusy do Alanya (za 1 Euro). Obsługa hotelu miła, nie wszyscy mówią po angielsku ale podstawowo można się porozumieć.

Zalety

- przestronne pokoje - codzienna wymiana ręczników, wymiana pościeli co dwa dni - bliskość apartamentów do udogodnień, mimo, że hotel składa się z kilku budynków, to jednak bez problemu wszystko jest w zasięgu ręki

Wady

-internet jedynie w barze przy lobby -mnogość schodów, dla tych którzy nie lubią dużo chodzić

Byliśmy w tym hotelu cztery osoby dorosłe i dwoje dzieci zakwaterowali nas w apartamencie rodzinnym trzy sypialnie plus salon bardzo wygodnie. Czysto, jedzenie smaczne, duży wybór,dobre alkohole i napoje Baseny super , zjeżdżalnie leżaki dostępne Autobusy na plażę,bazary,i do Albanii jeździły punktualne

Zalety

Super dla rodzin z dziećmi, miła obsługa, fajne animacje Wszystko super

Wady

Nie zauważyliśmy wad

Jako mało wymagający klient 10/10 Hotel wyróżnia się czystością, bardzo miłą obsługą Bariera językowa nie stanowi problemu, pomimo słabej znajomości j.angielskiego

Zalety

Czystość, nastawienie personelu, chęć pomocy w każdej sytuacji Mnóstwo różnorodnego jedzenia - od klasyki europejskiej po miejscowe specjały Dostęp do bezpłatnych leżaków przy basenie i plaży Nie wzięliśmy ze sobą dzieci, ale mogą liczyć one na dużo atrakcji - zjeżdżalnie basenowe, wieczorne zabawy z animatorami, konkursy, występy "światowych gwiazd" - osobiście byliśmy na występie Michaela Jacksona :)

Wady

Brak Chyba, że jeśli człowiek musiałby się już do czegoś przyczepić,to meble pamiętające początek milenium :) Darmowe WI-FI w lobby niestety nie daję rady, jest możliwość wykupienia płatnej wersji gdzie dostęp mamy w większości hotelu oraz na plaży Decydując się na ten hotel trzeba liczyć się z długim transferem z lotniska około 3h-4h Hotel położony jest na wzgórzu, więc trzeba liczyć się z tym, że maszeruję się dużo i wysoko-świetne rozwiązanie po przejedzeniu ;) gorzej dla starszych i maluchów

Marek

Bardzo dobry hotel. Różnorodne wyżywienie, każdy nawet najbardziej wybredny znajdzie coś dla siebie. Świetny zespół animatorów, który zadba o to żeby goście się nie nudzili podczas pobytu. Plaża kilometr od hotelu, ale są darmowe busy, które podwożą pod samą plażę, na której znajduje się bar, z darmowym dostępem do napojów oraz jedzenia. Bardzo. Duży pokój (apartament), z osobną sypialnią, przestroną łazienką, salonem oraz dużym balkonem Jedyny mały minus to internet Darmowe wifi jedynie w lobby hotelu. (Na miejscu możliwość dokupienia na cały hotel). Jednak z drugiej strony jest to też w pewnym sensie atut, gdyż pozwala to podczas pobytu chociaż na chwilę uwolnić się od współczesnej technologii i cieszyć się wakacjami. Także całkowita ocena to bezsprzecznie 5/5.

Zalety

Różnorodne wyżywienie dostępne 24h / dobę Basen ze zjeżdzalniami Sauna Duże pokoje Świetny zespół animatorów - atrakcje w ciągu dnia oraz występy wieczorne

Wady

Darmowe wifi tylko w hotelowym lobby

Aleksandra

Wraz z chłopakiem spędziliśmy tydzień w tym hotelu. Ogólna opinia bardzo pozytywna. Jesteśmy zadowoleni z tego hotelu. Hotel położony w niedalekiej odległości od plaży dojazd busem hotelowym co 15 minut. Na plaży bar leżaki na pięknym pomoście , plaża z drobniutkim żwirkiem. Hotel posiada aqua park, 4 zjeżdżalnie. Duży basen przy którym codziennie są animacje ( zabawy wodne, aerobik, rzutki , tenis stolowy). Animatorzy umilaja spędzanie czasu w hotelu w ciągu dnia jak I wieczorami w amfiteatrze gdzie codziennie o 21.30 są pokazy ( pokaz ognia , akrobatyki, tańca, muzyka na żywo). Jedzenie było dobre chociaż byl dość mały wybór. Nie jesteśmy zbyt wymagajacy więc zawsze znaleźliśmy coś dla siebie ale wybór był niewielki . Pomiędzy głównymi posiłkami były też przekąski ( pizza, hotdogi, nuggetsy, frytki, tortille). Bar wyposażony w podstawowe alkohole. Dużo drinków dodatkowo płatnych ( mohito 4€). Pokoje czyste i codziennie sprzątane ale widać na nich wiek hotelu , dość starodawne styl. Hotel nie jest jednym budynkiem więc trochę trzeba się ochodzic pomiędzy pokojami basenem i restauracja. Najczęściej po schodach , jest ich sporo). Dla dzieci sporo atrakcji, w ciągu dnia animacje i mini Disco wieczorem . Hotel według mnie zasługuje na 4 gwiazdki. Napewno nie może się równać z hotelami 5 gwiazdkowymi .

