Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Mierny standard. Baseny rekompensują -dzieci zadowolone ze zjeżdzalni. Bliskość EFEZu pozwala na zwiedzanie bardzo ładnie zachowanych pozostałości miasta. EFEZ godny polecenia.
Plaża piaszczysta bez roślinności w wodzie. 3 baseny . Przy jednym basenie 2 zjeźdżalnie->wielka atrakcja dla dzieci.
Brudne talerze i sztućce. Windy nieklimatyzowane. Tylko w pokojach klimatyzacja. Pokoje nie są czyste i źle utrzymane. Żarówki popalone. Jedzenie nie jest dobrze przygotowane-ryba i mięsa bywają surowe/niedopieczone.
ocena ogólna 2 brudne szklanki, naczynia, bardzo brudne toalety w restauracji, holu głównym [ osoby trochę nawet wrażliwe powinny je omijać z daleka], brak klimatyzacji, recepcjoniści pracujący za karę. Nie polecam tego hotelu i pobytu w nim w sezonie lipiec-sierpień.Nasz pobyt od 13.07-20.07 2018. doba kończąca się o godz.12,00 . Przedłużenie za 30 euro lub 30 dolar tylko do godz 16.00. wyjazd z hotelu na lotnisko o godz 21,30 brak pomieszczenia na kąpiel i przebranie się - oczekiwanie w nieklimatyzowanym holu głównym. Najgorszy hotel w którym spędziliśmy urlop [ 8 pobyt w Turcji ]
blisko plaży
hotel brudny,brudna restauracja[brudne stoliki ,sztućce], straszny tłok, do grilla ogromne kolejki, brak klimatyzacji w restauracji ,w barze holu głównym i recepcji, recepcjoniści dla Turków i Rosjan, animacje w języku rosyjskim
kameralny hotel za adekwatne pieniądze polecam. Cisza i spokój wypoczełam wyśmienicie kiedyś tam wróce mąż i teściowa również zadowoleni.
piękny ogród cisza spokój duży basen i dwa mniejsze i przepiękna plaża hotelowa robi wrażenie widok na wyspę Samos
w okresie 8.06-16.06.2018 brak
Pobyt koniec czerwca 2018 Hotel bardzo fajny, obsługa miła, pomocna, codzienne animaje i dyskoteki Drinki do dogadania i robią co chcesz . Można przyczepic sie do dość średniego jedzenia, mało przyprawione i toalet przy basenie, jednak po interwencji zostały posprzątane :) Ogólnie pobyt udany, polecam apartamenty, są duże i piekne widoki :)
plaża, pokoje, baseny
średnie jedzenie