Zalety

Aminacje basen plaża

Wady

Odległość od lotniska. Byliśmy odwozeni jako ostatni do hotelu i zabierani jako pierwsi . Droga trwała około 3 godzin z przerwa w połowie.

Ewelina

Hotel super. Mieliśmy apartament 54m2 z widokiem na morze. Codziennie występy w amfiteatrze. Mnóstwo jedzenia , tak że każdy coś dla siebie wybrał a byliśmy z dwójką dzieci. Bar na plaży fajny z dobrym jedzeniem. Plaża żwirowa , jeździł bus na plażę oczywiście bezpłatny, bus też jeździł do Alanya za 1 euro. Zjeżdżalnie otwarte w wyznaczonych godzinach. Miła obsługa. Pokoje codziennie sprzątane, woda butelkowana codziennie dostarczana do pokoju. Czyściutko wszędzie. Leżaki zawsze dostępne. Dużo Polaków. Polecam ten hotel.

Zalety

Czystość. Duży apartament, mnóstwo jedzenia.

Wady

Plaża żwirowa.

Szymon

Hotel - trochę na uboczu - ale to bardzo duży plus. Cisza i spokój zwłaszcza w nocy. Pokoje - bez zarzutu. Codziennie - sprzątanie, wymiana ręczników, dostarczanie wody. W pokoju klimatyzacja, lodówka. Materace średnio-twarde - zapewniają doskonały sen i wypoczynek. Kuchnia - bogata w różnorodne dania. Nie było szansy spróbować wszystkich potraw w czasie tygodniowego pobytu. Każdy znalazł bogate menu dla siebie - dorośli i dzieci. Zaplecze: - baseny, zjeżdżalnie (aquapark), siłownia, plac zabaw dla dzieci - Super - bardzo duży plus dla animatorów - przez cały dzień organizowali gry i turnieje zarówno dla dzieci jak i dla starszych. Mała uwaga - myślę, że można by rozszerzyć program o dodatkowe turnieje poza dart, shafle, piłką wodną, tenisem stołowym, aerobikiem - podobnie z disco dla dzieci - codziennie ten sam repertuar, te same piosenki Z jednej strony dzieci szybko się uczą i przyswajają ruchy i tańce; z drugiej strony po 4 dniu są już trochę znudzone tym samym repertuarem. Ta sama uwaga dla mini klubu dla dzieci. - wieczorni goście i występy - wg mnie na najwyższym poziomie. Zapraszani goście pokazali mega profesjonalny poziom umiejętności akrobatycznych i tanecznych. Również animatorzy zaprezentowali świetny występ jednego wieczoru. Plaża ok 900m - organizowane codzienne wyjazdy o stałych porach; podobnie powroty. Plaże czyste, na plaży bar i dodatkowe jedzenie dla osób, które nie wracają na obiad. Obsługa na wysokim poziomie. W obrębie hotelu np fryzjer - mega polecam. Pełen profesjonalizm za przystępną cenę. Generalnie hotel dba o czystość i dobre samopoczucie gości. Gorąco polecam. Jeżeli będę miał okazje na pewno tutaj wrócę. Z całą pewnością polecę moim znajomym :) Szymon z rodziną (2+3)

Zalety

obsługa, czystość, duże pokoje, wygodne materace, fryzjer, tatuarzysta, sklepik, kilka punktów z gastronomią, dostępne przekąski całą dobę!

Wady

tylko dwie windy

Roberto

Piękny duży hotel. Trzy baseny zewnętrzne i jeden kryty w spa. Przypominał trochę osiedle. Budynek główny to logby na piętrze taras z mini golfem i club na drugim baseny zewnętrzne aqua park dla dzieci na trzecim restauracja z dużym tarasem i widokiem na morze . Pokoje rozmieszczone są w innych budynkach bloki tworzą osiedle. Teren wokół pięknie utrzymany wszy zadbane czyste . Przy każdym basenie drink bar. Pokoje ładne ,schludne ,codziennie sprzątane. Pomiędzy posiłkami w małych jakby barach wydawane pizza, hamburgery, tortille,frytki, ciastka,ciasta. Obsługa bardzo miła , uczynna ,pomocna .

Zalety

Duża przestrzeń, animatorzy, dużo dobrego jedzenia, owoców, przedstawienia w amfiteatrze. Bardzo miłe było to że oczekując na pokój dostaliśmy opaski i mogliśmy z wszystkiego korzystać, również po wymeldowaniu oczekując na autokar .

Hotel super, wszystko super, jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, ale żadnego internetu nie ma, trzeba sobie kupić, nie polecam z małymi dziećmi bo jest trochę chodzenia i schodów.

Zalety

Dużo atrakcji, spory wybór jedzenia, super pokoje, przyjemna woda w basenie

Wady

Brak internetu

Polecam pobyt w tym hotelu przede wszystkim za jego położenie, z dala od ruchliwej drogi. Hotel posiada kilka bloków w których są apartamenty, dzięki czemu można się czuć jak w domu. Świetne baseny i park wodny, dzięki którym nie sposób się nudzić. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Baseny I park wodny.

Wady

Trochę sporo schodów do pokonania.

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Jedyne moje zastrzeżenie, to większość atrakcji jak mini club, wielkie szachy, czy mini golf są czynne tylko do 17:00 a mini disco jest dopiero o 20:30

Zalety

Dużo różnych atrakcji dla dzieci, jedzenie różnorodne, napoje gazowane nie są "ichnie" tylko prawdziwa cola czy fanta. Jest czysto, ręczniki zmieniane codziennie, pościel co 3 dni.

Wady

Atrakcje dla dzieci za wcześnie się kończą a mini disco jest trochę późno. Obsługa hotelu mogłaby pilnować żeby ludzie nie "rezerwowali" leżaków na cały dzień skoro i tak na nich nie leżą.

Hotel w porządku. Obsługa miła. Pokoje czyste. Jedzenie monotonne. Takie średnie. Ale mimo wszystko człowiek głodny chodzić nie będzie. Pizza w barze all bardzo dobra. Panowie uwijają się jak mróweczki. Lody dla dzieci z algidy gałkowane. Minus te wszechobecne schody i ta niebotyczna odległość od lotniska ... w sumie około 3,5h jazdy z odwozeniem innych po hotelach. Basen malutki jak na taką ilość pokoi aczkolwiek jest drugi rzadziej używany przez ludzi bo trzeba się do niego wspinać. Na plus autobus za 1 euro do miasta. I darmowy bus w te i spowrotem na plażę. Super ze na plaży darmowe leżaki i parasole ( rzadkosc) i bar w którym przy all inclusive jest wszystko za darmo. Animatorzy fajni. Wielki ukłon w ich stronę... nie wiem czy oni w ogóle sypiają. Od rana do późnej nocy widać ich na hotelu. Codzienne animacje. Klub dla dzieci. Wieczorem cudowne codzienne występy różnych artystów w amfiteatrze. Wstępy zawsze kończone o 23;30. Jak ma się szczęście tak jak ja można spotkać żółwie;)

Zalety

Animacje, występy zespołów. Na wielki plus pokoje. Dostaliśmy apartament 3 pokojowy z salonem. ( mimo zarezerwowanego 2 pokojowego) każda narodowosc właściwie ma swój budynek. To też fajnie pomyślane moim zdaniem. Każdy znajdzie tam coś co mu bedzie pasować jak i przeszkadzać.

Wady

Jedzenie. Takie nijakie. Ale jak ktoś nie ma francuskiego podniebienia nie będzie chodził głodny nie ma takiej opcji. Średnia znajomość języka angielskiego przez obsługę. Tak naprawdę to tylko animatorzy Pan konferansjer i pracownicy lobby kumają. Reszta średnio ale dogadać się idzie na migi:)

Bardzo miły czas spędzony z rodziną w Hotelu Paradiso.

Zalety

Pokoje duże, czyste, codziennie dostarczana woda butelkowana, duży wybór jedzenia(choć chyba jak na taki klimat czasami zbyt ciezkie). Plaża piękna, czysta, szeroka z bardzo fajnym barem. Hotel z dużą ilością zieleni. Bardzo ciekawe animacje, dla dorosłych i dla dzieci. Na uwagę zasługuje również strefa spa w hotelu( sauna, basen, i strefa relaksu w cenie, masaże dodatkowo platne-rowniez polecam).

Wady

Duży obiekt i sporo chodzenia. Momentami można odczuć przytłoczenie dużą ilością gości. Bardzo ograniczony dostęp do internetu.

Marlena

Bardzo fajny hotel.Bylismy tu drugi rok pod rząd.Czysto wszyscy mili bsrdzo kulturalni.Wyzywienie petarda...zajęcia dla dzieci jak i dorosłych mega...Nie było chwili aby się nudzić.Poprostu super.Polecam🥳🥳

Zalety

Czystość..opieka rezydenta wyżywienie...idealne miejsce dla rodzin z dziećmi i to że codziennie był darmowy bus na plażę...

Wady

Pokoje disco,wyżywienie

Hotel bardzo dobry. Wszystko zgodnie z opisem. Animatorzy i obsługa na wysokim poziomie, bardzo miła obsługa. Pokoje czyste i sprzątane codziennie . Obiekt z dużą ilości atrakcji zwłaszcza dla dzieci (baseny itp.)

Zalety

- Bardzo dobre jedzenie - Dużo atrakcji dla dzieci - Wieczorne animacje - Dostępność restauracji 24h - Bus na plażę - Bar na plaży

Wady

Brak Internetu w cenie pobytu.

Club Paradiso